Ирина Тенчева доволна от промяната на визията си

Ирина Тенчева е доволна от промяната във визията си, на която се осмели преди месец, избирайки съвсем различна от предишната прическа.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Тенчева доволна от промяната на визията си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Wihro стига си писала глупости за Ирина.Превъзхожда те ФАКТ

и заради това грозно чудовище оня пияница остави вихра.е.ах ги в тапите бг маже.

ИЗВИНЕТЕ АМА МИСЛЕХ,ЧЕ НЕЩО НЕ СЪМ ПРОЧЕЛА ДОБРЕ ОТКОГА ТАЗИ ЖЕНА НЕ Е САРАЧИНОВА,А ТЕНЧЕВА?И КАТО Я ПИШАТ С НОВО ИМЕ ДОБРЕ ЧЕ ИМА СНИМКА ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА РАЗБЕРА ЗА КОЙ СТАВА ВЪПРОС.

Мяукаща, антипатична въртиопашка, с огромно самочувствие и както изглежда - върти Фастъка на малкия си пръст. Че се прави и на морална!?? Така му се пада! Кеффф! А къдричките са направо трогателни:):)

Не мога да определя, кой от опосумите е по-неприятен и дразнещ. И двете дребни момченца са невъзпитани, безобразно лигави и с много ниска култура. Жените им с изключение на прекрасната и позитивна Даниела са като тях. Че те друге няма да си изберат.Тази от снимката с менторския тон още малко й остава да командори. Ако погледнем и колегите около тях Калканджиева, Савова, Меглена - олеле малеле пълни некадърници и малограмотници.

Абе,кви са тези хиляди коментари. Кво толкова ви провокира една нова прическа и то на една жена,която не е известна или интересна с нищо особено.

А тебе, умнико, кое то провокира да пишеш?! А, дааааа..... ти си неизвестен, безинтересен, но винаги някъде там, в тъмното, коментиращ, неграмотен, с ник-нейм, който много добре те определя....Скуууучен!

е точно това провокира. Провокира отвращение и погнуса в обществото, точно то в нея, че е безадрна, доскоро на никого неизвестна е сега вече е известна но с онази си работа. Смрадлива Ирина

Прилича на мериносова овца с новата си визия, к'во да не й харесаш...

Според мен е красива и поддържана жена. Прочетох много коментари, че му е леля, майка и т.н. Разликата им е само три години, ако не се лъжа, четох го някъде. 3 години са нищо, независимо в полза на кого, а големите разлики независимо в чия полза са, определено не са за предпочитане.Защо ги плюете, развели се, може да не са били щастливи с бившите си половинки. Колко от вас могат да си сложат ръка на сърцето и да кажат, че са се оженили с голяма любов и са направили най-добрия избор за себе си. Дали всички вие, които ги плюете сте много красиви, млади или безумно щастливи? Всеки има право на любов и щастие и ако не е имал късмет и е сгрешил като се е женил, винаги има право на втори шанс. Ако срещнеш човек, за когото чувстваш че си заслужава да го дадеш. Нека се обичат и бъдат щастливи, защо ги обиждате, затова че са избрали щастието пред обществените порядки. В днешно време повече от половината бракове се разпадат. Децата са потърпевши, като пораснат ги разбират. Но не може човек да се обрича на нещастие само в името на децата. Защото те самите усещат когато родителите им не се обичат. Едни лоши отношения се отразяват по-зле на психиката на детето, отколкото един развод. Казвам го напълно отговорно от позицията на дете на разведени родители.

Ирино, примири се, че хората не те харесват и стига се обеснява, ясно че си ти.

Не съм Ирина, ще ти се! Тя едва ли ще си губи времето да се обяснява и да ви чете обидите. Наистина съм дете на разведени родители и смятам, че когато двама души не се разбират и обичат,единственото решение е разводът. Стига сте ги плюли, а погледнете първо себе си.

