Какви женски обувки ненавиждат мъжете

Стилистите отхвърлиха платформите като моден хит, а мъжете изпитват силна антипатия към този тип обувки на половинките си.

Обратно в новината

Коментари - Какви женски обувки ненавиждат мъжете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи на мен ми е през .... какво им харесвало на мъжете. В България се харесва чалга-проститутска визия, ако може и да си клечка 20 кила още по-добре.

хайде де, щом се налага да работя и да си изкарвам парите сама, ще нося каквото ми е удобно. Кеф ми ботуши, кеф ми кубинки, кеф ми скафандър. На който не му харесвам, просто да не ме гледа.

ма то не е забранено със закон да носиш платформи! статията казва, че стилистите ги отхвърлят, а и от коментарите долу виждам, че не се приемат за много секси ;)

Ами явно не всеки плаща данък обществено мнение:)

Овците,като Лолитка,нямат собствено мнение,де толкоз мозък.Важното е да изблеят нещо във форума.

То с това мислене сигурно и никой не те гледа.

Важното в случая е, че това е мислене, а не конформизъм.

Ами да, кифлите като свалят тези ботуши, каква смрад настава просто не е истина! Ба си!

ти недей да съдиш по себе си и да прехвърляш нерешените си кожните проблеми на околните

мда то за това кифляците на опашка пред кожния!

Вярно! Можеш да бъдеш колкото си искаш смръдла!

абе аре престанете да налагате мнението на мъжете върху жените! всеки е свободен да се облича и обува както сам пожелае! аман от тази мания да насажадате на жените как да се харесат на мъжете! ами тва че жените не харесват бирените шкембаци и оръфания вид на повечето мъже защо не го казвате?! все жените да се съобразяват! да ама не!

Точно за шкембетата на мъжете щях да пиша, че на скоро се загледах в един мол например, как всеки мъж беше със шкембе. Егати и увисналата и отпусната работа. Жените да са такива и онакива, ама и мъжете като ги загледаш на нищо не приличат повечето. С тази мода и реклама - бира под път и над път - сте като хипопотами. Грозна гледка.

Това оправдание устройва ли те? Ако не си и ти отпусната имаш шанс да имаш стегнато гадже. Ако ли не, чака те един от тези със шкембетата.

Ако мъжа е противен това не значи че и жената трябва да е. Е никой никого не може да накара да е привлекателен. Има както занемарени мъже така и жени. И едните и другите обаче харесват хубавите представители на отсрещния пол. Ако искаш да те харесват правиш така че да имаш вида който се харесва, а не се караш на хората обяснявайки им какво да харесват. Ако ли не можеш да го постигнеш по липса на природни дадености обикновено го избиваш на агресия, феминизъм, женомразтво и подобни.

Да, и аз ги ненавиждам. Когато нося на жена ми обувките, дълго време след това ме болят краката.

Luna0102

Вие сте се намерили и с еднакъв номер - късметлии :)))

Изобщо не ме интересува какви обувки носи приятелката ми, стига да не се пребива с тях.

Дреме ми какво харесват мъжете! Важно е аз да се харесвам!

Изобщо не ми пука какво ненавиждат мъжете.

Има по-гронзо нещо от тия платформи, плосък сандал на голямо женско стъпало. Все едно гледаш римски пехотинец. Шляпат като чапли по мегдана и си мислят, че са много модерни.

Братле, предполагам си мъж, та затова питам - ти сериозно ли се заглеждаш по стъпалата на жените, че и по обувките?:)

Има такъв вид фетиш казва се foot fetish. Някои се заглеждат, да.

Нося си спортни обувки и си вървя с километри и си ми е кеф на крачетата. Да ме утрепеш няма да си чупя краката с токове.

Така наречените летни ботуши изглеждат меко казано гротесктно на женски крак лятно време...никаква естетика не виждам в носенето им....силно се съмнявам и че са удобни....пълен кич!

... и най-вероятно ужасно мирише от тия ботуши...през лятото :)

ТОВА ПИСАНИЕ СЕ ВЪРТИ В НЕТА ВЕЧЕ ЦЯЛ МЕСЕЦ, МНОГО СТЕ ЗАКЪСНЕЛИ С НЕГО.

