Мария Илиева с първа фотосесия за мъжко списание

Мария Илиева за първи път се реши да позира за корица на мъжко списание.

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева с първа фотосесия за мъжко списание | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КРАСИВА Е И СТРАХОТНО ПЕЕ! ИМА КАКВО ДА ПОКАЖЕ! БРАВО

Хубаво пее, ама защо отива да се маскари у тия списания ? Чини ми се малко перверзно да изглежда, гачи някой лош чуляк я опъва отзаде. Вий на какво мнение сте ?

Напълно съм съгласна сп казаното от Вас, но позволете да се усъмня, че човекът, който е написал това е мъж. Почти съм убедена, че зат този ник стои жена. И"ма мъже, които разсъждават така, но никога не биха го написали по този начин. Айде, със здраве.

Незнам и аз се замислих, защото така хубаво може да се изразява наистина една жена, мъжете са по-лаконични, не умеят да боравят толкова умело с думите. Може пък самата му жена да пише за живота им. Факт че има такива мъже, независимо кой го е писал- и сред богатите, и сред мъжете с нормални доходи. Иначе като си спомня, че преди имах познат, който пишеше превъзходно и беше много романтична натура, като го четеш, направо си мислиш, че не може мъж да го е писал. Както и да е, важното е че прочетох много коментари с удоволствие, не само неговите, но и доста други. Разбира се нямаше как да няма и доста простотии и обидни и глупави коментари, но то това е всеки път.Важното е че все още има мислещи хора, но те определоно са по-малко от простаците, които бълват помия по форумите.

Аз пък бих и качил краката на раменете си с огромно удоволствие. Само гей или някоя стара мома не биха я харесали.

Сдрали са я от фотошоп. Така и Искра Фидосова може. А за Мичето, общо взето, на никого не му дреме дали ще се съблече, дали за поредна ошурнайста година ще обере наградите на БГ Радио. Писна ми от нея! Ай сиктир!!!

С какво една певица става по- значима като остане по/без гащи и сутиен?Нещо гласът й ли става по- въздействащ, или пък песните по- хубави?

Хубава, усмихната, позитивна!!! GO MARIA, GO!!!

... до толкова че още е стара мома. Странно, а? - толкова плюсове и още не се е родил знатния момък който да вземе да заживее с това "чудо"...

Готина е каката!

Здравейте, по принцип не коментирам, а само чета, но този път не се сдържах.Искам да се обърна към интелигентните дами, които са писали тук и да им кажа, че все още има и мислещи мъже в тази страна, а не само като писалите по-долу примати, които все още са с мислене на ученици.Аз също може би съм едно от изключенията сред моите познати. Богат съм и то доста, но за разлика от повечето си богати приятели не си избрах "20 год.кифле" за жена. Когато се ожених бях на 30, а съпругата ми на 32.Имаме две деца, тя вече е на 42 и все още е много хубава и поддържана жена, не се е състарила нито покрай грижите с децата, нито покрай работата си.Преди нея също съм излизал с 20+ годишни, но няма как такова момиче да ме впечатли освен за няколко креватни изпълнения.Първо че голяма част от днешните момичета са много зле, без никаква ценностна система, без стремеж към развитие. Мързи ги и чакат само да хванат някой с парички да им оправи живота.А дори и тези, които са свестни просто са момичета, все пак бях мъж на 30, нормално е да искам жена до себе си, а не дете, защото има голяма разлика между един човек на 20 и един на 30, ако разбира се търпи развитие, защото кифлата си остава такава и на 20, и на 30, и на 40.Жена ми е много красива, но много повече ме впечатли вътрешната й красота. Продължавам да я обичам и пак напук на мнението че богатите мъже изневеряват- не съм бил с друга, откакто съм с нея. Тя ми дава всичко-грижовна и мила съпруга и майка на децата ни.Работи, не мога да кажа че е направила кариера, но е старателна и отговорна, както в работата, така и в семейството.Така че, мили дами, нищо им няма на жените след 30, ако са качествени, интелигентни, възпитани и разбира се добре изглеждащи и поддържани.Просто са жени,които знаят какво искат и как да направят един мъж щастлив.А кога една жена да роди наистина е въпрос на личен избор.А и за Мария-успяла, талантлива и добре изглеждаща, чаровна е, пожелавам й успех.

