Деси Банова и Поли Петракиева в тон с децата си

Чаровната синоптичка Деси Банова и Мисис България Вселена 2010 Паолина Петракиева се облякоха в тон с малките си дъщерички за ревю на високотехнологична оптика в София.

Обратно в новината

Коментари - Деси Банова и Поли Петракиева в тон с децата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тревиална суета показват с охота двете представителки - това знаят,това правят - шоу с покана за овации.

Аман от трИвиални неграмотници!!! А мацките са очарователни!!!!!

Очарователни?!? Евентуално за роднините си........

Nina

може би грешката е в заглавието: "високотехнологична оптика" - малко подвеждащо е; читателят очаква да види съвсем друг тип и ниво посетители. ако си бяха написали простичко "нова опитика", присъствието на миски и манекенки щеше да е съвсем очаквано, предвидимо и нормално.

Чудесни момичета ! Много ми харесват. А децата са бонбончета. Само болни мозъци могат да пишат обиди под снимките им... Пожелавам им много късмет!

Я, ходете да си купите очила от тоя магазин, та белким ви се отворят оченцата...

деси винаги е била много готина ,ама другата нещо МНОГО МИ ЧЕРВЕНЕЕ!!!!Сега не е актуално,ами на мен ми е комунистическо поне на този етап не бива !!!SORRY!

Защо не публикувате не чак толкова положителните коментари??

Много са хубави и естествени. А дечицата са куклички. Живи и здрави да са им!

Момичетата са страхотни, в това няма и съмнение! Разяснявам за "високотехнологичните инженери"- ТОВА е откриване на магазин за слънчеви и диоптрични очила,поканените са КЛИЕНТИ на магазина!!!!! Какви изложби,какви научни трудове ви гонят не знам,обаче в статията си пише на чист български за какво е.

как така поканените са клиенти на магазина, като това е първия път , в който магазинът отваря врати? пак некакви връзкари си отварят някъде магазин и на него присъствали някакви гости.

Дъщеричката на П. Петракиева е голяма кукла, браво!

таз Мисис България Вселена 2010 Паолина Петракиева за пръв път я чувам и виждам, но определено хваща окото. Яка!

Прав/а си - хваща окото с орловия си нос и абсурдния си червен ансамбъл.

всяко друго нещо по нея можеш да кажеш, че е грозно, но не и носа. Каква е тая мания по носове тип М. Джексън сред чалгаджийките- то Алисия, Райкова, та дори и Златка Димитрова изглеждаше по-яко с предишния си нос- погледни и са профила.Горките, хващат се на нелепи коментари и после допускат грешката да се направят на чучела.Мара отварачката( не коментирам носа и, но и тя в началото беше по-добре изглеждаща от сега)

на такива изложби не дефилират манекенки. Ех,.....явно това върви в бг.-то. Кой ти разбита от технологии......Но е малко така ......комично.

Ква изложба,бе,това е откриване на магазин за цаки!!!

цаки?

Красиви жени, красиви деца- много са свежи, предпочитам тях да гледам като отворя страницата, отколкото тунинговани безизразни скумрии!

високотехнологична оптика и разни там от забавния жанр. О, Боже! Прибери си версиите! Да бя1хте показали някой стойностен оптик.

Хората си канят клиентите,бе....оптици- тва да не е семинар....

На Кошлуков таванът на новите технологии е супер новия телевизор в хола. Няма лошо, но.......всъщност май си прав. Възможно е да става въпрос за очила или за някой фотоапарат- то май това се разбира под високотехнологично в бг. -то.

Уау каква новина! Цял ден я чакам! Дир-а, защо не пишете за някое научно откритие? Дали не е по-интересно един път да напишете нещо за теоретична физика, космология, геология....да не ви е трудничко? А и книги се издават всеки ден! Вземете правете един обзор на книги! Нищо против дамите и децата им!

delly

Здравейте, не знам защо търсите такава информация в светския сайт. Дир.бг има и други списания, които са посветени именно на Наука и Технологии и др. Така, че бихме Ви препоръчали, да се насочите към тях - всеки според интересите си. Хубав ден!

Абсолютно съм съгласна! Но дефинирайте НОВИНАТА в тази Ви статия! Сериозно Ви моля! Това даже не е светска новина! Всъщност това, което сте написали няма никакъв смисъл! P.S. Ама за книгите нищо не казахте ;-)

И учените са светски личност ;-)

Не се засягайте, но някак си светските събития са белязани все с имената на манекенки, футболисти и т.н. Някак си тъжно е нса такова събитие, уж високотехнологично пак да ги споменавате. Това ли е елита на нацията: говорителки, футболисти, чалга-певици?

Е-е-ее, е само тези жени ли имат деца в България?????

Ейййй,супер позитивни,отдавна не бях виждал такива чаровни усмивки-естествено и че и децата ще са им хубави.,евала!!1

ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА , СЛАДКИ КУКЛИ СА И ДВЕТЕ.

Да,повечето от снимките не ги познавам. Та и децата си помъкнали......Кво ни интересуват?!

Една жена, кочто е на ниво да казва веднъж на ден ( защото останалото е повторение) няколко фрази, осмислени, преценени и написани от други, - та тази жена, барабар с детето и, ни се показват като кой знае какви личности.