ПРИЧЕСКАТА НЕ Е ЛОША И СТОИ ДОБРЕ ЗА ЛЯТОТО,НО ЗА ГОЛЕМИТЕ РАЗЛИКИ НЕ СЪМ СЪГЛАСНА.БИВШИЯТ МИ МЪЖ БЕШЕ МАЛКО ПО-ГОЛЯМ ОТ МЕН И ВЕЧНО ИМАХ УСЕЩАНЕТО,ЧЕ ЖИВЕЯ С ПО-МАЛКИЯ СИ БРАТ.ВСЕИЗВЕСТНО Е,ЧЕ МЪЖЕТЕ СЕ РАЗВИВАТ ПО-БЪРЗО ФИЗИЧЕСКИ ЗА СМЕТКА НА ИНТЕЛЕКТА,ЗАТОВА СМЯТАМ ЧЕ ЕДИН МЪЖ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПО-ГОЛЯМ ОТ ЕДНА ЖЕНА/ГОВОРИМ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИ ЖЕНИ/ С ПОВЕЧЕ ОТ 5год. ОБРАТНИЯ ВАРИАНТ ИЗВИНЕТЕ МИ ЗВУЧИ КАТО НЕЗАДОВОЛЕНИ СТРАСТИ.

Коя е тая? Толкова ли се изгубиха чалга певиците, че сега взеха да ни занимават вече с абсолютно неизвестни личности?

Tragediia. Strahoten lisi4i tzviat!

Що за новина е това та виси от 11 часа тук? То е ясно,че Иванушка дурачок е платил,но кй го интересува това каква кока има куртизантката му?Я да видим долу!

Красиво момиче

Няма по - истинско доказателство, от Ирина, че вътрешната красота се припокрива с външната. Като и гледам външната красота, веднага се скривам в нужника на двора и заковавам вратата отвътре с 12 см гвоздеи.

Не съм в час със "светския " живот,моля да ме извините.Това майката на Иван ли е ?Наистина изглежда свежо.

не беееее - леля му е

Изключително антипатична личност

А какво й беше на Вихра?! Доста по-сексапилна и приятна ми изглежда от тази.

Проблемът на Вихра беше, че не е Ирина. За това се разделиха с Иван, много просто. Явно той е търсел друг тип жена до себе си. Халал да му е тази.

Tolkova mi padna v ochite che niamam dumi da opisha vsichko,samo shte kaja che tova e edna podla i dolna jena,koiato edin den shte plashta za vsichko!!!Bog gleda da go znae irinka!!!

Изключително грозни черти на лицето има тази при това и дебела женичка... Тия грозни черти каквата и прическа да си направи не мож ги прикри.

То живота не е само визия и телевизия! Да си беше трансплантирала и малко мозък, защото лицемерието,наглостта и нахалитета не може да ги скрие под 2-3 рижи букли. Само Иван е заслепен и не вижда това. Но има ВИДОВ ДЕН за всеки!

Къде е Надето, къде е Тенчева... А на седма снимка гърдите и са доколен - така де, за "Даколен".

Ми доволна е, как иначе?! От "Мууууууу!" стана "Меееее!" Да й е честито!

На мен пък до Иван,винаги ми е изглеждала като по-голяма.Изглежда ми неприятна и като характер.Със самочувствие без покритие.

Може да си е променила визията, но с това не може да промени факта,че опорочи рубриката водена от нея "най- добрата майка" и остави 3 деца сираци.

Какви сираци, ма откачалко?!? Родителите им са живи и се грижат за тях в пъти по-добре отколкото ти за твоите, ако изобщо имаш... А ако става въпрос за разводи, ами то повече от половината бракове завършват така, не само у нас...

Тази жена има толкова дразнещ глас, как може да е водеща. А дори и да се насилиш да я слушаш доста неприятно излъчване и поведение има. Абе каквото и да се направи не ми харесва. Не заради външния вид.