Евала за коментара, направо ми напълни душата, за което ти благодаря. Блазе й не жена ти, че е имала късмета да срещне такъв мъж, както и ти че си срещнал такава жена. Дано винаги така се обичате и сте щастливи, защото повярвай ми много са малко семейните щастливи хора в днешно време. както и качествените хора и от двата пола

напълнил ти е...

алоо, "успелият" - 1страница автореклама и 1 изречение по темата. Нищо чудно че с този манталитет си се "гръмнал" чак на дърти години...

Толкова си жалък.Човека излага тезата си.Не е автореклама.Ти явно не мислиш като него и от две изречения е явно ,че си простак.За такива като тебе златки,патки бол.Греби с пълни шепи.И само да вметна две големи личности от нашата история-Ботев и Вазов -и двамата имат стихове,посветени на майките си.Но преди да са майки тези жени са били достойни съпруги на достойни мъже.или както е казал Вазов-Ти ме роди,но ти ми даде и светлото що в теб блестеше .Ти и човека в мен създаде.Ти два пъти ми майка беше.За Мария Илиева,щом се е съблякла,значи няма какво друго да покаже,не че на тези снимки има нещо хубаво.О времена ,о нрави.

алоооо, мъж който се жени на 30 стар ли е бе?вие вече напълно изперкахте, аз предлагам като минеш 25 да слагаш въжето, че то живот после нема, ще те хване депресията, хаха, егати малоумниците...

На мъжете, които смятат, че една жена след 25 е стока с минал срок на годност ще кажа само хубаво да гледат когато си избират жена. Ако наистина за вас най-важна е опаковката, то тогава си избирайте жена с добър ген, т.е., която не е склонна да качва килогарми. Защото и 20 годишна да вземете, като ви роди две деца не се знае на какво ще заприлича. Малко са жените, които се готови да се жертват в иметето на фигурата на глад и изтощителни тренирвки. Младостта си е младост, но е до време, а как ще изглеждаме в следващата по-дълга част от живота си зависи от гена и възпитанието и културата, които имаме да се грижим за себе си.Но добре е да гледате и какво има на втория етаж, както и душата, че само с гола визя трудно се живее.А пък на младите момичета ще дам съвет да се развиват и да не чакат всичко наготово.Сами се поставяте в губеща позиция като се състезавате само с един неизбежно изчерпващ се ресурс, какъвто е младостта.Понякога направо съм възмутен как има жени, които разчитат само на външност и сами ограничават стойността си само до такава, а после реват че мъжете гледали само нея.Защото ако посветите целия си живот на посещение във фризьорските и козметични салони и качване на снимки във фейса, на които да ви се възхищават какви сте убавици, освен че се обричате на едно безсмислено съществуване, рискувате и да бъдете сменени с новата млада, стегната и по-красива конкурентка. Така се случва, много познати към 45 си зарязаха жените, независимо че имаха по няколко деца и сега тези жени нито имат професия, не са имали достатъчно акъл поне да инвестират през тези години в собствен бизнес и останаха на една издръжка, която обаче не им стига да задоволяват луксозния живот, с който са свикнали. Така че мислете предварително, който разчита само на визия и младост не стига далеч. Айде стига толкова съвети, за пръв и последен път пиша, защото колкото повече чета,толкова повече се убеждавам че не си струва, все едно говориш на стени.

