Момиче без ръка е Мис Айова, участва в Мис САЩ

За най-красивото момиче в щата Айова е призната 23-годишната Никол Кели, родена без лява ръка.

Обратно в новината

Коментари - Момиче без ръка е Мис Айова, участва в Мис САЩ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Занимавала се е с танци и с дайвинг" Какъв е този "дайвинг"?? Не вярвам преводачът/преводачката да не знае какво означава тая дума. А има и речници на тоя свят. Много е дразнещо, когато не се превеждат думи, имащи си точното съответствие на български.

е.ах ви злобните душици.какво нещастие расте в тая дарява-за вас критерии за красота е курволета лозанова,а може би и за акал,или азис ,ма kak няма да сте толкова елементарни,като тая дарява се е напалнила с чалгаклубове,комунистически олигарси,циганори и простотия.живеите си в лаината и плуите храчки,ама дано ги оближете после.

А без глава може ли? Това е конкурс за красота а не freak show!

Ти явно глава нямаш, та затова и задаваш този въпрос:) Нищо, не се коси, за сметка на това си класически freak (и външността ти няма нищо общо с това).

Ех, тоя фотошоп!

Хммм много е хубава, ама ше ми е малко странно да отида при баща и, и да му кажа "Искам ръката на дъщеря ти" :)))))))))

Момичето е родено с МАЛФОРМАЦИЯ /липса на предмишница/. Това автоматично би следвало да я декласира още на кастингите. За конкурси за красиво лице, крака, мокра фланелка и куп още безмислени глупости- да, но за цялостна оценка на физическите данни е нелепо. Очаквам следващата година на финала на Music Idol да участват глухонеми.

Очевидно най-големия псевдоразбирач тук си ти, защото не схващаш нещо елементарно - красотата далеч не е само сбор от физически данни.

Леле, представям си как изглежда най-грозната на щата тогава.

човек като чете гнусните ,подигравателни изказвания изляти в дира му е ясно защо бг е в такова састояние.хора изпалнени с комплекси.заслузавате не само комунисти и турци да ви управляват,ами и малко цигани трябваше да си вкарате.с такова мислене и негативизам никога няма да просперирате. тук в уса хората с недази се насарчават,назначават в компании имат всички удобства да се чустват палноценни.никои не се подиграва.никои не сочи с праст.но вие не сре узрели ,пак и като гледам и не искате.гледаите си азис и лозанова те са олицетворение на бг деисвителноста простотия.гоод лук. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нещастник!

Браво. Едно от малкото качествени изказвания тук. За съжаление, хората като теб се изнесоха в онези по-цивилизовани страни, а тук остана злобната и неграмотна измет.

Скоро ще очакваме 200 килограмов спринтьор - ще дотича последен, но ще му сложат златен медал с обяснения "за килограмите си е адски бърз".

За пореден път се убеждавам, че тук коментират масово неграмотни, нещастни и мноооого злобни дъртаци! То вие сте си наказани по принцип с простотията си. Бъдете по-толерантни и може да видите хубавата страна на нещата! Със здраве! :)

Младостта е недостатък, който се оправя с годините. Освен това ти нямаш никаква заслуга за това, просто за момента си млада, но това не означава нищо. Ако не се възползваш от момента за да се развиваш и поне малко да не си толкоз надменна, един ден може и да осъзнаеш каква глупост си казала днес... с най/добри пожелания

Ако младостта ти е единственото ти качество,то ти си достойна за съжаление.Защото тя е преходна,а като остарееш с какво ще се афишираш?

До Млада:злобните дъртаци харесват младото та и без ръце,а това са изцепки на малолетни.Уважавам желанието на инвалиди да се състезават и даже имаше филми,където жени с по две глави и три цици се смятаха за красавици,но всичко все още има граници и човек сам за себе си трябва да прецени като застане пред огледалото.

