Коментари - Джулиан Мур в тон с дъщеря си на ревю | life.dir.bg
назад

Джулиан Мур в тон с дъщеря си на ревю

Джулиан Мур и 11-годишната й дъщеря Лив приковаха погледите на ревюто на марката Reed Krakoff по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Джулиан Мур в тон с дъщеря си на ревю | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

44 Браво!

Наистина красиви и естествени, с класа.

Някой тук май бърка старчески петна с лунички, та затова изкарва Джулиан Мур 72-годишна. Тя винаги е имала лунички, и при това й отиват. Жената има излъчване, за каквото нашите кухи лейки могат само да мечтаят.А момиченцето е прекрасно!

Кожата на краката и ръцете на майката е като на 72 годишна. Добре е, че лицето изглежда по друг начин.

Наистина са прекрасни! Но за каква "котешка пътечка" става дума?! Там са вървели някакви котета, които са прокарали пътечка?? То и за превеждането се иска мисъл! Та, още когато бях студентка, "котешката пътечка" се разказваше като класически "бисер" на превода... :-) Мислех, че вече всички журналисти и светски хроникьори би трябвало да знаят, че catwalk се нарича модният подиум!

Деницова е ползвала "Google translate"

Явно не е, защото дори и Google Translate го превежда 'моден подиум'!

Сладуранки

Браво! Много са хубави!

Прекрасни.

И двете са много хубави и чаровни.

Ехеее, страхотни са! Малката е уникална чаровница и адски много прилича на майка си. Сладуранки! :)

Естествена красота , класа и стил. Без три тона грим, без изкуствени коси и силикон...Нищо общо с нашите вип-персони, напомпани със силикон и натруфените им отрочета.

Думите естествена красота, класа и стил са непознати за нашите "звезди". Но това, ако го нямаш по рождение, не можеш да си го купиш. Когато човек има ум и си знае цената не се налага да изглежда като скъпоплатена проститутка, за да я забелязват хората.