Мис Филипини стана Мис Свят 2013

Мис Филипини бе избрана за Мис Свят 2013 на конкурса на остров Бали.

Обратно в новината

Коментари - Мис Филипини стана Мис Свят 2013 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някой очаквал ли е, че Нансито ще се класира изобщо в челни позиции на този конкурс?Та тя просто се записа като представителката на България ,но не е за този конкурс.сладникаво,симпатично,русо момиче и нищо повече.за там трябва осанка,излъчване интелект и природна красота като даденост.

Има два типа филипинки -едните са трътлести с широки бедра (обикновено от по-низшите съсловия), а другите са изящни и крехки като статуетки. Излъчват мекота и женственост, характерно за жените от целия регион -Тайланд, Индонезия. Който е пътувал със Сингапурските авиолинии знае за какво става дума.

поредното айше стана мис свят.

Вижте я на обикновени снимки в Google Search.Дори няма да й обърнете внимание-обща красота и нищо особено!Стига сте се превъзнасяли!

Защо си кривите душата като се вижда че филипинката наистина е красива. Сложете нансито до нея за да видите ГОЛЯМАТА разлика в осанката, в излъчването а за тоалета и на нансито може да и да не говорим..Направете едно сравнение и тогава преценете реално. Нансито е хубаво момиче, но НЕ е за този конкурс.

Както е тенденцията от години повече никога няма да видим истински красива с неподправени черти жена да спечели подобен конкурс. Абе направо да сложат в изискването на кандидатките каква да е формата на носа. Та да си го направят всички такъв. Само вижте всички Мис Свят от години насам са с еднакви носове. Така ли няма да изберат една дето да има поне малко индивидуалност. Уф омръзна ми от едни и същи пластично оформени черти. А тази година цялата тройка с еднакви носове. Направо са ми като от конвейер. Иначе са хубави и как няма, като всичко индивидуално дори като лек дефект - ефект е изкоренено и е направено по калъпа. Без значение цвета на кожата.

Тенденцията.Вече брака е отживелица.Можеш да живееш с козата,брат си баба си,гей лезбо,транс.Сурогатни майки.Върви се към биг брадър,където гените само на някой ще се продължат--тоест ще имат деца.Всеки ще се задоволява със секс роботи.Децата ще ги оплождат изкуствено от избрана сперма на избрани жени,докато създадат изкуствени матки.Затова толкова агресивно налагат силикона,надуваемите кукли и визията барби.Вече има създадени секс играчки-робот.Той е женски.Работят и за мъжки.Няма семейство или дом.Купуваш си го като прахосмукачка , в кеф си --пускаш го.Като свършиш,гасиш го и толкоз.До сега излишни са около 7 милиарда души,а човечеството продължава да се плоди.Порно индустрията,затова е толкова лансирана и порно звездите ги дават за нещо нормално.Предстои ново общество.

Така са говорели и преди 500 години, напр. че всякакви уреди /дори най-обикновен тъкачен стан/ са творение на дявола и тем подобни - изобщо за неща, който днес са обикновено ежедневие за всички ни. Та и ти се изказа в този дух, плашещо близо до вижданията в Средновековието...

Ама аз говорех просто за конкурсите за красота, вие на къде го избихте. Все пак избира се красива жена, нека тя е природно надарена и да е развила тази красота, чрез стил, поведение, действия. А то вече стана всичко което те отличава се коригира за да е близо до така нареченото "съвършенство". И всички си приличат. Тези които не са се коригирали естественно нямат шанс. И като резултат конкурс за красота става конкурс за пластична хирургия. Толкова са безлични красавиците от конкурсите вече. В никой случай не твърдя че не са красавици, на мен лично не ми допада това безличие.

... като участничка в конкурс Мис Свят 2013 представителката на Филипините е отговаряща на изискванията- излъчване, чар, красота, елегантност и сигурно си е отговорила на въпросите за интелигентност прилично. Всички останали съображения- половин американка била, филипинките са различини, имала пластика и т.н. са без никакво значение за журито на конкурса... Същото се отнася за всяка една представителка... включително и българската. А непрекъснатото противопоставяне във форумите на "красиво бяло" и "некрасиво цветно" си е направо класика рецидив на расисъм от 19-20 в. -време, което човечеството изживя, но очевидно българите не са...