Правилно! Говори като бавноразвиваща се- а може би си е такава. Ако не е под крилото на опосума, не може да изкара пари и за хляба си. Аман от такива тъпанарки-връзкаркии!!

въпреки, че цвета я подмладява, а не къдриците... най-ми харесва на 18-та снимка с чупливата коса :)

Горкият Иван, от трън та на глог. Тази е супер противна, амбициозна селянка.

Защо съжаляваш този инфантил? Тъкмо лика прилика са му ококорената Вихра и тази лисица от снеимката.

Като изключим цвета- опитва се да имитира прическата на Мария Петрова, която е класи над нея. Тенчева не ми харесва. Човек, който не е морално красив, никога не може да го докара до физическа красота.

Извинявам се,репликата ми беше към ..

Браво Лили! Добре е човек да има реална самооценка, че най са ми смешни жените като минат една определена вързаст и все почват да се възхваляват как били като момичета. Ами не сте, жени сте и ако сте красиви мъжете пак си ви харесваме, но чак да се изкарвате ученички наистина е смешно

Ехх, Иринче, Иринче...ехх, Едипе, Едипе...този малкия го тресе Едипов комплекс, за да си ляга с майка си....

По-скромно де, разликата им е само три години, не му е майка, нито леля

кака

Скромно, скромно, на външен вид разликата им като е 15 години, кел файда, че е само 3:))))))

А з също съм на 32 между другото и мъж ми е казвал, че би ми дал 25 и всички ме мислят за по-малка, винаги е било така. Но нали си гледам снимките на 20 - мислеха ме за ученичка. Нямах нито една бръчица и лицето си има съвсем друг двеж вид. Сега също съм хубава, но вече съм жена, такова е излъчването ми. Но да седна да разправям, че съм като 20 годишна, хайде моля ти се. Важното е да се поддържаш и да изглеждаш добре, ако имаш и добър ген, всичко става лесно.

Но за какви бръчици на 20 говорите? Първите бръчките при нормалните кожи са на 30-32-35 години. Но е факт, че 32 годишна жена би могла да мине за 25. Имам подобни наблюдения. Важно е да е запазила небрежния си стил :)

Да, моите се пявиха към 29, само около очите, мисълта ми беше, че на 20-25 нямаш никакви бръчки, говоря за нормалните случаи. Виждала и съм такива на 20 ,които са като 35+. Но на 32 да се сравнявам с това, което бях на 20 е малко прекалено, поне според мен.

Мила Лили, така си мислиш, защото никога не изглеждаме в очите на другите така както в собствените. Вероятно си хубава жена и като такава си суетна, гледаш се като си била на 20 и разбира се веднага виждаш разликата. Вече имаш фини бръчици, кожата не е така свежа и стегната. Това обаче го виждаш ти, защото жените все кусури си тръсим, бръчиците си гледаме. Я питай някой мъж да ти каже как младее и е хубавец и не му личат годините. Щом винаги са ти давали по-млада най-вероятно имаш добра фигура и в лицето си запазила свежестта си.Ще ти дам пример, във фитнеса където ходя идва една 40 годишна жена. Много красива, висока, с малко стегнато дупе, тънко кръстче, дълги стройни крака и много хубаво лице. Преди да се запознаем аз й давах 37-38, общо взето съм й уцелила възрастта, тя се оказа на 40.Родила две деца и все още дяволски красива. Да не ти казвам как млади и стари мъже си точат лигите по нея, мен така не ме гледат, а пък съм на 25. Но нито имам това тяло, нито съм първа хубавица, да не говорим че вече и бръчици имам.Дори с нея така се смяхме , когато един младеж на 28 дойде да я кани на кафе,остана много изненадан като чу че е омъжена и с две деца, той я мислил за 30-32 год. и предположил че може да е свободна. все пак жените в днешно време често създават семейство след 30. Ето той я беше подмладил с цели 8-10 години. Така че не си брой само бръчките, ами се радвай че си запазила красотата си и хващаш окто, защото някои момичета и на 20 не могат да се похвалят със силен мъжки интерес.

