Моника се чувства жертва на Валери и Николета

Моника Валериева, която нашумя като предполагаемата заместничка на Николета Лозанова в сърцето на Валери Божинов, споделя в интервю за Story, че всъщност е станала жертва на футболиста и жена му.

Обратно в новината

Коментари - Моника се чувства жертва на Валери и Николета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ОТ ДВЕТЕ ТЕЧЕ СИЛИКОН ОТВСЯКЪДЕ. НЕ МУ ЛИ ПИСНА НА ТОЗИ ТЪПАК ВАЛЕРИ ОТ ТЕЗИ ПАЧАВРЕТИНИ. МИ И ДЕЦА ИМ ПРАВИ, ТА ДА СЕ УСМЪРДИ ХЕПТЕН!!

Д-р Енчев, моля те време е да смениш калъпа. Много николетки станаха, погледай малко чужди списания, па избери нещо по така де....

Моника не може да се опре на малкия пръст на Николета Лозанова!

' на снимките (на тази със слънчевите очила) се вижда самоснимачка ;D

Циркът на нашия Палячо Божинов продължава с пълна сила. Абе, има все още някой лев момчето, нека си го дава на журналята да пишат простотии, на СОТ-аджийките да се правят на измислени ВИП, но всичко това е една огромна порнография. И защо най-сетне няма да видим нещо позитивно за истински български ВИП, стига с тези парвенюта, които да 5 ст. труд не са дали за България.

този пък дребен нещастник къде се набутва все с такива вълци...

Алоуу дир-а докога платени статии за плеймейтката? Върти сучи пак публикувахте някаква нелепа простотия за гнилоча, макар и да не е написана в заглавието. До края на седмицата очаквам още 2-3 подобни измишльотини по формата на статиите. Изказвам възмущението си тук, във форума, но ако знаех телефонния номер на списвачите на статиите в лайф.дир.бг със сигурност щях да се обадя и да си поговоря с тях да качат нивото на сайта ви. Баста, вече не се издържа! Спрете се малко, пишете за стойностните известни личности, които нямат "кариера" благодарение на фейсбук-а си и безумните си коментари и пошли снимки.

Боже, спаси ни от поредната търсачка на пари и лесна слава! И сега като се започнат едни интервюта, едни телевизионни участия... Очаквайте: какво каза Моника за списание " Блясък", нова фотосесия на Моника за списание " Крясък", сълзливата изповед на Моника в списание "Трясък", новият парфюм и новото телевизионно предаване на Моника... Бедна ни е фантазията какво се е задало... Това момче Валери се оказа удобно стъпало за много дамски токчета! Дано да порита още известно време, за да насмогва да им плаща издръжките!

Нещо минорно и сенилно има в това тунинговано момиче от пловдивска област. Лъха на чалга и първенющина.

Това ще се окаже поредната PR акция на погрознялата и застаряваща НЛ, за да си вдигне рейтинга за предаването.

Моника Люински?

Къде си тръгнала на първа страница ма, селянке? Какво можеш ти в бизнеса ма ? Колко пъти си правила чекрък-гюзме в чаршафи на розови цветчета? А шадраван-коджа-секиш да ти говори нещо? . А да знаеш как се свири на тромбон с променлива геометрия? Айде бегай да се учиш преди да се опитваш да ми въртиш конкОренция!

Сега някаква Моника - значи всеки парцал, нае..л се с някакъв футболист става звезда. казват му лайфстайл журналистика.

Най ми е любопитно, как когато някой изостави ВИП-фръцла, на нея, горката, веднага й предлагат място за водеща на предаване в телевизията?!

Това е "ВИП" - психотерапия и като се провалят като ТВ-водещи, минават на хапчета... :D

Транслатора и той не мисли

90% от времето, мозакът мисли за секс. Останалите 10%, не мисли. Сега тия в тази статия, мислят ли или не мислят?

Разбрахте ли защо е бил целият шум около тези?Предстоящото предаване на едната,тази е изпитаната тактика на тв7,разчитат само на скандали и интриги за да се събуди интерес към тях.Циркаджии..

kokobrais

Тя Николета какво си мисли? Курв ци е имало преди нея и дълго след като се сбръчка!

тия и трите са еднакви

Каааак..........кааак е възможно??? Скандаааааал...това е скандаааал...безобразие........подигравка....Цял ден ни занимаваате с някаква едва прохождаща вчерашна ентусиастка в розовия бизнес със задници и предници. Та тя надали е обслужила и 3-ма политици!Това е абсолютна липса на уважение към заслужилите мъжемелачки на новото време като мен и Златките... ...Цели 3 дена не сте писали нищо за нас!