И двата ти коментара са добре написани и с много мисъл от възпитан зрял мъж, но едно нещо ме притесни -- какъв е този добър ген и как някой да го намери? Човек не може да бъде сигурен в тези неща -- аз имам много познати, които бяха нежни върбици, а сега са едни симпатични мекици. Дори и някой да притежава този т.нар. добър ген, има и здравословни проблеми, които могат да застигнат всеки, а след една определена възраст хормоните си казват думата и всяка жена качва (не че вече има значение на такъв етап от живота). Аз не считам, че най-страшното нещо е фигурата -- тя може да се постигне и поддържа до голяма степен. Най-страшното е, ако жената не е стока. Така че моят съвет е - търсете си жена с добро сърце, добро възпитание и мироглед, по-широк от пране, чистене, готвене и салони за красота.

И какво му е хубавото на втория коментар на господина?! Че с вторя си коментар е направил на пух и прах първия! Това, че е попаднал на свястна жена е едно на ръка, но в крайна сметка се оказва, че и той самият е търсил точно външния вид и "гена", без значение какво има предвид, защото е смешно! А виж твоят коментар наистина е смислен! И преди да скочат разни глупчовци да твърдят, че подобни нещ асе пишат само от дебели и стари лелки искам да кажа, че младостта е бързо преминаваща и тленна и никой не е избягал от старостта, така че всеки няма някой, който да не стигне до нея, ако е жив, здрав и дълголетен. Препоръчвам на хората да си подредят приоритетите, защото ако си дебел и стар не е по-страшно от това да си стар и глупаво пропилял младините си в търсене на невъзможности!

Здрасти, млада!Аз ще ти кажа какво е добър ген, аз го имам. Хапвам си от всичко, но просто не качвам, вече съм на 35 и още си стоя на 55 кг при ръст 1.70. Когато бях по-млада бях дори 52. Спортът разбира се е задължителен, защото дори и да си останеш стройна през годините, тялото ти не може да се запази стегнато, а и спортът е здраве.Разбира се че няма как да си избереш партньор с добър ген, човек се влюбва, а другото е късмет. Но когато имаш възпитание, култура и си отговорен към себе си винаги има начин дори и при лош ген да имаш задоволителни резултати. Никой не казва да гоним визия на топ модели, но все пак да изглеждаме прилично, защото излишните килограми водят и до много болести.Добър ген има и за кожа, познавам жени, които пушат всеки ден и не си правят масажи, но изглеждат с години по-млади и други, които полагат какви ли не грижи, но много бързо се сбръчкват, ако например имаш суха кожа, няма как да младееш дълги години, независимо колко ще я хидратираш. Генът си е наследствен и както старите хора казват си е дар от бога, просто ти помага по-лесно да се поддържаш и изглеждаш добре през годините.Затова често може да видиш жени с по две и три деца и с ханш и талия като на оса и други, които за съжаление след раждане губят добрата форма.Но винаги има начин, другото са оправдания.

Всеки човек има по някоя недобра снимка но това е уж работа на професионалисти..много зле.

Боже боже !!! С тази огромна уста и и тънко дълго лице ... Вещица

Винаги ме е кефила. Сега се сещам за "Гледай ми устата, ...ката ми е два пъти по-голяма, ако имаш ..й като за нея, ела и я чукай, ако не, не се занимавай с мен изобщо!

Браво, че се е снимала! Дори и само заради толкова много злобни и тъпи коментари! Кефи на макс, че прави каквото си иска, готина мацка с акъл в главата, кой каквото и да казва!

хубава и интелигентна е! затова сте толкова злобни

О.К. хубава и интелигентна , о.к. спор няма , обаче каква е - като певица е средно ниво , нищо особено и запомнящо се , като каква е хубава и интелигентна? Днес се видях с едни жени работят в администрацията - много хубави и интелигентни, някои от тях по-хубави и по-интелигентни от тази девойка, но правят нещо стойностно и са някакви специалистки , имат професия и не се разголват , а тази като е средна певица и айде елате ме вижте. Да види девойчето кои се събличат на запад - не утвърдените и елитарни певици за каквато тя се има , та само интелект и красота не стигат, трябва да си добър в нещо , наистина добър за да будиш възхищение. Не може да претендираш за голямата работа и в следващия момент да лъснеш гола.

