Мисис България Паолина Петракиева отново булка

Мисис България 2010 Паолина Петракиева изгря на корицата на новия брой на списание „Булка” в разкошна сватбена рокля.

Обратно в новината

Коментари - Мисис България Паолина Петракиева отново булка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е красива, не злобейте! Толкова различни снимки, все красива и естествено момиче ми показват. Рядък чар и лъчезарно излъчване!

А бре хора какви са тия набедени миски и красавици.Идете в едно малко провинциално градче и ще срещвете на улицата такива красиви и свежи лица че ще се смаете.България е пълна с истински красиви момичета.Стига ни натрапвайте такива измислени красавици.

Набедени за красавици са силиконовите плашила, които срещаме всеки ден, набедени от такива "специалисти" като теб. Тази жена една от най-милите и красиви носителки на тази титла изобщо, защото откакто е избрана не се е променила-и най-вече е запазила естествения си външен вид, за разлика от други, които се помислят за звезди, освен това е страхотна майка и вярна съпруга - за мен поне е уникален пример за подражание и в мен буди винаги възхищение!

Е нестига,че го написах в твоя подкрепа,а пък и обиждаш. Значи само си мечтаеш за Хавайте! Глупав народ!!!!! Важното е,че аз ще си изкарам добре там,а още по-добре на Барбадос и Доминикана.... А ако ще ходиш зимата и до Дубай и там може да ме видиш.

Слънце- момиче! Бих я взел да си царува, но си има мъж. И то какъв!Обичайте се - това е най- важното!

Богиня на гроз..те.

БОГИНЯ!

Екзотична Нетипична Различна

Колкото и да играе фотошопа по-хубава няма да стане. На живо ще си остане все така гроз..вата. Никога не е .... и никога няма да бъде хубава.

Поредната набедена селска "хубавица" с рядко безизразно лице.

Поздравления, Поли!Много любов и късмет ви желая!

Държа да подчертая, че Паолина е изключително фотогенична и красива, тук обаче прехвалената фотографка Диляна Флорентин яко се е изложила и с фотошопа и с композицията - ясно си личи от останалите снимки от мейкинга колко харизматично изглежда дамата, но не бих казал същото и за корицата, но така е с "известните" фотографки, защо да си дават зор за по-добрия кадър?!???

Тази жена винаги ме изненадва с визиите си и с подчертан индивидуализъм-много различна всеки път и сравнено със снимките от сватбата им- за мен асоциацията е слънце :)

Чаровницата Паолина е моята любимка сред носителките на титлата Мисис. Браво, Поли, неповторима си!!!

На мен пък ми е най-антипатичната. Има замръзнала физиономия и се усмихва изкуствено. Майка й е по-свежа от нея.

Загадъчна като Мона Лиза!Но определено на сватбените снимки е по-красива,защото е усмихната.

И аз така мисля, като ги заснимат такива сърдити на тези корици....добре, че има и други снимки да придобие човек представа- хубава е усмихната

За пореден път се убеждавам, че Паолина не трябва никога да се снима в близък план. Лицето й е много несъразмерно, очите - силно раздаличени, но най-трагично е рибешкото излъчване, натрапено от близо.

Уникална и женствена! Стилистите са я направили малко по-натруфена, но на другите снимки си личи колко е естествена и красива!!!!!

Уникална и женствена! Стилистите са я аранжирали така малко натруфено, но на другите снимки си личи колко е естествена и красива!!!!!

Време е някой да си вземе едно лексотанче, че не е лесно.... мъка, мъкааа

Момата си пише положителни коменти под статииката!!!кой се опитваш да убедиш че си красива???? Читателите или себе си????:)))))напразни усилия драга, напразни....

И аз така мисля! Поне половината от коментарите са писани от един и същи човек.

Препоръъъчах аз лексотан, ама ти трябва поне двойна доза, защото всички знаем, че сън не те хваща от мъка......" Драгаа ", тъй ще е тя твойта..............................................

Подкрепям! Или сама си ги пише, или е наела някой. Не познавам някой да я намира за хубава.

Всичко е много хубаво - момичето, роклята, аксесоара, грима, фона. Много ми харесват различните фотосесии.

хубава е, хубава е и затова някой няма да спи спокойно тая нощ ..............................................................

Да си стои вкъщи

готина и радва окото

Не зная дали гримът е лош, или не е фотогенична, но ми прилича на риба-чук!

КРАЛИЦААА!

е нема що! не я снимайте от близо.

Прекалено нацапотена типично в клишето чалга.

Я стига! Ничие име не съм накърнил! Истината си е,че е със сел.ко излъчване и никой нямаше да я познава ако беше с др.фамилия.

С грим си може,но без него... Ужас... Нищо хубаво няма в тази жена. Какво прави едно име зад което стоят пари!!!!???? Ако си беше с бащината фамилия още да си е незнайна селска уж хубавелка:)

Пффффф.... да не е взела твойта фамилия, бе, стига с тая фамилия!!!! Естественият чар и това да си добър човек каквато е тя - не се придобиват с фамилията или ги притежаваш или не.

Явно не всеки може да си отвори очите за хубавото , особено в нашата БГ.... И момичето е младо и хубаво , и роклята е интересна, и извън клишето- непременно бяла. Пожелавам им да са живи и здрави с момчето до нея!

Няма ли млади и естествени момичета за снимки в булченски рокли?

Свежа и красива булка! Интересна е идеята за рокля на цветя. Определено ми допада.