София Вергара: Не вярвам в природната красота

Прието е мъжете казват на дамите, че са по-красиви, когато са без грим. Няма такива работи, отсича София Вергара в интервю.

Обратно в новината

Коментари - София Вергара: Не вярвам в природната красота | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно подкрепям мнението на Аделайла. Живеем в материален свят и жената трябва да се поддуржа и да е с грим, та дори и съвсем дискретен. Мъжът няма такива проблеми. Момичета, нека бъдем честни...

Миличка. Има такива работи.- Просто ако съдиш по себе си може и да няма.Никога не съм харесвала тежък грим. Сега съм възрастна, но съм била фото модел на Лада - само един брой, просто не харесах фотосите. Била съм и щатен манекен на производствен клон на ЦУМ. Имах хубаво изписани вежди, които не се нуждаеха от подобряване. Плътни устни. Дълги клепки - това ми е било достатъчно,Естествено не за снимки или дефилиране.Изключитнелно важна е младостта.Чух с ирония да казва ""хепининга на красивите"- ставаше дума за протеста. Красиви са защото са млади.

Каква Джоли бе, хора? Не виждате ли главата й - два пъти по-голяма от тази на Брат Пит, а лицето - огромна погача....Знаете ли кои артистки бяха красавици - Клаудия Кардинале, София Лорен, Джина Лолобриджида, Бриджит Бардо....

Каква Джоли бе, хора? Не виждате ли главата й - два пъти по-голяма от тази на Брат Пит, а лицето - огромна погача....Знаете ли кои артистки бяха красавици - Клаудия Кардинале, София Лорен, Джина Лолобриджида, Бриджит Бардо....

Ми тогава за каква красавица се смяташ бе маце???????Ти си си химикали и изкуственяци изцяло. Нищо не може да се сравни с чиста гъста дълаг коса, кожа чиста и гладка като праскова и сочни устни без тонове петролни деривати. Това е най-секси.Естественото.

Куха лейко, ясно е що не верваш на прироната красота. Не си я видяла у себе си. Даже и в огледалото да гледаш - пак няма да я видиш. Причината е че си куха лейка! И не се вижда нищо в теб! Ти и с грим и без грим си крокодил!

Ок, дискретният грим наистина крие дефектите и подчертава достойнствата на лицето. Но не разбирам, например, защо толкова жени си променят радикално цвета на косата. Ако червената коса е толкова привлекателна и красива, когато е естествена, то е просто защото се среща рядко. Да опитваш да впечатлиш околните с боядисана червена коса е като да се опиташ да впечатлиш момиче като му поднесеш изкуствено цвете. Същото важи и за изрусената коса. Както и за цветните лещи. Влюбваш се в нечии красиви сини очи и после той си ги сваля. Блях! Или за силикона. Влечението ни към женските гърди е толкова силно, защото те са първото докосване, което сме познали в живота си - най-интимното и естествено докосване: това между бебе и майка, която го кърми. После цял живот търсим това докосване. Да намери този ни инстинкт удовлетворение в докосването до силиконова гръд е толкова противоестествено, колкото да предпочетем гумената кукла пред живата плът. Така че, ок, каквото иска да прави една жена - да се гримира, боядисва, къдри и пр. Но за да ми хареса на мен, не бива да виждам самия грим. Или пък ако косата й е боядисана или къдрена, трябва да е направено така, че да не забележа намесата на фризьора. :)

Пресели се в Швеция - там жените масово дори не се обезкосмяват. За грим да не говорим. По-естесвено едва ли ще намериш някъде.

Има много жени, които са красиви без грим! И все пак за даден повод съм за гримирането, което подчертава красотата! Аз, например, не нося грим, когато излизам с дъщеря си. Предпочитам да мога да я гушкам и целувам, отколкото да бъда гримирана. Просто се чувствам прекрасно и без грим! Така че всеки се познава най-добре и сам решава дали да се гримира или не. Важното е да бъдем щастливи!

Жените си слагат грим,силикон,ботокс и не знам още какво ,корекция на лицето,прическа,и накрая КАЗВАТ ТЪРСЯ ИСТИНСКИ МЪЖ:):):):)

А тази беше...

След 3 -та ракия,няма защо де се притесняваш с грим ли си или не си..........абе след 5 за по-сигурно:):((

Една жена трябва да е наясно, че е това, на което прилича след душ! Лек приятен грим - ок! Да заблуждаваш твърде много себе си и околните не е добре. Суетата е жестоко нещо, бича за жената!