"...правят нещо стойностно и са някакви специалистки... работят в администрацията...." ?!?!?!?!?!?!

Никога не е късно да станеш за резил

Тая никога не ми е била симпатична, една песен нейна не мога да се сетя. Сега се опнала гола - това момиче не знае певица ли е , на моделка ли се прави или ще залита към попфолка , защото като певица хич я няма - мое мнение естествено.

Тази не се наоноди.Верно почти и е за последно ,но тарадудай-тупан.

Щом и дъртите погрознели моми които вадят по 1 песен на 1-2г. при това супер тъпи и незапомнящи се, взеха да се гологъзят за някой лев положението е съвсем зле!!!

Марето не го прави за пари - гърците дават по 3-4 бона, което не са кой знае какви пари. Марето се надява на престиж - богатите чичковци да полепнат по формите й. Так хем ще е "ентелегентна" като мис Крокодил, хем ще е убава.. като.. абе като Марето..

познавам я лично - така е. безкрайно превзета и меркантилна, постоянно врътка по 2-3ма в търсене на джакпота, ама тъпи чичко-паричковци не останаха, а и тя доста одъртя - без макияжа откровено плаши, а без диета си е страшно!

Не е лоша, но на втората снимка ракурсът е неподходящ - главата й изглежда огромна спрямо тялото :(

Ох на батко ! Кво плюете бе здуханяци ! Давай Мари ! Животът е секс до дупка ,това е положението ...!!!

Аз пък бих и го лъзнал..:-)

..ти и на куче с пола ще посегнеш.

Тая колко зъба има - 48,повече?

ГЛЕДАХ Я ВЪВ ВСЯКА НЕДЕЛЯ. БЕШЕ ГРИМИРАНА УЖАСНО, ОГРОМНИ ИЗКУСТВЕНИ МИГЛИ И ГОЛАМО КОЛИЧЕСТВО ФОН ДЬО ТЕН.АКО СИ ИЗМИЕ ОЧИТЕ И ЛИЦЕТО СИГУРНО НЯМА КОЙ ДА Я ЗАБЕЛЕЖИ - НАЙ ОБИКНОВЕНА ЖЕНА НА 36 ГОДИНИ. СПОРЕД МЕН Е ГРЕШКА, ЧЕ СЕ Е СНИМАЛА ЗА ТОВА СПИСАНИЕ, ОСОБЕНО С ТЕЗИ ЗЪБИ И Е ГРЕШКА, ЧЕ СЕ ПОЯВЯВА ПО КЪСИ ПАНТАЛОНКИ,

Не съм и голяма почитателка, но има някои хубави песни. Голяма грешка да се снима! Едни зъби се виждат, една късокрака и трътлеста жена, даже и с много фотошоп... Голямо вдъхновение за мъжкосписание... Поне досега ми се струваше, че има стил, ама съм се лъгала...

Когато една певица започне повече да се съблича, отколкото да пее, работата е ясна.Има нещо пошло, когато една жена с претенции за изисканост, си съблече роклята и се втренчи глуповато в обектива.

За всеки влак си има пътници и всеки с разбиранията си. Факт е че вече голяма част от жените у нас създават семейство след 30, защото някои искат първо да завършат, да натрупат стаж и опит и възможност за кариера и финансова независимост. После може да иска и да си поживее, това не означава да спи с безброй мъже, както повечето хората си мислят. Често срещани са и двойки от по-млад мъж с по-голяма от него жена, и то не поради финансови причини. Така че ако една жена изглежда след 30 добре и в лице и във фигура, да не изброявам редица други качества, с които превъзхожда едно 20 годишно момиче, не виждам какъв е проблемът. А в отговор на тези, които смятат, че жената след 25 е с изтекъл срок на годност, много жалко за вас, както и за жените, които вярват на подобни глупости. Ако една жена веднага завърши и роди, не казвам във всички случаи, но по моите наблюдения си остава една домакиня и майка. Ако е взела и мъж, който я разглежда като срок с изминал срок на годност, то вероятността и да бъде сменена с по-млада такава не е никак малка. А какво ще й е развитието вече на години с деца и без кариера-ами никакво. Но много момичета бързат, именно поради подобни глупави стереотипи и после си провалят живота.Жена съм на 35, омъжих се на 33, родих на 34, обичана, щастлива и реализирана. Нито се чувствам стара, нито с изтекъл срок на годност, но разбира се си избрах мъж, който не разсъждава така повърхностно и примитивно. Хора различни, ценности също! Бъдете щастливи и се обичайте и нека да има по-малко злоба, тесногръдие и комплекси.Ако продължаваме да разсъждаваме толкова елементарно никога няма да се оправим, не са виновни само политиците ни. На Мария пожелавам успех и щастие!

