Зейнеб на плажа на звездите в Турция

Въпреки че всяка сутрин си пие кафето с българските звезди в ефира на Nova и компанията на известните за нея е ежедневие, Зейнеб Маджурова се почуства истински щастлива от пътешествието до Чешме, Турция.

Обратно в новината

Коментари - Зейнеб на плажа на звездите в Турция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На чернобялата снимка изпъква цялата грозота на това пробутвано ни бездарие в предаването Чалга кафе с Гала.Но кой ли го и гледа вече това "магазинно шоу".

"Слушам и не вярвам на очите си"! Как е възможно бе братя българи?!! От къде я акумулирахте тази злоба, тази ненавист? Ако всички тези емоции ги превърнете в позитив, щяхме да сме стигнали и надминали турците! Но няма как, те са задружен и подкрепящ се народ за разлика от нас. А колкото до Зейнеб, смятам, че може да бъде за пример на доста млади жени. Красива, амбициозна и със сигурност не е минала през леглата на чичко-паричковците.

НИЩО ПРОТИВ МОМИЧЕТО ,НО ЗАЩО НЕ СИ ОСТАНЕ ТАМ В РОДНАТА ТУРЦИЯ . ДА АМА НАДАЛИ ,ТАКИВА КАТО НЕЯ ДОШЛИ ОТ НИЩОТО СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ЩЕ БРАНЯТ ВТОРОТО СТЪПАЛО ОТ ИЗКАЧВАНЕТО НА СТЪЛБИЩЕТО . МНОГО Е ЖАЛКО ,ЧЕ ТАКИВА КАТО НЕЯ БИВАТ ТОЛЕРИРАНИ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО

балгарския език го оставям на теб. мен ми трабва друго пич.стоъ тук и си сахраняваъ езика

Не ни обиждай езика, отрепко долна. Ето, драги българи, може да видите какво е истинското отношение на един турчин към България и българският език, когато може да го сподели анонимно в интернет :)

да така е бодрум е номер 1 за звездите била сам и на двете места

И какво е Чешме???Плажа на звездите :D Да!Нощем на звезди по небето :D От къде тази информация, при условие, че МЕДИЙНО ИЗВЕСТНИТЕ статистически предпочитат Бодрум...И повечето имат летни къщи там ;) Като ще е информация, нека е точна!!!!! /One VIP Medya/

и без това ти казват каш ,я си стоъ там .за какво ти е тая злоба балгарска.хубава няма да станеш тук

По-добре злобен, отколкото безкрайно неграмотен. Научи се да пишеш на български език.

боже каква злоба в нашите хора, каде е турция каде сме ние бе господа....кави са тия приказки кого браните балгария ли?да да само като става дума за турция маъ .боже ела си прибери вересиите

Да си ходи там, от където е дошла.

Имаш предвид Бургас? А ти откъде си?

Аз съм Българин, роден в България. Наистина ли градът има значение?

Спомням си едно предаване на Господари на ефира от преди няколко години.Тогава един от двамата водещи -мисля,че беше Зуека вместо Зейнеб каза Заебне. Да не би това пък да е истинското и име,а ?

Добро е парчето. Става да го изпердашиш в кафеникавия салон.

Това на корицата тя ли е? Защото от толкова фотошоп и поправяне на кусури не прилича на тази жена от другите снимки.

Тази Зейнеб, след като толкова много милее за Турция и постоянно ни обяснява колко прекрасно е там защо не се пресели, пък да видим дали ще може да припари и до входа на тамошните телевизии. Но не такива като нея и Джуджи виреят само в България и ни занимават с прищявките си. " С нахалство към прогрес".

Ами трябва да си признаем, че със всичките си кусури и проблеми, Турция изглежда доста по-приятна и подредена от нашта кочинка, за което ние сме си виновни.

Така е да, но причината е че те си подбират кадрите, дори за едни сериали, а при нас само връзкарщина и застаряващи моделки.

Така е само привидно - европейската част. По-навътре в държавата живеят още в XVIII век.

Какво толкова се занимавате с тази проста селянка,сигурно името си не може да напише!Егати хайлайфа...

Ако не сложиш чатала на врата на Къванч, няма да те признаем :-)))

Къванч няма и да я забележи...на врата му си слагат чаталите от Берен нагоре ;-)

Чатал означава раздвоена пръчка, нещо, което се раздвоява. Т.е. с тази пръчка да го притисне зад врата както се ловят змиите и мърдане да няма :-). Както и да е, липсата на чувство за хумор ходи по всички земни кълбета. :-)