Деян и Радина са все още щастливи и влюбени

Макар да разкриха тъмната страна от връзката си в „Къртицата", Деян Донков и Радина Кърджилова като че ли са на път да преодолеят проблемите си и все още са щастливи, влюбени и заедно.

Обратно в новината

Коментари - Деян и Радина са все още щастливи и влюбени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ега си тъпанарите!И двамата страшно се изложиха!

Не изглеждат нито щастливи, нито влюбени, а само впиянчени и дрогирани.

Тия ако поне за малко изтрезнеят, ще се погледнат с други очи и тогава може и да разберат истината. Сега тревата и алкохола ги сбира:-)

Е те сега ще се сдерат да пускат снимки ала "колко мирно се ообичамеееее" и да се опитат да убедят хората, че не са такива, каквито се опитваха да ги убедят, че са в къртицата :))

Ние обикновените хора неможем да разберем тези "артистични" души. Явно на тях им е нужно да се бият, скубят и т.н. за да се обичат. Да го праят, но не публично - не е възпитателно за младото поколение.

Подкрепям!

ЕЕЕЕ, събраха се . p.s До следващия кютек .

Само се въртите около голямата истина.без да може да се докоснете до нея.И Радина и Деян са пълни с кусури като всички нас.Но те и двамата имат еротична радиация която не всеки може да улови.А те могат.Карат се бият се но магнетизма винаги надделява.Нещо да кажете за Антонио Бандерас и Мелани Грифит.Дали Бандерас не е обект на постоянни свалки.Но не се разделят с Мелани.Защото тя остаря но си личи класата.Ето сега представете си че тия двамата са като ония двамата и ще ви стане по лесно да разбирате сложните човешки отношения.Тук са необходима знания по психоанализа и Фройд на втора степен.Ясно е че не всеки би могъл да ги притежава.

Нямам необходимата втора степен на знанията по психоанализа, но да сравнявате Донков с Бандерас и класата на Мелани Грифит с тази на Радина е смешно.

Мернах кадри от афтър партито на къртицата.Радина едва ли не се беше увесила върху Деян,личеше,че доста е пила,а може и друго да е добавила с алкохола.Жалко самисват. Ии красота и талант има,но с този начин на живот бързо се губят.Лршото е,че сами не си ли помогнат няма кой.Оправданието,че влизането от роля в роля ги изтощава и обезличава,губейки себе си е вярно до някъде,но не се ли вземат в ръце лошо,особенно за нея.

Все още..., все още...Въпросът е докога?

ТОВА МОМИЧЕ Е МАЗОХИСТ, НЯМА ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ

или добра актриса

ЦЯЛ НАРОД СЕ Е ВДИГНАЛ ДА ОТСТОЯВА СВОБОДАТА СИ, А ВИЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЗИ КИФЛЕНСКИ ИСТОРИИ!

Извинявай, ама вместо да отидеш на протеста, драскаш в някакъв форум за неинтересуваща те новина и мрънкаш ... Имаш свободата да не четеш!

На протест довечера.

Може от протеста да си поства, нали затова са смартфончетата ;) А и като гледам часа на изпращане - още не е почнало ;)

Много се дразня, такива хубави момичета, с такива грозни и гнусни мъже. Радина дано да ти дойде акъла и да го зарежеш тоя на нищо не приличащ прост селянин. Пожелавам ти от все сърце, нещо десет класи над този :)))

кой те знае и теб к'ъф селски потьен льохман те води за нослето :)))

Абе и радина не е стока, наивна и неориентирана.

Цирк БУШ

Аааа, само не разбрах, на Радинка цикъла, кога й идва, че да си драсна в тефтерчето?! Само за това не сте ни уведомили - голям пропуск от ваша страна, дир.

Значи просто, че тя все още и все пак е щастлива с този мъж. Щом е така, не виждам защо да не е с него. А тези, които си позволяват подобни коментари - да не би вашите семейства и връзки да са перфектни? Трябва ли всички да да се разделят и развеждат?!

Няма нищо неестествено,но защо трябва да го споделят с цяла БГ. Има ли къща има и кумин.Но защо беше този цирк или това е PR

И кУкУмицин има.Много са.

Значи все още пият и шмъркат като за световно...жалко за Радина...

Много щастливи изглеждат, просто този човек съсипа хубавото момиче. Радина осъзнай се докато имаш още време! Той те влачи надолу!

Той, че е калъф е ясно... Ама тя е един дрогиран олигофрен...

Абсолютно съм съгласен. Не мога да разбера, кво я защитават толкова тая селска, кльощава пръчка, като тя е същия пропадняк като него!