За всеки влак си има пътници- не е необходимо да се съблечеш за да се качи някой. Въпросът е да има желаещи за качване, а да не раздаваш евтини билети. Гледай Joss Stone - ,, I Put A Spell On You,,- с Джеф Бек.

И от цялото това написано нещо става ясно че: 1. Съжаляваш че си родила толкова късно, защото си разбрала, че детето си е дете и има много тичане след него... ..или 2. Често даже си мислиш, защо изобщо ти трябваше да раждаш...леле в какъв филм си се вкарала... ..или 3. Мъжа ми е голям охлюв...детето му пречи...ами сега....ако ме изостави на дърти години...какво ще правя с малко дете? или... 4,5....много са... по принцип трябваше да пуснеш коментар за Мария Илиева ;-) Аз съм и голям почитател и съм леко разочарован че се е съблякла...но пък щом така е решила, добре! П.С. Една жена на 25 с 2 деца само може да буди уважение и респект! Работата няма да избяга...дето се казва работа ше има и след нас!

Просто ме разби с тоя коментар... в негаивния смисъл обаче хехе Аз предлагам да се занесеш към циганската махала и там да си уважаваш всичките циганки с по 5-6 деца...

Нищо не си разбрал от това, което съм написала. Всяка жена сама решава кога да роди, една може да е готова на 20, друга на 30, трета и по-късно. Майчинството е въпрос на личен избор. Това дали мъжът ми ще ме остави не ме притеснява, защото никоя жена не е застрахована от раздяла, независимо дали ще е млада или зряла майка. А и да се тревожим за неща, които може да се случат, може пък не, не мисля че е здравословно, аз живея в настоящето.Голяма част от мъжете вече са много безотговорни, точно затова е добре жената да е финансово независима. Защото, ако аз утре остана самотна майка мога да гледам и себе си, и детето, а едно момиче, което е родило младо, без да се е доказало професионално ще висне на издръжката на родителите си и ще чака и на издръжката на мъжа си. Затова казах, че съм наблегнала на кариерата си, прави разлика между обикновена работа и кариера с високи доходи, защото разликата има. Мъжът ми не е охлюв,не го познаваш, за да му даваш оценки, както и аз няма да ти дам оценка, защото също не те познавам. Но всеки има право на своята истина, разбери че всеки човек е различен и това, което според теб е редно и добре за мен или друг не е. Универсална формула за благополучие и щастие няма, всеки решава според собствените си приоритети.

Еба ти коня , като разбра че нейното "пеене" си е чисто цвилене реши , че като се съблече има какво да покаже - ядец , същото като пеенето и

Нейна си работа, ако иска да се снима, ако иска да не се снима. Но защо ни осведомявате. Който я харесва ще си купи списанието. То големи реклами за това Миме.