Стига със спекулации относно'Расизъм'.Истината си е истина.Ако е за въпрос в момента се провежда Политика на Расизъм срещу белите хора...

Баща й е Американец,тя самата е родена в Америка,израства там до 10годишната си възраст и едва след това се премества. Самата тя няма 100% филипински корени и то е от ясно по-ясно!

по принцип всички филипинки говорят с американски акцент и като ги питаш от къде си вика: "пилипино мам". отврат. тази мис е някаква тъпотия заради това, че конкурсът се провежда в азия.

Какъв ти американски акцент-говорят отвратителен развален Английски!

Тази е приличала на филипика в лице до преди да си е направила пластични операции... Тези,които критикуваха носа на Нанси,нека намерят стари снимки на новата мис и да видят какъв филипински,сплеснат с дупките напред нос е имала тази жена...Защо са избрали момиче с пластични операции по лицето,не ми е ясно...то и баба така може.

Ами тарикати,каквито всъщност са си!Тук някои спорят ли спорят колко са страхотни-плъзнали са като китайците и хлебарките из целия свят!Връзват им се комплексарите,които си падат по утайки!Филипинките са с националност и държава-това е разликата от нашите цигани!

И какво му е нетолерантното на изказването'Лансиране'-ясно и на място казано!Заливат ни с реклама на Африкански и Азиатски страни-колко са по-по,най!Извинете,но единствено и само мъже с комплекси опират до тези'красавици',защото не могат да задържат нито една бяла хубава и образована жена!Открай време се знае-тези ширини са 'РАЙ'за комплексари!

В този ред на мисли - и ти се изказа типично по комплексарски.

този конкурс е политика! ако тази на снимаката е филипинка-това означава голяма глава и малко cм далжина. филипинки и таиландки приличат на счебечета.

Докато не започнем да се учим от грешките си, винаги ще дърпаме назад. Това е във всяко едно измерение в България - икономика, полотика, социална сфера, атук конкретно междунардно състезание по колкото събективни, толкова и обективни критерий. Красива е нашата кандидатка, но има много какво да се желае. Същият е проблема и за Евровизията и всякакви подбни мероприятия, журито си пита хххх, аслед това видиш ли жертва сме на международна конспирация. А истинате е че сме жертва на местната ни тъпотия и тесногръдие. И няма каво да обиждаме останалите, че били цигани и диваци, а по-добре да се видим себе си и да помислим как се провеждат нашите конкурси и какъв е кастинга.

Пиша на моб. тел, и извинение за прав грешки - "политика", "субективни" и някои други

Но не трябва да се учудваш, след като си дадеш с/ка, че непрекъснато рушим хубавото, което създаваме и вместо да "отглеждаме" традиции, ние вършим точно обратното. На всички нива в обществения и стопански организъм (оперативните нива) са назначават хора (това не е от сега), на които ако се направи анализ на дейността им, ще се окаже, че те повече пречат и са деструктивни, отколкото да допринасят за нормалното фунциониране на държавата и възпитаването на нормални поколения от хора, които да бъда полезни на страната и народа си. Т.е. къде от невежество и глупост, къде умишлено, нещата не са правят така, както трябва да бъде. Пример: Вчера председателян на НС г-н Миков на отправен му упрек за начина, по който се държи правителство с бежанската криза, отвърна троснато, че че ще изпълняваме указанията на ЕС. Добре де, но защо другите държави около нас си затвориха границите, защо трябва да вършим всичко в ущърб на нац. интерес на България и народа й?! Вие правителство на ЕС ли сте, или на Р.България? Ами направо да се откажете от суверинитет, та поне да знаем за какво става дума. Политката ви е предателска и антинародна. Няма друга дума за нея. От всякъде ви го казват и подсказват, а вие се правите, че нуе ви касае?

