Ума Търман зашеметяваща на благотворително парти

Ума Търман събра погледите, облечена в зашеметяваща розово-червена рокля по време на благотворителното събитие amfAR Inspiration Gala в Ню Йорк Плаза.

Обратно в новината

Коментари - Ума Търман зашеметяваща на благотворително парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ума Търман е хубава жена.Спор няма.Само че има и други много много по-красиви от нея,които не са в светлините на прожекторите.С колко и се е наложило да прави секс,че да я бутат напред.Там по червеният килим, без да е въртяла ....номера на когото трябва.Да не кажете че съм злобна жена която завижда на красотата и.Не мъж съм.Кефи ме Ума, готина е. Обаче замисляте ли се прехвалените холивудски и бг знаменитости замислете се през колко ...легла са минали.

зашеметяваща, внимавайте с нея да не ви изчезне нещо от чантата или джоба - хващана е поне десет пъти по магазините да краде дрехи и бижута. Е-ех, слава, слава-а.

Тази жена винаги ми е била грозна и с тия неподредени цици,кое и е хубавото? Цвета на очите? Г-ца Болдуин и Кандис са много по-красиви.

Нима?Вие сигурно сте мис /мистър Свят,най-малко.

Страхотни жени - тя и Лопез. На колкото и да са - все тая. Това е класа!

Luna0102

Едната и гърда е доста по-голяма от другата, можеше да сложи друга рокля за да прикрие малко недостатъка.

Извинявай, но някой трябва наистина изобщо да не мисли, за да не му мине през ума, че в рокля с тази конкретна кройка определени пози неминуемо дават такъв страничен ефект. Апропо, Ума Търман е красива и открояваща се с интересно и интелигентно излъчване жена.

Момичета, усещам известна злоба към Ума. Мога само да ви кажа, че като ценител на женската красота Ума е изключителна и не толкова като физика, колкото като одухотворено излъчване. Не случайно е любимка на Куентин Тарантино и не само, а годините в нейния случай просто нямат значение, защото почти не и влияят.

Да, страхотна е, не само като физика и излъчване, но е страхотна актриса! Годинките може и да влиаят, но коментарите на сладураните съвсем не!

ти наистина ли я намирас за красива?! цак ме разсмя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А ти грък ли си, че ти се губят "ш" и "ч"?:))

Сега бях на фризьор.Фризьорката ми Веси има 2 ма внука,на 52 години е.Днес в работно облекло и съвсем всекидневна отблизо е много по-хубава от тази Ума.Защо налагат толкова пошло изглеждащи хора ,с н на брой корекции от които стават само по-грозни?

Погледни 2 коментара по-долу! Мисля, че отговаря за твоя случай! Само се опитвам да помогна.

ДА МИ ПОМОГНЕШ ЗА КАКВО.АКО ТАЗИ ЗАСТАРЯЛА ЖЕНА ТИ ХАРЕСВА,ПОМОГНИ СИ САМ.ФРИЗЬОРКАТА МИ Е НОРМАЛЕН ЧОВЕК ,НАИСТИНА В ПЪТИ ПО-ХУБАВА ОТ УМА.

"Барман, бърбън, Ума Търман пак усъмнал няма дърман "

Всички коментари са изключително точни! Аз искам да добавя само, че съжалявам, че това е стилът на българската публика и нивото й, де! Със сигурност всички, които са коментирали актрисите са много по-красиви и стилни, и благородни (имам предвид, че най-вероятно ходят на благотворителни балове, които отговарят на нивото и блясака им, само) и съответно за мъжете, които са коментирали, искам да кажа, че вярвам, че имат по-красиви съпруги, или искат да имат ...

Аа, извинявай. Аз казах, че е уникална. :)

Аа, извинявай. Е, щом не е в смисъл злословие това харесване, значи си изключен от групата, към която се обръщам. Готина е, нали - У.Т.

Понякога не е злоба, когато си публична личност и искаш да те уважават, е добре да изглеждаш достойно.

Колко е остаряла .... Времето не прощава на никого.

Партито благотворително ли е, или да се представи позастаряваща женска плът за оглед?

Хм, едната гума и се е спукала , а другата е препомпена ! - бързо на реглаж ! Тая кака май вече не е за близък план !

УНИКАЛНА!!!

А защо е с една подплънка? Другата да не й е в краката от вълнение?

Не, просто като си държи едната ръка надолу се получава така.