Всъщност е много права, че АМЕРИКАНКИТЕ не стават без грим. Това е много важно уточнение от нейна страна. Същото важи за нея и доста от нейните "приятелки" латиноамериканки :)

Руснаците казват: "На вкус и цвет, товарищ нет". Аз пък съм свежа и без грим. Когато човек се поддържа и се грижи за себе си, това си личи. Мразя наклепаните с баданарката "красавици". Какви са тези тъпи обобщения?!

красавици има навсякъде, какви са тези обобщения, а малко грим над 25 е задължителен, за корекция на петна, сенки под очите и тям подобни

Не е задължително да си супер красива, за да се чувстваш ок в кожата си и без грим. Красотата трябва да е комплексна, ако градска особа като Вас разбира изобщо за какво става въпрос.

Естествената красота е като диамант- изключително рядка и ценна. Истински красива жена, която може да си позволи да излезне без грим, в тези материални и сексуалнозависими времена е едно на милион. Коя от вас е толкова красива и перфектна, че да се чувстава ок в кожата си.и особено ако до нея има нагримирани жени..Моля тъпите селянки да не се обайдат неподготвени. Гримът е съществувал и все повече ще се развива.

Стига, бе?! Наистина ли имаш такива жестоки комплекси, че не смееш да излезеш без грим? Недей така! Човек е личност преди всичко, колкото до външността - с всяка следваща година по-младите и по-красивите жени от теб ще стават все повече, не допускай това да те съсипе! Не забравяй, че си уникална (както всички останали). А, да - гримираните бабички обикновено изглеждат гротесктно.

Гримът е съществувал и ще съществува, но има много правила за използуването му. Достатъчно е едно правило да е нарушено и ефектът се превръща в дефект.

Само тъпа селянка или комплексирана гражданка може да си помисли, че гримът е това, което я прави личност. Ако зад маската си кръгла нула - нищо не криеш. Обаче пък колко дефекти подчертаваш - бедна ти е фантазията! Да не се окажеш в ситуацията, дето един убавец се събудил на сутринта и погледнал съседната възглавница, възкликвайки "Леле! Крокодил!"....Знаеш продължението :)))

Скъпи жени, не и се връзвайте на тая мацка. Ако не разполагате с много, ама много качествен грим, въобще не си слагайте. Некачествените продукти /с каквито е пълен нашият пазар/ оказват изключително пагубно въздействие в/у кожата, и най вече я състаряват преждевременно.

глупости, това се отнася за времето преди 100 години, когато гримът е бил на базата на оловото, сега има супер козметика

Супер козметика у нас има колкото са супер примерно перилните препарати "Ариел", т.е. повечето са менте. Ама щом според вашите критерии са "супер", тогава ОК - мажете си се с тях! ;)

Е, това си е нейно лично мнение, за което даже са и заплатили, което не значи автоматично че е права. Истината е винаги някъде по средата, т.е. трябва да умееш да намираш баланса. Има лица с красиви, правилни черти, които са фотогенични и не се нуждаят от грим, и други - с по-безлични и размити черти, които гримът коригира, но при всички положения с него трябва да се внимава!

Попитай руснаците дали българките са хубави. Според тях българките са грозновати.

А аз що все си мислех, че всички са влюбени в нашия Мис Крокодил!

Ми тя наш'та Тоца като отиде да се пъне в Русия, после как руснаците да си мислят, че българките са хубави.

Ей, скоро не бях чела за Тоца! От време на време ми е някак нужно да си припомням, че и подобни крокодили съществуват!! :)))))))

Като не вярваш, толкова по-зле за теб! Има природно красиви жени, и това, че ти, мила, не си една от тях не ти дава правото да правиш глупави изказвания!!! Още по-малко да даваш абсурдни примери като Жизел Бюдхен. Ха-ха. Най-мразя генерални изводи и обобщения. Всеки човек е идивидуален. Това, което за някого е красиво, за друг е грозно и обратното. Познавам мого жени, които не изглеждат толкова добре с грим, колкото когато са абсолютно естествени.

"толкова по-зле за теб! мила..."

И естествено красивите се нуждаят от грим, ЗА ДА ПОДЧЕРТАЯТ красотата си!

Мдам, латиноамериканките са грозни и с грим и без грим.... що за простотия... латиноамериканките красиви....ужас. Обличат се като проститутки, гримират се като проститутки, ниски, трътлести и дебели.....Отврат. Българките наистина са красиви, след това полякините, има не малко хубави американки, канадките също ми харесват- квебекарките по-скоро и те са дребни повечето, но са много финни.

Т.е. Салма Хайек и Ева Лонгория не ти харесват?!

на мен точно тези двете не ми харесват

пише се "фини", не "финни"! И освен това има страхотно красиви пуерториканки напринер! А българските чалга-последователки хич не се носят като проститутки щото.....

