Джери Хол и дъщеря й с кореспондиращи си тоалети

Джери Хол и дъщеря й Джорджия Мей Джагър координираха своите модни визии по време на съвместно посещение в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Джери Хол и дъщеря й с кореспондиращи си тоалети | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аззз

само не мога да разбера следното - след като имат толкова много милиони как може да изглеждат толкова зле и толкова изкуствено?

Две конски муцуни!

Уау! Каква новина! Иде ми да пръцкам от щастие и възторг!

Добре де, предполага се, че статията е писана от журналист или поне филолог? След това е преглеждана от редактор. Бива ли да пускате такива глупости? Не са ли ви учили, че при превод никога не се превежда буквално. Correspond на английски се използва за тоалет, но кореспондирам в българския означава друго. Нали именно заради това се учат няколкото значения на думите в английския, за да се избягват безумия от този сорт. През последните 10-тина дни това е третата статия, съдържаща подобна идиотщина - преди 2 дни актриса гушнала котка, а се оказа, че е кампания за осиновявания на животни, а по едно време някой "пунтираше" друг.

Аз това съм го забелязала от доста време и мисля да напиша писмо до шефа на тези "журналисти"! А редакторите сега ще ви попитам защо не си поправяте грешките????

Едно от значенията на тази дума в речника на чуждите думи в българския език е "съответствувам на някого,на нещо".

Е да де, българската дума е съответствам, а не кореспондирам.

"...кореспондиращи си тоалети"?

Не ги харесвам и двете. Не са хубави, а още по-малко са красавици!

цитат : кореспондиращи си тоалети роклите си пишат писма ли....?

Боже, каква сензация! Ами то и на Мик Джагър прашките му са с леопардов принт, да бяхте писали и за него!

..."Двете красавици..." Че къде ги видяхте тези красавици...?

Покъртителна новина. Ало дира мислите ли, че на някой му пука за това?

Тия за първи път ги чувам. Абе много ми е интересно дали и в Ню Йорк пишат за нашите звезди? Нелина, Глория, Емилия, Веселин Маринов, Слави Трифонов и прочие? Щом ние пишем за техните, значи и те там трябва да пишат за нашите?

Мик Джагър не е просто звезда, а мегазвезда и всичко, което е свързано с него е звездно! А аншенските чалгапроститутки са звезди само за долнопробните мутри и чалгарите от малцинствата в бг!

Мацо ако щеш вярвай това име "Мик Джагър" за първи път го чувам. А и не ме и интересува. Сигурно е някоя твоя мечта от някой твой детски комикс. Така че това име не само че НЕ Е звезда, а дори и не може да се доближи до имената които аз изредих. Нелина например има такива хитове, дето твоята мечта от комикса може само да си мечтае да постигне и 1/100 от това което е постигнала Нелина. Или пък някой от другите които изредих в предишния ми коментар.

Ама ти сериозно ли?