Ирен Онтева по къси панталонки на изложба

Ирен Онтева показа великолепна фигура, облечена в къси панталонки, на ревю, организирано от сп. Elle.

Обратно в новината

Коментари - Ирен Онтева по къси панталонки на изложба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо особено само запълваме рубриката "Лайф" с безинтересни новини за уж хайлайфа ни...

За пореден път си пролича, че форумите тук се ползват предимно като плювалници, без значение за кого и какво е статията. Да не говорим, че на голяма част (не всички) от претенциозните "критици" им липсва елементарна грамотност и способност да формират мисъл. Възпитание почти липсва, но за сметка на това първосигнални изблици и простотии - с лопата да ги ринеш:(

А ти ни пропагандираш да сме безлични "лайкове", демек лекета, даващи се без бой на откровени отрепки, ли??? Аз пък се радвам, че все още не са изперкали всички хора и някои не ги е страх да споделят, че "царят е гол"!!!

Какви лайкове, какъв бой, на кого "се давате"?!:) Та това е статия за късите панталонки на някой-си! Ами много насериозно ги взимате тези хора и се получава така, че пишат за тях заради вас:) А освен това, според теб каквъв боен отпор може някой да даде с...плюнки?:)

Ами плювалници са, с тези ни ВИП.То за друго не стават.Между другото, прочетете коментарите под статията за Александра Сърчаджиева.Що ли там не е плювалник?

Не е плювалник ли? Я пак погледни! Проблемът с "плюенето" въобще не е в някои измислени български "звезди", както някои се опитват да се оправдават. Просто нивото във форумите в дир-а (и не само) е много ниско по принцип.

онтева наистина е с много дълги крака виждала съм я на живо дори и в лице е приятна ниакак си на снимките изглежда озъбена

.... ее страшни тела показват , егати балдърите имат всички манекенки , на техния фон дори по-възрастната Ирен е с по-хубави и стройни крака

Мога да приема всяко медийно чучело, риалити звезди, водещи, певици, участници в състезания! Да кажем, че те правят нещо... но моля ви, обяснете ми КАКВО РАБОТИ ИРЕН ОНТЕВА и защо е важно да знам за панталонките й! НЕ вярвам някъде да има неин фенклуб или въобще някой някъде да го итнересува1

оф, тая дърта кранта Онтева докога ще ни я навирате в очите.

Кобилата Дешка.

Казват, че била и без гащи....

Страшно... и доста плашещо!!! Слагайте предупреждения - "Опасност от сънуване на КОШМАРИ!!!"

Уж снимани българи с различни професии, пък пак се показват едни и същи миндили, с малки изключения от страна на спорта.

Незнам коя е по-зле в лицето - Ирен Онтева или Антония Петрова. Определено е труден отговор.

Е, ако не това, хубаво ще е поне да знаеш, че "НЕ ЗНАМ" са две думи.

не пропускаме да се порадваме на хубавото днес и през годините.

не бих докоснал тази повехнала пача и кош с пари да ми предлага.става само за дъртаци над 100 години.

Според материала и усилията , на фотографа имам пред вид.

Прав е Зигмунд Фройд като казва, че революциите са правени не заради това,че бедните са експлоатирани,не притежават средства за производство и други икономически и социални причини,а заради това,че богатите притежават красивите жени! Пък тази Ирен е една красавица . . . .

Господин Евгени Минчев е облечен много стилно и съобразно актуалната циркова мода. /Ако и това изтриете като спам, ще се разправяме./

Добре, тая Ирен на кой е държанка,че пишете за нея? Не е нито първа красавица, нито е постигнала нещо в друга област, защо пишете тогава за нея?

тялото горе-долу, но е доста възрастна за такова облекло и то на обществено място . За плажа -бива

Леле тази Онтева ,колко е грозна ,като коня на САНЧО ПАНСА -РОСИНАНТ какви са тези "звезди" какво е това чудо -БЕЗ ДУМИ

стига с тия глупости бе .вие от дир-а нямате никои горе -не знам колко ви плащат тия да ги рекламирате ,че са вип персони - каква е тая дартофелница - била манекенка и лубовница на един от боклуците в бг ,това ли е елита в бг,направо ме убивате с глупостите си.елитни проститутки и мутри и после баннед ип адрес.ха ха ха колко сте нещастни и прости.и сега платения слуга на "вип"личноста ще напите - има обиди.глупаци сте и затова бг тапче на едно място.

За тях елит са само манекенките, и мутрите. За така наречените по-сериозни новини, герои са разни ДС агенти и децата на БКП номенклатурата. Така е от много години насам! Който има повечко пари също може да стане известен плащайки си.

И сега, след като "нахрани" тук-там и ти олекна, прочети си коментара и ми кажи с какво демонстрираш, че си на по-високо ниво.

тази. онодева не беше ли сексуалната играчка на дедо ристе?

Какви тела ми показват? Дърти кобили!Джакомо Казанова е казал че истинската жена е от 16 до 20 г.Баби на 30г.полуумрели от диети и хербаризирани от козметика и ботокс гледат да вземат някой лев от богаташче с лошо зрение!

льольо, за всички времето върви еднакво да ти кажа ли))) ай със здраве

От такива прасета като теб ми се повдига...мъже като теб дават много лошо име на и без това дефектиралия ви пол, който ще си отиде един ден.

Що си мислиши, че всички жени на 30 са хербаризирани и мумифицирани?Да, явно ти такива търсиш.

Пич, с мацка до 20 г. и най-слабия е...грач може. Висш пилотаж - това не е за всеки ;-)

а ти си дедо Стефчо!

Може и Митьо Пищова да е

Nina

напълно подходяща среда за едно такова списание! просто са се събрали няколко манекенки, модела и спортиста и са вдигнали повечко шум около себе си! и слава богу, този път никъде не пише, че това е "българският елит"!

бай Генчо, приличаш, приличаш ... абе на нищо не приличаш.

баси и тиофлеците!

Въпроса е кви работи умее в леглото, щото с друго не е известна.

Те повечето са на същия принцип!

Типичният БГ "елит" - мутри и компаньонки!

Главната редакторка Мария и дори Ирен изглеждат по-добре от манекенките! Няма ги вече тия жени по подиумите както преди 10-15 години. Бяха класа - тия днешните са безлични, криви и като торби.