Преслава вече е блондинка

Фолк дивата Преслава е решила да смени имиджа си и да заложи на русия цвят за летния сезон.

Обратно в новината

Коментари - Преслава вече е блондинка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ей злобари! Какво ви е направило момичето! Пее си песните, ходи си по участия, ходи си по фотосесии ПРЕСТАНЕТЕ ДА Й ЗАВИЖДАТЕ!!! Напънете си гъзовете пълни с целулит и ВИЕ може да имате нейния успех! Завиждачи гадни!

Може да пишите всичко но Преслава е супер!!!Всички слушате поп фолк а не опера...хахахаха нали е така .А журналистите да не се занимават с глупости,като няма за какво да пишат поне да не пишат,защото те са по лоши и от батите клюкарки

Абе Ани, `що си мислиш, че ти като слушаш чалга и всички други слушат? Не знаеш ли, че освен чалга и опера има и други стилове в музиката? Наистина Преслава изглежда добре, пее добре /в смисъл не фалшиво/, но...само толкова. Стилът и е отвратителен.

Това което казва Ани е вярно всички слушат чалга особено когато са на чашка. Какво да слушам рап ли?Не се правете че не слушате.Вярно е че има и други стилове но тава е музика за маса.

Ще ме прощавате за френската приказва, ако сте религиозни, но дали и отдолу е станала блондинка? Живо ме интересува.

Хумор, сатира и забава в ...селската дъбрава. :DDDDDDDDD

Всички плюете , но дискотеките са пълни когато тя пее,не се правете че слушате нещо засвета,защото аз такова нещо не чувам .Всички те злобари,защото момичето пее и само се доказа ,всички вие където пишете лоши неща се огледайте какво сте постигнали по време на кризата...а тя какво постигна едно обикноведно младо момиче .Колкото какв цвят и е косата това си е нейна работа.Не злобейте защото всяко 2 момиче е блондинка ...Стига с тая злоба защото за това сме на това ниво ,колкото че не ви интерисува за нея не четете това което пише .А на Преслава желая много усехи !!!/Нима Другите певци са по добри Милена ....и други които приличат на чучелаV

Имам един важен въпрос: написаното от теб на какъв език? Питам защото това със сигурност не е български. Колкото до "смисъла" на написаното от теб, просто ми е трудно да не те съжаля. Толкова елементарно, първично и откровено мислене като твоето буди недоумение и съжаление. Очевидно е, че нищо не си видяла от живота, не си чела, не си пътувала, не си комуникирала с наистина успели хора. За твоя изненада, не всички са чалга простаци и турбо селяни, за които Преслава е "ниво". Спирам дотук, постинга ми е всъщност е губене на време, защото едва ли имаш достатъчно ум да го разбереш.

Роди ме мамо тъпа,а аз сама ще се изруся!

На кой му е на оная работа каква е тая пача бе ???

ама къде по-точно е руса , че живо ме интересува?

Да вземе да си смени тутурутката, че се е амортизирала. КОсата - лесна, тя ще израсте.

На теб мозъкът ти се е амортизирал,куха лейка.

Ей колко народ претендира за интелект и то точно тук, в "жълтите" страници на сайта. Ами като не ви интересува не ги отваряйте бе. Или търсихте Държавен вестник, пък случайно попаднахте на Преслава. Какво да напишат за певица? Че е открила нов химичен елемент ли? Грозна била, тъпа била. За грозна не е. Всеки с вкуса си, но на повечето мъже им харесва. Колко е умна може да каже някой който я познава лично. Дали е добра като певица- въпрос на вкус - сигурно слушате само опера. Хайде стига злобно избиване на комплекси. И това е обаче въпрос на интелект.

Ние сме си спокойни, ти май нещо си набрал/а :)

колко точно и добре казано, а повечето минуси само доказват, че си прав/а... само да те допълня, понеже аз съм много прост и гледах "къртицата", за разлика от един куп умни, които след малко ще ме оплюят, защото не гледат такива тъпотии и не четат "жълта" преса, но са доста наясно и с двете... Та в къртицата големите интелектуалци като Рут И Деян Донков се представиха много "достойно", за разлика от чалга звездите- видя се кой на какво е готов за пари и за да се задържи в шоуто... Но който може си изкарва парите с това което се занимава пък било то и чалга, а интелектуалците артисти (Деян) и певицата Рут разчитат да бъдат риалити звезди, защото са много умни но явно неоценени в своето поприще... та хайде моля ви се стига с това кой колко е умен и колко е прост... Когато сме на работа и аз и вие и "звездите" се налага да правим компромиси и да спазваме определено поведение... Разликата кой колко добре платен е и съответно дали може да се държи адекватно поне когато не е на работа...

