София Вергара с бижута за $7 млн. на ”Еми”

София Вергара грабна вниманието на тазгодишната церемония на наградите "Еми" освен със страхотна рокля на Vera Wang, с невероятно скъпи бижута на Lorraine Schwartz.

Обратно в новината

Коментари - София Вергара с бижута за $7 млн. на ”Еми” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харесвам всички от "Модерно семейство", но нали трябва да кажем по някоя лоша дума: Има нещо объркано в геометрията лицето, нещо като пренатегнат лифтинг. Ама тЕлото е бомба.

Ох, аман вече от тая мода на дебелите вежди. И прекалено тънките не са хубави, но все пак трябва да са съобразени с лицето, не на всеки му стоят добре толкова дебели. Хубава жена, а насила се загрозява.

kokobrais

Така е! Каква по-добра реклама от филмова звезда, която е снимана от стотици камери и фотоапарати!

единствено зеленият пръстен ми харесва

да,и балните и свадбените дрехи се вземат под наем:)какво по практично от това?нали се обличат по един пат :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ммммм, не, не и не!

Имам същите от Илиенци - за два и педесе !

'Сичкото убаво, ама гримьоро е осрал убавото.

Готина е тая латина - всичко си има :) Е, бижутата със сигурност не са нейни, или ги е наела за вечерта, или някоя фирма я ползва за ходеща реклама. Красиви са обиците, ама не ми се мисли колко са тежки с тия камънаци. За повече от час-два ще ти откъснат ушите. Това са бижута за инвестиция, не за красота :)