Красиви пуерториканки ????????? Ай стига бе, всички приличат на циганки, ниски, дебели, трътлести, грозни и ужасно прости и нахални !!!

Коя е тази София Виагра , искам да се запознаем .

найо-грозното нещо е да видиш жена с неумита коса и размазано черно около очите и черни гурелчета в ъглите.

Според мен грима не променя чак толкова много. На пръв поглед само...не може да се промениш чак токова много от липсата на малко лилаво по клепачите. Все пак грима може да скрие някоя пъпка, да придаде цвят, но не и да промени чертите (нос, форма на лицето) Но съм съгласна, че жената трябва да си слага грим, защото това значи, че се грижи за себе си. Може и да е съвсем малко, но да го има. така мисля аз, не натрапвам на никого мнението си..

В голяма степен си прав/а, макар че съм гледала видеа, в които показват как с грим можеш да постигнеш небивала трансформация!!! Говоря за една малка част извън професионалистите, които с таланта си да се гримират, не само надминават професионалистите, а и сериозно ги задминават. За мен, например, казват, че се гримирам добре, но аз не мога да постигна това, което тези таланти могат, колкото и да се старая:))) Важното е, че все пак успявам да се гримирам добре, макар и да не е отлично. Добре, че природата е била благосклонна към мен и ми е дала добра основа за грима ;)))

е, да, ама тва по клиповете е сценичен макияж, който е изключително тежък. той променя, да. но аз говорех за обикновения ежедневен грим, който не е за прожектори, а за дневна светлина

Жените са много, ама много грозни без грим. Уроди. Без грим не излизайте навън, че плашите хората, грозници такива.

:))) Критикуваш статията ли? Не си прав! Понякога си мисля, че мъжете губят от това, че негримирайки се, не могат да прикрият някои недостатъци с гримче, както е било в древен Египет! Не говоря за грим, който да накара мъжете да изглеждат като жени, напротив- говоря за някакъв грим, който да подчертае мъжествеността им и да скрива недостатъците!

Хахаххах:))))) А ти се мъж, нали?

Жената е красива, когато е красива без грим. Когато носи красива маска - не се брои. И една не посредствено изглеждаща жена, може да си прикрие недостатъците с подходящо облекло и грим и да изглежда атрактивно, но това не я прави красива. Последното много жени са превърнали в истинско изкуство. За щастие - красотата е твърде относително понятие, на мен примерно Софчето ми е силно антипатична. Освен това една спретната жена, с приятен характер и личностно присъствие и не леконравно поведение, може да бъде значително по-атрактивна и от най-голямата красавица с кофти нрав.

Мда.. има разлика между красива жена и красиво изглеждаща жена..

Съгласен. Софчето говори за латиноските, а те са грозни и с грим и без грим

Красотата е комплексно понятие! Съгласна съм, че външната красота не е достатъчна, за да направи някого привлекателен- това се отнася и до двата пола!

Права е за жените в Америка - там положението е трагично - 99% от жените им не мясат на жени въобще. Има и супер красавици, но те не са местни. Тук там успяват да тунинговат някоя по хубавичка и почват да я натрапват като голяма красавица - например Джолито

за моя вкус джоли има изключително грубо лице (форма, челюст)

за теб може, но за щастие твоето мнение не е критерий за красота. анджи има и много хубаво вътрешно излъчване. чпредизвикателна жена.

пффф точно пък Жизел Бюндхен без грим е като някъв кон, аз бих казал, че Aдриана Лима или Джесика Алба без грим са си добре

Aдриана Лима и Джесика Алба са красиви жени, но С ГРИМ стават в пъти по- хубави!!! Та нали грима има разкрасителни фунции?! Не е ли логично да стават още по- красиви с добър, професионален грим?! За тези, които са нарекли "глупачка"Вегара и са наслагали минусчета на мнения, като моето ще кажа: отричането на фактите води до изкривяване възприемането на реалността! ;)) П.П. Единственият случай, в който си заслужава да спрете да се гримирате е тогава, когато не умеете да се гримирате по принцип. Има хора, на които това не им се отдава, макар че е по- рядко срещано явление. По- младите момичета не е хубаво да прекаляват с грима, защото се състаряват. Това е от мен. Хубав ден на всички!:)

Глупачка

Nina

една наистина честна и откровена жена! започва повече да ми харесва!!! и за жизел е напълно права - откъдето и да я погледнеш - перфектна е!!!

Права е Вегара! Имам доста приятелки, които ходят без грим, но само губят от това! Имах и една, която ми харесваше повече без грим, защото не умееше да се гримира хубаво и с грима само се загрозяваше.