И все пак, отново си показахте глупостта като ме заядохте за псведонима ми и веднага ми направихте психопрофил ;) Не съм толкова млада, нито младостта е нещо, с което се гордея, но вие си оставате злобари - дърти или млади, все едно е! Цялостната картина в коментарите на дир.бг е ужасна и точно затова коментирах. Като някакво сектантско общество от лошотии сте.

Значи щом признаваш, че си дърта, е разбираема злобата, с която подкачаш другите дъртаци :))

освен ръце няма и ириси това нали е конкурс за красота

Тази снимка е голяма излагация. Това е подигравка и с читателите и с човека на снимката! Мис Айова са я и ослепили от link на тази снимка!

Хубаво е да се подпомагат хората с недъзи, инвалиди и изобщо да се обърне внимание на хората в неравностйно положение. Кофтито е да сложиш такава невероятно тъпа снимка. И е кофти да си избереш президент само защото е черен и това ще оправи нещата или да избереш някой без ръка, само за да покажеш, че си политически коректен. Писна ми от политическа коректност, писна ми от мутри дето ги правят доктори, архонти и всякаква сволач

за да сме точни-родена е без лява предмищница...грешка в превода.

Гнусно....

По_гнусно от дъщеря на крадец, си сложи тире на фамилията с друг крадец п.п. а неква проходила в този момент.... ще повърна...

Ти си гнусен

А между другото тя не изглежда красива и в лице , поне на снимката . Прилича на извънземно. Доста изкуствено лице има.

Това просто е послание. Така или иначе САЩ неусетно се превръща в държава на мутанти и в близко време благодарение на ГМО храните и пестицидите , родените с дефекти ще са повече от хората родени без дефекти . Така че трябва да се свиква с подобни участници не само в конкурсите за красота

"трябва да се свиква с подобни участници" - що за неадекватно изказване?! Ти да не си мислиш, че си повече от тези хора, щом не си имал нещастието да имаш проблем като тях? Говориш като че ли те са някаква долна категория хора, които все едно по правило не трябва да участват в конкурси, състезания и пр. на равни начала с "нормалните", с които сме "свикнали". Не забравяй, обаче, че ти и близките ти също не сте застраховани (не дай си боже).

Абе вие само по едно изречение ли четете или сте мал.умни та не схващате какво пише? И за твое сведение аз също имам дефект по рождение и не мисля, че в гакъв случай би трябвало да участвам в конкурс за красота , въпреки че са ми предлагали няколко пъти . А за твоето бавнл загряващо

Абе вие само по едно изречение ли четете или сте мал.умни та не схващате какво пише? И за твое сведение аз също имам дефект по рождение и не мисля, че в гакъв случай би трябвало да участвам в конкурс за красота , въпреки че са ми предлагали няколко пъти . А за твоето бавно загряващо мозъче ще повторя защо трябва да се свиква, просто след няколко години хората родени без една ръка или с три да речем, иликаквито ибда е други малформации, ще бъдат повече от тези, които в момента се смятат за генетично здрави т.е. без увреждания. Отровите в храната ще си свършат добре работата. А вие си цъкайте минуси колкото искате.

Ами може би момичето е хубаво, но толкова много са прекали ли с фотошопа, че изглежда като някой на тези от 'Аватар'. То даже на много аватари им са много по- хубави очите.

Ако някой пенсионер е прочел новината да знае, че дайвинг означава гмуркане!!

Има два потресаващи клипа в тубата за една американка, която отглежда детето си и прави всичко, а е без ръце и за един мъж, който е и без ръце и без крака , но е с невероятен дух! Такива хора заслужават уважение за духовната сила, която имат!

+ от мен.но: заслужават уважение, но не и титла за красиво тяло. все едно на някой спортист да го направиш доктор по математика, само защото е добър.

А защо реши, че телата на тези хора непременно са грозни?

онзи риболовеца ли-))п?

