Студенти въстанаха срещу Джон Галиано

Студенти създадоха петиция, за да не позволят на скандалния моден дизайнер Джон Галиано да им преподава.

Обратно в новината

Коментари - Студенти въстанаха срещу Джон Галиано | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още един пример за това колко ни е жалко обществото....Навън студентите дръзват да направят това, за което нашите "корифеи" биха му лизали задницата....а вие си коментирайте, тъпаци жалки, смешни миритурки....:)

"Миритурки" ли бе, шмотльоооо ?!

кат теб!;)

На цели 250!!! студенти...не им се учи.

Уффф. Аман от толерасти. Никой не може насила да те кара да обичаш евреите. А свободата на словото и мнението си е човешко право.

Ако дойда при тебе и ти кажа, че си престъпник/престъпница, че си гнусен/гнусна и лъжец/лъжкиня - и това го гажа пред други хора, пред които реномето ти е важно, едва ли ще прииемеш думите ми за свобода на словото. Много ми е интересно как хората интерпретират според интереса си всяка сситуация, вместо да я погледнат от общочовешка гледна точка. Съжалявам, но е въпрос на интелигентност как ще прецениш такъв казус.

От 70 години България е най-бедната и очукана държава в Европа. И "комунизма" при нас беше в най-извратения си азиатско-съветски вид и " демокрацията" е в най-порнографски вариант.Напоследък си мисля, че България си навлече тази лоша карма със спасяването на евреите.От евреите благодарност не може да чакаш, но явно делото не е било угодно и Богу. Когато някой си е надробил някаква попара трябва да го оставиш ди си я сърба, а не да тичаш да му помагаш. Ненужното добро явно се наказва повече от злото.

Май попаднах тук на форум на последователи на ненормалния чичко Адолф. И на вярващи в нищо друго, освен в някакви конспирации. Холокостът бил измислен и надут... Просто срам! И я си помислете: ако някой се изкаже негативно за българите като нация и отрече, че е имало турско робство? И после тръгне да ви преподава? Естествено, че и вие ще протестирате. Или ще си стоите и ще викате, че имал право?

Нещо лошо ли казах,че триете с голямата гума ?!....историята няма да ги забрави,ако това ги притеснява и ако това е причината непрекъснато да бият тъпана ! (за господата засегнати иде реч!) ....

...ще ги учи на мода, няма да им изнася проповеди!А и никой не е длъжен да ги обича, казал си е мнението човека, а както става ясно- те също!Квит!

Ами това е всекидневие. Обиди срещу България ежедневно се сипят от Холандия, Великобритания, Франция и Германия.

Абе в Холокоста са погинали и няколко милиона цигани, ама не виждам някой да ги е качил заради това на пиедестал както евреите

Nikola Gatev

Явно не са били достатъчно /изхождайки от плюсовете и минусите за човечеството и еволюцията/

могат демонстративно да напуснат университета или протестно да не се явяват в часовете му. Това е по-нормално поведение според мен.

Надут е разбира се. След края на войната преброяването на умрелите евреи е възложено на Червен Кръст. Те констатират 300 000. Цифрата обаче е изключително неудобна и съответно променена до безобразие.

ПРОМИТИ МОЗЪЦИ НА МАЛОУМНИЦИ ОТ ЧИФУТСКА ПРОПАГАНДА! ГАЛИАНО Е ПИЧ!

Писнало ви е,че евреите "вървят" все с Холокоста напред,а не ви писна за щяло и не щяло да се оправдвате с турското"робство".

''робство''?

ами какво да кажа в правото са си ама единствено и те само губят от това тъпо е

За мое и Ваше съжаление, това за пореден път показва кой диктува играта, световната имам предвид. Когато им харесва трепят християни (Сърбия), когато искат мюсюлмани. Както се казва "Интереса клати феса" (те и фес си имат и са обрязани)....

Холокоста е пълен булшит, една голяма напомпана лъжа. Жалко!

е тия са фанатици просто ! ...аман от вечното им мрънкане ! Рабрахме ,че е имало геноцид - осъдили сме го !... айде моля ви се господа евреи- стига мрънкане!

трябва да е 'еврейски студенти срещу Галеано'.

Оххх тея евреи бе... Адолф не си свърши работата като хората

Поредната еврейска политика.... Те търсят девиденти дори когато отидат до тоалетната

kokobrais

Галиано запасвай бомбите около кръста!:-) :-) :-)

Писнало ми е от вечните претенции на евреите! Все едно само те са бели подложени на геноцид...

Дали Галиано ще се самоубие след такава масирана атака срещу него?