А така , Жени, само така, постави ги на мястото тия аматьори!

Още един повод да не гледам Tv7.Тия боклуци от къде ли не извират!

Дир-а имайте милост-спрете да ни занимавате с тези тъпи кифли натъпкани със силикон!!!

Поредната Свирколета с големи претенции и 1 грам мозък.

А аз се чувствам жертва на Моника (не Люински), Валери, Николета, Алисия, Ники Михайлов, Антония Петрова, Жени Калканджиева, Мара на Гущера, Ива Екимова, все още и на Анелия, Емилия, Коко (кво стана там бе?), ооох, да, забравих Яна и Петко, аааа, да, Рут и т.н., със сигурност пропускам някого, но да не се сърдят, и на тях се чувствам жертва. Интелектуална.

По-надолу пишете, че коментарът е изтрит, защото накърнява доброто име????????НА КОГО. КОЙ ОТ ТЕЙЗИ ДРУГАРКИ ИМА ДОБРО ИМЕ. ИЛИ ТАКА ВЕЧЕ СЕ ВИКА НА К.............

Недей така, че ще се обиди утайката на обществото, която се мисли за нещо.

боклук до боклука , мила моя майно льо .

искам да се пробвам с Булките???

kokobrais

Пусни после едно клипче в нетЯ:-):-):-)

до коя серия стигна турското сериалче с тия ?

Nina

току-що се прибирам от отпуска и какво да видя - николета и валери се разделили! как сега да преодолея следваканционня стрес?!?

Предлагам тази мома да стане репортерка в рубриката "От мястото на събитието" в новото предаване на Николета Лозанова.

Кравешкият поглед да не е на мода?

На "новини' като горната най-много обичам да чета коментарите. :-)

по принцип, не чета новини ако няма коментари, :-)

Именно заради това от Дир.бг продължават да бъллват такива "статии". Ние всички сме "виновни" за ежедневното появяване на Николетките. Хората си гледат бизнеса и ни ползват :) п.с. Да викате довечера за България. 20:50, Нюс 7

Колко е хубаво да си глупав, тъп и богат.Харчиш си паричките и не усещаш присмеха на хората.

Ха-ха, нещо като стария принцип на еснафското щастие - "Не знам, не чух, не видях"

Леките жени в днешно време не са рядкост, а преобладаващо мнозинство. Това не е новина, това е ежедневие...

авто гол от дуспа....

този финт само Валката го прави..

Е не! Това с Валери и фльорците му край няма. Тъкмо си отдъхнем, че всичко е свършило и изплува нова идиотия. Няма отръванеее! Няма!

Добре дошли в Chalgaria :\

Не мога да повярвам, че ми изтриха коментара, само защото казах, че е жертва на пластичната хирургия. Това "не е по темата" или е "спам"?

Единственото положително на този тип статии е че можеш да се спукаш от смях с коментарите:))))))

Не е жертва на пластичната хирургия, а е жертва на ФОТОШОПА.

Че то същото като старото...И по-точно не бих я отличила от Алисия...от една матрица са всички "светски личности" от елита на Бг...

Ми д-р Енчев толкова си може....

Gal

щяла да има собствено предаване по тв7 ????? на каква тема??? външна политика ли???

А, едва ли. Външната политика е ниска топка за нейния интелект на Homo Universalis. По-скоро ще заложа на адронен колайдер или теория за големия взрив. Нещо по-така, по-джиджано...

Политиката ще ВЪТРЕШНА. Те само от това разбират. Хем да им е вътре, хем да е платено.

Коментарите под такива "новини" ми оправят настроението моментално. Големи попадения имате, хора! С глас се смях. Поздрави за чувството ви за хумор! :-)

Май Валерката и Коко Динев имат некъв бас...

Да залагаме - ще успее ли Валерко да направи четири деца от цетири различни жени

Ами Кали в момента го бие в тая категория.

Кали иска да изравни на Коко _ (КоКали е фирмата на Коко и Кали)

АКО тия тримцата прочетат половината от това което се пише за тях и могат да го проумеят,то трябва да се ЗАСТРЕЛЯТ на покрива на 20 етажен блок,поктай който минава река с крокодили и талибани с гранатомети охраняват реката да не падне некой ЖИВ в нея:))))