Тези, според които "инвалиди" (обръщам внимание на употребената дума) нямали място в конкурси по красота: помислете добре защо човек с такъв проблем да не може да бъде същевременно и красив?! Вместо да наблягате на "невалидността", замислете се над това на какво действително е способен един такъв човек. По света хора без ръце и крака преплуваха Ламанша, изкачиха Еверест и изобщо доказаха, че са "валидни" за всякакви постижения и се изявяват пълноценно в живота. У нас е обратното - човек малък пръст да няма и жив ще го закопаят.

Защо да не е някой грозен, и възглупав, но добър по сърце човек? Голяма работа, че е конкурс за красота... всъщност, може спокойно да е някой хетеросексуален дядо... защо да има дискриминация?

Толкова ли е трудно за някои да проумеят, че без ръка не значи грозен!

сега четете може би трябва да ви се изяснят някои неща от живота.. има разлика между реалност и шега когато някой ти се е доверил ,нямаш право да си позволяваш , и да го правиш на маймуна.

Нямала ръка, голям праз - след като е на финала, значи бива. Дираджиите като имат ръце, та да не би да са си купили една читава снимка.

Браво на Айова. Джон Атанасов е избрал да прекара живота си там. В момента столицата на щата De Moines е един страхотен град.

Къде ми отиде коментара!? Не е нормално да го публикувате и после хоп-станал неудобен и се премахва!

Остави ръката, но в лице е като извънземно. Не изглежда красива. Ама то кой е казал , че и без нос например е грозно? А всъщност какво е грозно? Може пък някоя, която е грозна за доста хора, да е красива за други, които пък по някаква случайност да са по-голямата част от журито и да я изберат за победителка :) Всъщност защо въобще се правят конкурси за красота, след като тя уж е относително нещо?

Сподели от твоята субективна гледна точка кое за теб е красиво, след това си направи труда да разгледаш и други снимки на момичето и тогава прецени дали покрива или не критериите ти за красота.

А очи има ли ?

Luna0102

Да я бяхте дали в цял ръст, а не само главата, дали сте мис Монтана и някаква миска от предното хилядолетие, а точно тази за която е статията сте направили компютърен робот(май се казваше).

Къде е момичето без ръка?

Luna0102

В Щатите някъде, ще ходим ли да я издирваме?

няма ли друга свястна снимка бе???

Има по-нормални снимки в нета, защо точни тази нямам идея. Да махат този киборг, направо е потресаващо фотошопско творение! Безобразие - от сакато момиче да направят баш изрод :(((

От некадърен и прекален фотошоп са премахнали зениците на очите й...

Така е. Мяза на извън земно!

ззловещи очи, и те изглеждат изкуствени

Много хубаво, но да го карат по-кротко с фотошопа.

не, че ти определяш другите за глупаци, е твой плюс,а и това,че не знаеш къде е психиатрията,не е твой плюс. нещо само минуси ти произвеждаш.

Неграмотна Сова

Без ръка, иди-дойди (има две), ама чак пък "без каквото и да се сетите там" - не съм съгласен, дядо ... Ако и това го няма, какво да я правя?

От коментарите разбирам, че просто се намираме в една голяма Психиятрия-Булгария.

Ето и други снимки от конкурса. Сякаш не става дума за същото момиче: link

Вярно е, доста по-приятна е на другите снимки, където е истинска!

..много бих искал да я видя тази мис Айова, а не това пластмасово фотошопско моделче, дето се зъби на снимката.. Направо е обидно за нас като читатели на тази статия да ни пробутват такива долнопробни фотошопски изпълнения.. все едно гледам как Николета Лозанова си е направила очите зелени с програмата.

Кой си ти,че някой да те брои за жив,някой отвъд океана, да знае за жалкото ти съществувание ,че и снимки му пробутвали ... Хората си избират мис "Айова"по критерии,които им отговарят , а теб ще те питат,като избират местната "убавица" от родното ти село!

