Виктория Бекъм е звездата с най-хубави обувки

Виктория Бекъм е известна със страстта си към главозамайващо високи токчета и рядко се появява на публични места без чифт обувки Кристиан Лубутен на краката си.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Бекъм е звездата с най-хубави обувки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен на тази мадама не само обувките са й хубави...

"Лубутумия" трябва и за всички, които са се впечатлили, възторгнали и неспали нощем от тази новина /за пишещият също/ - - - за измислилите класацията ----- дано някой ден така да се развие медицината, че да намери лечение и за тях :)))

ако бяха само 17 %, дизайнерите нямаше да са толкова богати. Хвала на този, който може да създаде един боклук, да му даде скандална цена, че и да го възхвали до степен разни балъчета да са горди, че са се охарчили за него :)))

Гроздето е кисело, нали?

аз нося ч1 номер и имам кокалчета до палеца, даже и те ме стягат(ч1) понякога и наистина ми е трудно да си намеря подходящи обувки и след много опити открих, че една от марките произвежда обувките, с които мога да ходя по улицата. даже и високите им обувки са ми комфортни. относно процентите, мисля че са верни, защото в крайна сметка повечето от хората не могат да си позволят наистина скъпи обувки. относно статията: "Тя дори беше споделила, че не може да се концентрира на равни обувки. Поради това не е изненадващо, че Виктория беше обявена за звездата с най-хубави обувки." - не виждам смисъл в това изречение или по-скоро виждам обида към хората, които харесват хубави обувки.

Като е толкова лесно, що не се пробваш ти да продадеш боклук на космическа цена??????? Защото първо трябва ТИ да създадеш име, после трябва да работиш яко за името и най-накрая името работи за тебе.НОООООО както винаги, ние, българите сме най-гоУЕмите разбирачи.

пак ли тая имала нещо си по-по-най? Писна ми от това недоразумение.

и с най-грозното лице, но с най-тъпото излъчване.

Тя май се е абонирала да печели всякакви класации тези дни.

Nina

с неините финансови възможности не е никак трудно да си "звездата" във всички топ- модни класации. въпросът е, че наи-хубавите не означава наи-удобните обувки! трябва да се прави разлика между обувки "за снимка" и обувки за "ходене" - едните са аксесоар, другите са необходимост!

Определено Виктория е много стилна.

Наистина са малоумни... Ама то в днешно време достанеща са малоумни. Самият факт, че тая черна циганка е в топ класациите за красота е чудо невиждано. В нашата циганска махала има девойки, които са по-красиви от нея. Един скелет, опакован в черни кожи. Не е истина!

това е разделът с малоумните "новини"!