Ами като не ги гаресват - да не ги носят , все пак са женски...И аз не харесвам разни техни неща , но никой не прави статистика от това.Важното е жената , която носи такива обувки да се харесва , да са и удобни и т.н.т. - останалото са пълни глупости !

Мм да да носят протези които са им удобни, токове платформи мурафети - все си е протеза за инвалиди.

Точно тези на снимката е ясно, че не са хубави. И при другите модели обувки винаги има хубави и грозни обувки. Освен това, платформите са много удобни за ходене пеша. Ясно е, че досегашните мнения са на мъже. Ами ако сте купили на жена си кола, тя ще може да ходи с тънки токчета. Ако не сте й купили кола, не изказвайте мнения за обувките й.

Не е до колата! Тънките токчета имат много повече изисквания. Те се носят с подходящ тоалет, за подходящия случай и място.

да и купуваме кола готово, след като ни купят самолет. Модата обувки, гримове, дрехи, накити, фръцли - всичко парад на суетата, пародия на човещината и личностнот деградиране за да посветиш живота си на мнението на другите.

Напълно съгласен. Забрави и фалшивите снимки и поза с които пълнят фейсбук.

Може и да са удобни, но на мен не ми харесват и явно е въпрос на вкус! И с кола, и без кола винаги нося тънки токчета, защото издължават силуета и правят визията по-елегантна.

Браво моме! Значи и без кола може, и с тънки токчета по улицата накрая и фенове ще събереш. Няма да си криеш хубавите крака в някоя кола я.

Жена ми се заглежда по платформи (с желание да си има такава обувка), а на мен ми избиват пъпки само при мисълта. По-грозно, тромаво, изродено нещо от платформите според моите възприятия няма измислено за женския крак. Като копита на едър добитък са, но на кравите им стоят добре копита. Докато на жените им стоят като да са изродени. А някои така си ги обичат, че все едно са срастнали с краката им. По-грозно от платформи е малък номер платформи. Жената с тях става като хибрид между крава и коза. Иди прави секс с такова животно! Извинете за натурализма, но наистина много негативно гледаме повечето мъже на този вид дамска обувка!

Щом не можеш да правиш секс с жена си, само защото носила платформи, мисля, че имаш проблем с жената, не с обувките и.

хахахахаххаха, развесели ме, точно това си мислех и аз за малките платформи и ти си го написал! между коза и крава.... имам 2 дребни приятелки с малки крачета и като се качат на платформите и затупуркат енергично-падам!

Радке, Радкеее, и в Барсалона, и отвъд Барселона, душицата ти все ще е аграрна.

Ха познай какво мислим ние-жените за такива дето висят в откровено женски форуми. Ако не ти стига и сивото, освен тестостерона, отговорът е малко по-нагоре!!!!

Е откога дир е женски форум?

С такива обувки жената все едно е с копита.

Аз пък мноооого харесвам платформи и летни ботуши.И си ги нося с удоволствие.Съпруга не е направил забележка.Но когато си харесам нещо винаги търся и неговото мнение.Досега не съм забелязала да е особено заинтересован от това, какви обувки си купувам.

Ако ги хареса ще ти каже, ако не - ще си замълчи. Не е хубаво заради едни обувки да си разваля салатата с ракията...

Ами като му е все тая ( "Досега не съм забелязала да е особено заинтересован от това, какви обувки си купувам" ) какво искаш да ти каже. Човек има мнение за неща, които го интересуват.

А като събуеш летните ботушки след няколко часа носене, пак така ли мисли мъжът ти? Ако "да" - заведи го на УНГ лекар да му оправи обонянието :)))

При цялото ми уважение има достатъчно качествени летни ботуши от естествена кожа + хигиена и козметика за крака/явно не сте чували за такова/ и краката ми въобще не се вмирисват.Но хигиената на повечето българи явно е на доста ниско SMELL ниво.

Аууу, вярно са отвратилетлни. И баба ми носи по-хубави обувки от тези. Жени, не се излагайте и не купувайте такива обувки!!!