Тази така наречена филипинка, е на половина бяла, единият й родител не е филипинец. Общо взето в чертите й няма почти нищо филипинско (и слава Богу!). Прекрасна е.

Имала е типични филипински черти на лицето,преди да си е направила пластични операции...

Не нямам роднини там, просто добре познавам страната и въпреки, че и те имат много кусури, трябва да сме обективни.... И аз искам България да спечели, но това не означава, че трябва да "омаскаряваме" останалите затова че не сме си сваршили добре работата да изпратим подходящ кандидат.

Искам да кажа "свършили"

срамота - сравняваш нашето момиче с някаква избелена циганка, само че филипинка - нанси"то" е на светлинни години от тази т. нар. miss world

миската от Франция има стандартна сладникава хубост, филипинката е номер 1, безспорно!

Цариград. Къща край Босфора. Мустакат турчин пие шербет, намръщен. Идва жена му. - Какво има? - Седни - строго казва мъжът - Имам една лоша и една добра новина. Почвам с лошата - Хасан, нашият син, станал гей. - Вай, Аллах, кво е туй? - Гьотверен, ма! - Вай, вай... А добрата новина? - със свито сърце пита жената. - Станал Мис Истанбул.

Марче, да беше написала нещо ново, тук всички могат да четат, така че напразно си се хабила да преписваш....

водещата камелия с плоските си шегички, неувладян глас , стържещ(хъхрещ) глас, постоянно плезещата се звезделина, супер задремалата бивша фолк певица, злобната емел с обратната тясна захапка още- абсолютно негативно и противно излъчване на даниела, която незнам как стигна до 3 място. и тази от казанлък и тя вечно недоволна, ама не се поглежда в огледалото-говор, криви зъби.

Какво очакваш след като средата , в която израстват тези хора не може да им предложи нищо по- добро. Вижте какви са тв. програмите и рекламите. Отворете вестници и вижте заглавията и стила на писане. нашите родители макар и мнотго от тях с основно образование говореха бълг. език по-правилно и без мекане и диалектно изкривяване, нещо което дне ссе забелязва дори и при завършилите висше образование. Хайде някой култур-социал-антрополог да обясни тези неща. Обикаляме света, но никой като че ли не иска , или не може , да въздприеме добрия пример и стандарт, а се наблюдава тъкмо обратното...

даже мисля, че тази миглена е грозна и с пошло излъчване. емеу да си оправи "л"то, камелия казва "влязаха" вместо "влязоха" и това всеки път, нямаше ли кой да я поправи. тази пък виляна ли е, каква е си мисля, че е влязла в светслите среди и много грозно беше това лизане на близалка в рекламното и клипче и в крайна сметка в лицето прилича на мрав-яд.

гледам отново и отново предаванията на мис българия в двореца и не мога да се начудя на това как някои хора си вярват... вземете за пример звезделина, вижда се с просто око на какво прилича! на всичко друго, но не и на нежна жена и както обикновено става с неуспешна операция на джуките. каруцарски език, беден речник, самочувствие без покритие и си вярва, че е голяма връзкарка, понеже е нае--ла 2-3 по-известни( а може и много повече да са)- нямам думи. хубаво тяло, но в лицето е отврат(като за един път става).

чак пък наи красива в света

Не ме кефи,ако тръгне да ме моли да я ощастливя ще ми е неприятно,но от кавалерство може и да склоня.

победителката има царствена осанка и поглед на принцеса - много ме впечатлява нейния спокоен и приветлив вид, въпреки стреса от конкурсите, така изглежда един победител!

