Кои са модните икони на различните поколения

С напредването на възрастта стилът ни се развива, също и предпочитанията ни към модните икони. Ново изследване установи кои стилни дами се харесват най-много на различните възрастови групи.

Обратно в новината

Коментари - Кои са модните икони на различните поколения | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Райна понеже си ми много симпатична макар и задочно познати по статиите ти искам само приятелски да ти напомня че е грешка като си написала че с възраста стила се променя.Правилното е модата се променя стила остава.Ха познайте кой го е казал или казала това.А след като коментарите по нея са прекрасни значи си случила с написаното от теб.То това нали е и целта - чукча не само читател а и писател.До като сутрин кафето ме ободрява коментарите в Лайфа ме развесеяват истински.Благодаря за което.

Ето това е наистина безсмислена статия.

Хрумна ми да стана модна икона, но явно преди това трябва да стана известен с нещо извън шиваческата промишленост.

Казвам се Софи Марсо, с тъмна коса, бретон и сини очи. Търся си мъж между 20 и 90 г., за предпочитане по-близо до горната граница, за да е зрял, не за друго. И защо, да попитам, никой не споменава за мен? Гледайте ме примерно въйв "Война и мир", пък после ще дебатираме. И, момчета, ръцете извън джобовете, моля.

Софи Марсо не играе във,,Война и мир,,. Играе в,, Анна Каренина,,- 1997год. и Принцеса Изабела в ,, Смело с ръце,, с Мел ГиПсън:)

адреналинка, какви жлези само! Какъв интелект! Тури му пепел. Дори и Солджъра ще й пристане.

Каква е тази абсолютно "локална" новина? Половината "знаменитости" изобщо не са популярни тук. И къде са истинските жени от плът и кръв като София Лорен, Моника Белучи и Салма Хайек? Явно само англо-саксонките са пример за подражание според някои...

а защо трябва да подражаваш на някоя или някой?! бъди себе си, не копие на измисления имидж на някоя фльорца!

не бих нарекъл София Лорен 'фльорца', нищо че може да ми е баба. ти да не си хомо?

Много ми е любопитно кои 50-годишни копират Мадона ;)

майка ми не съм я видял по черно бельо тип гащи да ходи на работа ще и пусна два три клипа на мадона да прихване малко от иконата

модни икони имат само глупаците и хората без собствено мнение

А пък в България, най-популярните фешън икони и модни диктаторки, постоянно тиражирани в медиите и набеждавани за такива са: Алисия (идол за 20 годишните), Десислава Атанасова (на 30 годишните), Мая Манолова (на 40 годишните) и Антония Петрова (на любителките на крокодилска и змийска кожа).

Много точно! Да допълня: Емилия Масларова - на 60 годишните ( ама трябва много да са крали).

Извинете, аз съм от 30-годишните, но нещо не мога да се сетя за коя Десислава иде реч?... Не за друго, ама да знам какво да си облека довечера...

Дреме ти! Само гледай да си без бикини - сега така е модерно, независимо кой налага модата :)

Ама моля Ви се, как може да не знаете коя е Десислава Атанасова?!? Това е бившата здравна министърка от кабинета на Бойко Борисов, по-известна с прозвището си "Тежката Артилерия", което сама си постави. В момента е депутат на ГЕРБ и всеки ден я дават по новините как се фръцка, кокетничи и чупи стойки със скъпи мобилни телефони и маникюрирани ръце, не знам каква и е точно работата в парламента, освен да си показва новите тоалети и гримовете.