оо нееее

Обърнете внимание:"Обичам да общувам с интелигентни хора,които споделят светоусещането ми.Когато се видяхме,веднага разбрах,че искам да направим тази сесия заедно."Интелигентният човек уважава и светоусещане ,различно от неговото и не му е необходимо да се разсъблича ,за да общува с някого.Фотосесията не е интелигентно общуване ,а източник на хонорар и то нелош.Явно участията й не са много.Когато не блестиш с голям талант е по-лесно да се поразсъблечеш.Защо не виждаме такива снимки на Анджелина Джоли,Салма Хайек,Пенелопе Крус ,Тина Търнър,Маргарита Хранова и т.н.Защото са талантливи и не печелят почитатели с разсъбличане.Щом си добра певица,докажи го с песните си,ако си актриса - с ролите си!Може да си първа красавица,без грам мозък,но ще си подходяща за фотосесия и ще радваш очите на хората.А когато се разсъбличаш за да привлечеш внимание,поне не претендирай за интелект!!!

Да не си психоаналитик защото доста добре си схванал ситуацията.Предлагам ти да пишеш така интелегентно и аналитично и по полическите въпроси.И там нещата съвсем не са така както изглеждат от пръв поглед.

Не съм психоаналитик,инженер съм и съм жена.Просто ми стана обидно ,заради самата нея.

Спонсорите ли свършиха,Миме?

С какво една певица става по- значима като остане по гащи и сутиен?Нещо гласът й ли става по- въздействащ, а песните по- хубави?

Абе който я харесва - да си купи списанието.. Продаденият тираж ще е най-добрият съдник. Аз ще съм пас - не давам 5 лева за съмнителните й прелести.

Не ми харесва. Дори на последната снимка изобщо не прилича на себе си! Скоро я гледах във "Всяка неделя" и отново изобщо не ми хареса. Преди ми беше в пъти по-симпатична. Но нощния живот оказва влияние! Само някои хора ще ме разберат какво имам предвид! ;) Няма какво да се лъжем има някакъв чар, но определено прическите,гримчетата и дрехите й изиграват голяма роля. Сега ще се намери някой да каже, че завиждам, но мислите си каквото искате. Не ми пука..аз си знам истината каква е! И как изглеждам! Айде със здраве. И впрочем, то се очакваше да се съблече хаха

Не я харесвам тази жена, постна ми се вижда във всяко отношение. Нека да е жива и здрава но моята е много по-хубава от тази.

Съдейки по броя харесвания, явно доста хора харесват твоята жена повече! :)

ПРЕДПОЛАГАМ ВСИЧКИ СТЕ СУПЕР КРЕСИВИ С ИДЕАЛНИ ЗЪБИ С ДЪЛГИ, С ДЪЛГИ КРАКА .мНОГО СМЕ ПРОСТИ БЪЛГАРИТЕ ПЛЮЕМ ВСИЧКО.ТЪП НАРОД КОЙТО СИ ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКО КАКВОТО МУ СЕ СЛУЧВА

Що викаш ма? Ааа извинявай, ти сигурно си счетоводителка и работиш по ДОС. Простено ти е

ох, умрях от смях

Слушал съм интервюта на Мария Илиева и съм бил впечатлен от нейнат интелигентност. Мисля, че тази фотосесия сваля имиджа на Илиева. Кое я е накарало да стане предмет на нечисти погледи и лоши коментарии? Парите, слават или просто тайно женско желание да се покаже и да бъде харесвана? Но има понятието за човешко достойнство, гордост и сериозност. Явно не познавам добре жените. След тази фотосесия отношението ми към Мария Илиева не е същото.

Парите са си пари. Бързам да добавя, че харесвам Илиева.

Истинските певици печелят пари с гласа си, с песните и музиката си. А има много по- красиви певици, за които такива снимки са недопустими.

Жени над 29 по добре да не се снимат дори да са в супер форма. А коне над 30 хептен :)

