Харпър Бекъм и Сури Круз са новите модни икони

Харпър Бекъм и Сури Круз са двете известни наследнички, които оказват влияние върху стила на децата, твърдят американски медии.

Обратно в новината

Коментари - Харпър Бекъм и Сури Круз са новите модни икони | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Децата в Африка умират от глад, болести и жажда! Само 55 Евро струва ваксината с/у рубеола за 250 деца, с които парички УНИЦЕФ се бори за бъдещето и на тези нещастни деца, които нямат вина, че са се родили. А "модните икони" имат парцалки и обувки за стотици хиляди долари. Да, но много по-важно е как ги обличат тези двете, от колкото че умират деца. То последното не е новина. Отвратена съм!

На двете деца им е все тая, стига редовно да им сменят памперсите. "Модни икони за детски дрехи"?!? Извратен свят с извратени идеали. Ако не се освестим, краят на човешкия вид е близо.

"Виктория дори кръсти на нейно име чанта от новата си колекция". А да попитам на кого е кръстено момиченцето, как може да дадеш име Харпър 7 на дъщеря си!!! Кукувица!

Те да се обличат както си искат , то си е тяхна работа ! Но тези родители дето ги копират и си наподобяват децата на тях , заслужават по два шамара ! Как може да възпитаваш детето си оприличавайки го на друго , да му ограничиш собствената индивидуалност , да му демонстрираш колко е хубаво другото дете и как то , трябва да прилича на него !!! Не съм изумена потресена съм !!!!!!!!!! Уважаеми копиращи родители , Вашите деца могат да станат по - известни от тези двете , не им отнемайте тази възможност още от сега !!!!

А-а-а, не, тези двечките са толкова старомодни вече, къде ще ги сравнявате с дъщерята на Ким и Кание. Тя още няма име, но съм сигурна, че още преди това ще и лепнат някой подобен, безмозъчен етикет.

Разликата между Том Круз и Кание Уест е огромна. Том винаги е бил себе си и даже минаваше за един от най- красивите мъже. Кание се превъзнася мечтаейки да достигне славата на Стив Джобс в музиката. Това няма как да стане, тъй като някои стилове музика нямат нищо общо с изкуството музика.

Идеята, доколкото схващам, не е да сравняваш Том Круз и Кание Уест, а фактът, че децата са въвлечени в някакви абсурдни сравнения на толкова малка възраст и границата се смалява с всеки изминал ден, - get a grip and get a life, will you '!'?

Щом казвате ,че са икони,предлагам да започнете да им се молите .Дано ви огрее малко пипе в главите ви,а да не се гъбаркате с четящите.

Тоя техен свят, с тия милиони , явно им разстройва психиката. Май няма нормален милионер.

По идиотско нещо не бях чел.

"модни диктаторки"? Вие наред ли сте? И подобни "новини" в най-бедната държава в ЕС... На кой въобще му пука?

От скука и чудене къде да си изхарчат парите страдат децата им.Може ли детенце на 4-5 годинки да ходи на обувки с токчета и грим по лицето/ виждала съм такива снимки на Сури/.Това е извратено.

харпър, женско или мъжко е?

На списание-Харпърс Базар. Нашите цигани как си кръщават децата Армани и Версаче?

ама мъжко или женско?

абе да ви таковам и звездите, и имам изкелеферчените имена на отрочетата ви. Mирише ми на избиване на комплески между звезди. Hа обикновените хора не им пука за вас.

Двете "икони" са просто две пикли, а хиперсамочувствието, което им създават техните вманиачени родители, след време може да се окаже много вредно за психиката им.

кво ти пука, като поотраснат ще ги таковат негрите.

майки-равнис по най- наглата и скапана Америка.утре децата ви да са облечени като тези от държавата за пример.гади ми се като чета и гледам скапана американска пропаганда.отврат.

За да сме точни - НИЩО СПЕЦИАЛНО В ОБЛЕКЛОТО! Повечето БГ - дечица са по-стилно и по-добре облечени ( без да се робува на марки). Чантата на "Бекъм" е ужасна! Дори като подарък е обидна! Наистина медиите внушават такива глупости и хората, които нямат собствен вкус и идеи - вярват и сляпо следват! Що се отнася за този тип клюки - НАИСТИНА Е НАГЛО И НЕДОМИСЛИЕ!

Какво ли си мислят българските майки, които нямат пари за лечение на тежко болните си деца и за които милостиви хора събират пари. Знам само, че има и кухи лейки, които веднага ще тръгнат да "следват модата" на т. нар. модни икони. Гади ми се от подобни новини, особено в нашата опоскана държава!

Според мен това е скандално и дори престъпно! При положение, че по света всеки ден деца умират от глад пред очите на родителите си, които не могат да им осигурят трошица хляб, тези малки пикли да ги отрупват с парцалки за милиони. И хиляди кухи лейки им подражават. А после - защо има толкова меркантилни кучки? Има, защото родителите им сами ги създават и се гордеят с това. Отивам да повърна!

Nina

всъщност децата нямат никаква вина! нито дори родителите им! виновна е маниакалната лудост, с която американците непрекъснато си измислят разни икони и идоли, които да имитират. и после се бият в гърдите , че са наи-свободомислещите жители на света!

Според мен трябва да се гръмнете.

Голям праз :)

в сущото време хиляди деца на тяхната вузраст ако прескочат годинка ...заради липса на ваксини...ходях почти голи-боси...и много гладни... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каква вина имат Том Круз и Виктория Бекъм за това? Вики и Дейвид могат да си позволят да имат седем или девет деца, но когато някои хора не могат да дадат нищо друго на децата си, освен тяхното създаване, е безотговорност.

идеята е друга- даи боже всекиму такива вузможности! но как се чувстват щатливи като има около тхях от другите деца! не прочетох да са дарили- подпомогнали-изпратили ... не що- някаква мунучка част...както а.джоли ...а някуде четох, че сестрата и маиката на бекум мизерстват с 1з5 паунда соцялни в ук...та това обяснява всичко с морала в семеиството- каква ли лигла се очаква да стане малката не е истина *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.