че има момичета които и на 20 са зле е факт и те не са никак малко. Имам една позната, която ми обясняваше как е на 20 пък е фрашкана с целулит. В лицето много състарена, но то са цигари, солариуми, тежък грим, безсънни нощи от луд купон. Честно ти казвам изглежа много състарена и изхабена и с торбички и бръчки, направо едно увяхнало лице. Така че генът си е ген, но е важен начинът на живот, който водим.

В момента говорим за Ирина, а коментара по долу на жената целеше да каже как може една жена да се загрози зорлен от много козметични процедури ! Но явно трябва преди да пишеш и лаеш по форума за твоите бръчки, по -внимателно да четеш за да вникнеш в същността на съдържанието.

Е, сега вече още повече прилича на старата му леля. Без думи!!!

Живот без маска и без грим...озъбено свирепо куче.....

Защо ни занимавате с тази.Златотърсачка ,която е намерила един глупак ,който си заряза детето за да и дава парите на нея и децата и.Тя не е пример за подражание. Занимавайте читателите си със стойностни личности ,които наистина са постегнали нещо с ума си, които действително са и естествено красиви.Има такива момичета и жени все още в България! Това ,че тази просто си разтваря краката не е нещо много впечатляващо и най-неграмотната и грозна ромка го може това.Ако трябва сравнявайте я тази с тях.

Аз съм на нейните години и съм горда майка. Но не изглеждам така. Т.е. толкова застарена. На 32 съм но ако ме видиш изглеждам на 25 , без козметични процедури. А като си сложа и пудра да ми закрие недостатъците по кожата изглеждам и на 20, без ботокс. Прическата и е бабишка прическа а цвета леко... да не казвам на какво ми прилича. Понякога козметичните процедура водят до обратен ефект.

Тя е на 37, не на 32. Чстно казано не може да ме убедиш, че на 32 изглеждаш като на 25-20, има голяма разлика в кожата на лицето на едно момиче и жена. Сигурно си поддържана и красива жена, но чак да се изкарваш като 20 год. момиче, смешно е...

А като се гримираш малко си като на 16...хаххахахаха А, и освен горда майка сигурно си и миньор примерно... хаххахахаххахаха

Напротив!Преди беше супер свежарка,сега прилича на лелка.

Вече прекалявате, то бива бива плюене. Ще ви видим вас на техните години как ще изглеждате. Добре изглежда и не прилича на 50, пълни глупости пишете

Приличат на майка и син с Иван, давам им 15 години разлика в полза на госпожата...

Прилича ми на петдесет годишна селска тетка

Не е зле косата, само явно трябва да свикне с нея и да я носи по-небрежно, за да не стои като каска - защото точно това я състарява - не е зле като цяло.

Tова, което виждам като зрител е посредствена хубост и посредствен интелект, но умело използване на женските похвати.

Ей, няма спасение от мъжете с малки органи, ей. По цял ден дебнат да се спомене име на жена и си изливат мъжкото безсилие отгоре й. Абе кой нормален мъж ще седне да се занимава с прическата на жена, бе мишоци нещастни? Не си губете времето тук, има специалисти, има виагра, има психоаналитици...В тази държава останаха само п....и, бе, дето само врещят и все нещо искат, претенции всякакви към всички наоколо, а не гледат себе си, че са стигнали на дъното и даже го копат. Женчовци...

Ако имаше конкурс Мис Лицемерие тя щеше да е без конкуренция.

Докога ще ни занимавате с тези кокошки? Или ще е Вихра, или Ирина. Две нетърпими флегми. Аман!

Прилича на баба. Застанала до Иван, изглеждат като майка и син.

Изглежда ужасно, сигурно фризьорката е приятелка на Вихра.

има хора с "визия", но... без визия.