Иване,защо да не се снима?Смятам че изглежда много добре за годините си. Като пуснат например снимки на чужди звезди независимо на каква възраст са, хората им правят комплименти, ако изглеждат добре. Само у нас могат да нарекат една жена на 30+, която е в разцвета си "стара мома", "стара чанта", "застаряваща". При условие че може да видиш ужасяващи гледки на млади момичета, които са преждевременно остарели, а за телата въобще няма да коментирам. Всички ще остареем, по-важното е обаче да се стараем да изглеждаме добре, защото само една младост не стига, ако си мундар. Прави ми впечатление, че голяма част от момичетата са много състарени още след 20-25. Според мен е от начина на живот, когато са млади много се раздават-цигари, алкохол, солариуми, тежък грим, недоспиване, смяна на много партньори, лоши хранителни навици и липса на спорт,общо взето от всичко по много. В един момент като чукнат 30, вече приличат наистина на лелки. Но не всички влизат в тази категория.На всяка жена минала 30, която е с добър ген и се поддържа, би й било обидно от такива елементарни разсъждения, само защото е на съответните години. Когато и вие прехвърлите 35, пък и повече едва ли ще ви е приятно някой да ви обижда, че сте стар/стара/, годинките си минават неусетно, няма вечно млади.Затова мислете предварително и се грижете за себе си, а не когато вече ви е страх да се погледнете в огледалото.Голяма част от мъжете прехвърлили 30 също изглеждат ужасяващо, така че не е до години, а е до човек.

Защото винаги се казва "изглежда много добре за годините си" Когато това започне да важи за някой това означава, че вече му личи и не става. Да прав си изглежда добре за годините си. И аз изглеждам добре за годините си ,но толкова нито повече нито по-малко.

Тъпо, много тъпо изказване, Иване!

Светлина, фотограф който знае как да я заснеме,грим, прическа,дизайнери и най-накраят пост обработка на снимките с фотошоп до като я докарат перфектна. Това е положението след една определна възраст тези неща са неизбежни за можеш да бъдеш заснет. Да признавам и добрата форма в която е ЗА ГОДИНИТЕ СИ.

E, аз така и не разбрах на теб какъв ти е проблема?

Смотаняк, по твоята логика на 40 въжето ли да си нахлузим, стар човек се чувства след 50, мария незнам на колко е, но жена след 30 си е окей, по принцип между 30 и 40 е най-добрата възраст за жената в много отношения стига самите хора да не се ограничават с тесногръдие и комплекси. Но тук като непрестанно чуваш как една жена след 30 за нищо не става, ако се впрягаш наистина трябва да си туриш въжето. То пък вие щото много ставате, не само визуално, ами и в най-важното за вас като почне да не става и вече сте пълна трагедия...Загубеняци, но с голямо самочувствие без покритие в повечето случаи

Просто е жените между 30 и 40 години просто стават по, как да го кажа, разкрепостени! Това е така защото по тяхно виждане а и май май и обществено времето им е изтекло, не казвам, че това е така и че требе да си теглят важето, но просто това е положението! Инак имах приятел които казваше, че гаранцията на една жена пада на 25 годишна възраст и след това най-много още 2 - 3 години извън гаранционен период! :))) Това разбира се е в кръга на шегата! Но пък и трябва да се има предвид, че една 18 - 20 годишна жена е къде къде по-добре изглеждаша отколкото една 40 годишна! Ама всеки сам си решава това де!

Не ме разбрахте добре не че не стават, но по добре да не се снимат. С такива по добре като се свечери на няколко питиета.

Има грешка... снимките сигурно са от Нешънъл Джеографик... щото това е ИБАСИ КОНЯ ххахахахахха

Кон,наблъскан със силикон.

няма силикон ве. то е видно.

Остана ли някоя, дето не се е разсъблякла?! Така ли напомнят за себе си всички, когато никой не ги забелязва? Пошло!

Айде бе, нека се посъблече, ама повечко. Сакам да и видя и котето, и по-назад, и по-нагоре. Ако може и в детайли! :) Добра е! Става! :)

Леле, каква голяма уста и колко къси крака има!

А леле как се дървиш докато я гледаш ма гроздето е кисело нали смотан ?

Сигурно и ти си с къси крака и още се надяваш някой красавец поне колкото Бард Пит да те оноди. Ама гроздето е кисело, нали?

Парите ли свършиха или какво? Тая и баба си ще продаде за внимание!

Хайде бе маце, свали гащичките и пусни катеричката на свобода.