Права си, а и не виновна Преслава, че журналистите се чудят с какви тъпи статии да запълват колонките си. Който иска да не чете, никой не ви задължава. Не слушам чалга и не харесвам визията на фолк певиците, на която подражават много момичета. Но всеки си носи глава на раменете и отговаря за себе си. Преслава я гледах в Гласа на Б-я и ми направи добро впечатление. Чаровна дама, много позитивна и винаги усмихната, талантлива е и явно успешна. Новата й визия също е добра, харесва ми.

Това новина ли е ?? На кой му пука?

Креме ми на дура за Преслава....

ИСКАМ ДА СЕ ЛЮБИМ ДО ПРИПАДЪК НЕВЕРОЯТНА СИ

Кол ми, Коле...

А пък аз се обръснах.

моята колежка от днес е с нов цвят - червен, защо никой не го отразява?!

А пък аз вече съм умен!

интересно дали си е изрусила долу и триъгълничето?

Утре ще ти кажа...

Трябва да приготвиш 1000лв обаче.

единствената фолк дива,заедно с десито,която да не е потресаващо отблъскваща,макар че поведението им си е чалгарско като цяло(явно им се налага за да печелят),но поне не са чак толкова тъпи като кака глория например,която винаги звучи нелепо по интервюта -опитва се да каже нещо умно,но все не и се получава...

Ооо, недей казва на никой само, че Деса е умна..

Разрешавам да се изруси само отгоре, долу ми харесва черна

- Знаеш ли защо Бог е създал блондинката? - Защо? - Защото овцата не може да донесе бирата от хладилника!

Защо се прави формат "Умна и красива"? Защото ако е "Тъпа и красива" това ще е конкурс за поп-фолк певици.

Май бъркаш "красива" с "пре`добрена"!

ПРЕСИ ВЪРХА СИ ИСКАМ ДА СЪМ ТВОЙ РОБ И ДА ПРАВИМ ИЗВРАЩЕНИЯ С ТЕБ

за това да ни занимават с разни преслави и марии - нарича се "платено съобщение"

много злобни сте.пресалва е красива,- и умна.престанете да злобеете. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ИЗОБЩО НЕ ЗЛОБЕЕМ, МОЖЕ ДА Е КРАСИВА, НО Е ПРАЗНОГЛАВА. А СЕГА КАТО Е РУСА.., ВСИЧКИ ГО РАЗБРАХА.:-)) И ИЗОБЩО НЕ Е УМНА, А ПРОСТО ПОСРЕДСТВЕНА.

От Пайнер съобщиха че ФолкДивите вече ще пеят на наборите им от старческите домове и клубовете по интереси. Хонорара ще е обвързан с минималната пенсия. Ще има и беседи и събеседвания на теми опъване на кожа, лифтинг, фистинг, ремонтно-заблудителни процедури за визуална трансформация и др.

Само да попитам като незнаещ що за цвят е пембеното... От кога светло кафява коса се счита за руса?! Тва една черна/тъмно кафява коса леко да просветли и веднага обявяват,че била руса...

,,Родиме мамо проста пък аз сама ще се изруся,,

...тю, да му се не види, а аз тъкмо се надявах, че това момиче ще стане по-умно: ).....

Много добре изглежда! Браво! Преслава с годините става все по-хубава. Но най-красива според мен е Анелия. Много красива жена. Жалко, че не са и умни.

Така е.Аз след Анелия веднага слагам Райна.

Хора, само не я заблуждавайте, че така е по-хуава. Досегашния цвят на косата я правеше по-различна, по-интелигентна от колежките и. Сега е точно като тях, без разлика, те са като от калъп извадени. Чалга, какво да очакваш.

ЗАНИМАВАТ НИ С КУХИ ЛЕЙКИ КАТО ТАЗИ!

ДОКОГА ще ни занимавате с хора, които никой няма да запомни с песни , а с прически и чалга ?

Ама кой ви занимава? Вие се занимавате! А щом има хора като вас, които да се занимават, ще продължават да пишат за тях и да бъдат известни!

Чудна работа. Косата и руса, а пък катеричката черна.

Драма ! А отдолу изрусила ли се е ? А под мишниците ? Що занимавате хората с тъпотии ?

Русото стои добре на интелекта и. Въобще русо, силикон, чалга, футболист си върви ръка за ръка в опростачената ни мила страна България.

Леле колко важна новина. Местя го!