Защо скачаш. Момичето може да е хубаво, ама от тази снимка няма как да се разбере. Единственното което виждам са някакви плашещи очи. И то сигурно заради намесата на програма, а не защото са и такива. Какво се обясняваш, село мело и стандарти. Права е Лейката, нека се сложат нормални, не толкова некадърно обработени снимки, та да се види красотата и. Хората да не пасат трева, че им пробутват тези страховити снимки за реални.

Баси! В САЩ наистина всичко е възможно! Щом без ръка можеш да спечелиш конкурс за красота, значи и аз, дето имам трахеостома и говоря с апаратче, мога да претендирам за "Мюзик айдъл"?!

Аз разбирам, че политическата коректност в САЩ превзема нови хоризонти, но поне като избират момиче с физически недъг, поне да я бяха избрали ХУБАВА да му м*та!

Лицето й е страховито,даже стряскащо.

Има нещо horsy в тая муцка ! И добър зъболекар има - как и е прегладил чесъните !

Тая си е чиста На-ви, само трябва да я боядисат синя.

До клолкото знам,когато избират дадена претендентка за мис има си строго определени критерии по които се ръководят.Например върхът на носа да сочи точно средата на устните там където е V-то на устната.Вратът да не е кьс,осанката като цяло,походката и т.на.Но да е без ръка,просто не доумявам?Не че имаме нещо против и никой не е застрахован от подобно нещо,но не може да бъде избрана защото не отговаря на всички критерии.За рекламно лице ,да.

Е явно си по-запозната от хората които се занимават професионално с това и са я наградили. Веднага да им се обадиш и да им съобщиш, че не си съгласна с тях.

Вили, щом може без ръка защо дискриминират грозните и те не са виновни че са се родили такива. Все пак това е конкурс за красота и там би трябвало да се състезават момичета красиви в лицата и с правилни пропорции. Въобще не и е мястото на този конкурс.

Нито ме познавате,нито знаете с какво се занимавам,та бързате да се изказвате неподготвена.Апропо само от това,което сте написали се усеща,че сте нахъсена и конфликтна личност!

Не Фотошоп, тая снимка спокойно може да мине за компютърна анимация.

ВЪПРОС НА ВКУС Е НА КОЙ МУ ХАРЕСВА ТОВА МОМИЧЕ И НА КОЙ НЕ МУ ХАРЕСВА. НА МЕНЕ ЛИЧНО ИЗОБЩО НЕ МИ ХАРЕСВА ИЗГЛЕЖДА МИ СТРАШНА С ТЕЗИ ОЧИ ,А СЪЩО МИ ПРИЛИЧА НА ТРАВЕСТИТ.SORRY

Хобаво е момичето,няма спор има особено излъчване .Не ви ли прилича на извънземна?!

Е то оттам идват половината гласове за избирането !

Има красиво лице за реклама ще стане, но вижте снимките, където се вижда, че е инвалид. Не може да се избира мис без ръка. това е ненормалнио.Да бяха я избрали за мис най-красиво лице или с най-хубаво излъчване. Журито е просто малоумно.

Няма лошо в тази новина - браво на жената! Само да съобщя, че понятието инвалиди не е подходящо ама никак в днешния свят. Това са хора с увреждания и заслужават повече уважение от всички нас, включително от тези, пишещи статии в Интернет.

Ами аз пък по рождение съм почти пълен идиот, тъп като ... знам ли като кво, ма съм тъп, тъп... НЕ ИСКАМ ДА МЕ ДИСКИРМИНИРАТ! Искам ДИРЕКТОР в най-яката световна фирма и заплата от 2 милиона евро!!! Ма понеже сам тъп, никви отговорности да ми не дават, щото то е пак дискриминация и подигравка с моите неравностойни положения. Вярвам да ме вземат на такваз работа иначе що за толерантност?!?!?!?!

Обещавам ти, че ако мен ме назначат за CIO ще те взема за пръв зам. директор.