победителката е с нагласена победа, както и целия конкурс - почти като в бг, но тук играе роля и политиката, не само парите - що се отнася до победителката - типична нашенска циганка, но те почти всички филипинки изглеждат по този начин -голяма красота

Мис Сват е конкурс за красавици, а не за хубавици. Не знам може би красотата на двете бодгласнички на Нанси-Габриела и Джулия по се доближава по изтънченост и финес по тази до Мис Филипини и Мис Франция

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА С ТЕБ-КОЛКОТО И ДА ГИ ЛАНСИРАТ СИ ОСТАВАТ ,АЗИАТКИТЕ И АФРИКАНКИТЕ СИ ОСТАВАТ ТРЕТОРАЗРЕДНИ 'КРАСАВИЦИ',С КОИТО ПОЛИТИЦИТЕ ТРУПАТ ПАРИ И ДИВИДЕНТИ.ТОВА СА ЖЕНИ ОТ ДОСТА НИСКА КЛАСА И МНОГО ПРИМИТИВНИ.ДОРИ НЕ МОГА И ДА СРАВНЯВАМ БЯЛА ЖЕНА НА НИВО С ПОДОБНИ СЪЗДАНИЯ!

Nina

аз пък мисля, че и веселина, и гост имате право; просто пoзнавате различни хора и имате различен източник на информация. защото всичко е относително. като онзи виц със свинското със зеле - едните яли свинско, другите зелe, но статистиката показва "средно" свинско със зеле!

АКО ИЗПРАТИМ НЯКОЯ РОМКА ИЛИ ПО-БОЗАВА МОЖЕ И ДА СЕ КЛАСИРАМЕ! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ-НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА СЪВСЕМ УМИШЛЕНО'ЛАНСИРАТ'ВСЯКАКВИ ЦИГАНСКИ НАЦИИ,А ПРЕНЕБРЕГВАТ БЕЛИТЕ!ТОВА Е ТЪПА ПОЛИТИКА И НИЩО ДРУГО!

изпрати! очевидна е, че си по-голям циганин от нея

Това важи за теб!

не те знам кои си, но си абсолютно прав

МИСКАТА Е НА ПОЛОВИНА БЯЛА, НЕ Е ЧИСТА ФИЛИПИНКА! ПОИНТЕРЕСУВАЙ СЕ, ПРЕДИ ДА ПИШЕШ ГЛУПОСТИ. В ЧЕРТИТЕ Й НЯМА НИЩО ФИЛИПИНСКО.

И Майкъл Джексън стана бял с малък нос след многобройни операции... Не виждате ли- в света се разпространява политика на успиване и промъкване на разни субекти от Африка,Азия и пр,които удобно се възползват от глупостта на Европейците и Закона за защита на Правата, акето Европа се САМОЗАКОПА тотално!

По тв Европа казаха, че в последния момент са променили регламента на конкурса и не са взели под внимание гласовете на феновете, според които българското момиче било в първата 10ка.

няма ли един път да спечелим нещо па макар и тиквен медал ???

е, нали спечелихте тиква за премиер - кво повече?! :)

Като прочетох заглавието, спонтанната ми реакция беше: от къде изкараха красива филипинка?

И АЗ ТОВА СЕ ПИТАМ!НО ТУК ВЪВ ФОРУМА НЯКОИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА РОМИТЕ СПОРЯТ ЛИ СПОРЯТ КОЛКО СА ХУБАВИ ФИЛИПИНКИТЕ...

Явно и ти си от тези, които не могат да различат Филипините от Филиповци....

Ако ги познаваш по-отблизо или си общувал с тях няма да откриеш огромна разлика-приликата е доста голяма!

а тя била от нашите

Честито и на Франция за второто място !

изключителна красавица е филипинката - има изискан, културен вид, с фини черти на лицето, деликатни издължени крайници, а осанката и погледът излъчват благородство.

Не е 100% Филипинка затова има издължени крайници и т.н. Филипинките изобщо нямат нейните характеристики!

Мис Франция е по-красива и изтънчена с тези зелени очи изразителни и чаровна усмивка.

Може би с изключение на японците, защото са с добър стандарт на живот, болшинството азиатци са бузскрупулни в домогването си до парите за съжаление. Нищо не ги спира.

да има наше момиче на конкурса, е вече признание за красотата й. иначе класацията е продукт на всевъзможни пазарлъци на организатори и продуценти.

Глупости. Нормално е всяка държава да има миска. А колко красиви момичета в БГ има, които изобщо не взимат участие в такива измислени конкурси. Освен това усещането за красота е субективно понятие.

БЪЛГАРКАТА СИ ИЗГЛЕЖДА МНОГО ДОБРЕ.В СВЕТА СЕ ПРОВЕЖДА ПОЛИТИКА ОТ МНОГО ГОДИНИ ЗА ЛАНСИРАНЕ НА ТРЕТОКЛАСНИ СТРАНИ.БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПРИТЕСНИМ,АКО НАШАТА КАНДИДАТКА НЕ Е ТОЛКОВА ХУБАВА,КОЛКОТО ОСТАНАЛИТЕ ЖЕНИ ОТ ЕВРОПАИ ТН.МАЛКО Е НЕАДЕКВАТНО ДА СРАВНЯВАШ БЯЛА И РУСА ЖЕНА С ТОЛКОВА РАЗНООБРАЗНИ ДРУГИ ВИДОВЕ!ОСВЕН ТОВА Е ТОЛКОВА ВИДИМО-ПОБЕДИТЕЛКАТА ИЗОБЩО НЕ Е 100%ФИЛИПИНКА-ФИЛИПИНКИТЕ СА КАТО НАШИТЕ РОМКИ,МЕЖДУ КОИТО СЪЩО ИМА НЯКОИ ХУБАВИ,НО СА СЪС СЪЩОТО ПОВЕДЕНИЕ-РАЖДАТ ОТ КОГОТО ИМ ПАДНЕ,ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ ОТГЛЕЖДА ДЕЦАТА И СЕ ДЪРЖАТ ЕДИН ЗА ДРУГ ,НО НИЗКАТА КЛАСА ВИНАГИ ИЗЛИЗА НА ПРЕДЕН ПЛАН-ОСОБЕНО КАТО ГИ ВИДИШ СРЕД БЕЛИ ХОРА!КАКВО СМЕ СЕДНАЛИ ДА СЕ СРАВНЯВАМЕ С ТЯХ!МЕРЕТЕ СЕ С ЕВРОПА ,КЪДЕТО СА НИ ПРИЕЛИ И Е ХУБАВО ДА ПОСТИГНЕМ НЕЩО!

На теб нещо ти се е счупИло копчето за малките букви. По-поуеко го давай, маце.. БГ конкурсите са купени и излъчват крокодили. Справка - крокодила Гена а.к.а. Антония Петрова.

ХАЙДЕ ПО-СПОКОЙНО!АНТОНИЯ ПЕТРОВА,КАКВАТО И ДА Е Е КЛАСИ НАД ТАЗИ И КОЯТО И ДА Е ФИЛИПИНКА!ВСЕ ЕДНО Е ДА СРАВНИШ КРАСАВИЦА ОТ ГЕТОТО С КРАСИВА БЯЛА И ОБРАЗОВАНА ЖЕНА,КОЯТО Е ДОСТА НА ПО-ВИСОКО НИВО ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ!

баце, ако не си чул , да знаеш - всички конкурси са купени и политизирани - имам предвид мис........

Това не е 100% филипинка като произход !Със сигурност има бял родител! самите филипинки са груби,нагли,лъжливи,доста недодялани и са като сродници на ромите в България и на външен вид и като поведение.

То щото изобщо няма българки, които са нагли, сплетници, завистнички и крадливки и т.н.

Класата им е на ниво роми!Тук говорим за класа,не субективни характеристики!

Сексът при филипинките стартира като при тайландките още около 12-13 годишна възраст ...Кой го прави това в България-Ромките,а и поведението им е такова.При нас може да има отделни такива,но при тях е нормално и това им е общоприето поведение на мнозинството.Не сравнявайте несравними неща-бяла,руса,образована девойка с разнообразни видове...

Голямо впечатление ми направи, не знам какво има като операции и т.н. , но изглежда много естествена. Зарадвах се най-накрая да видя красиви чисти ръце с изрязани нормално нокти и с лак в неутрален тон. Красота! Не знам защо българките са си внушили, че дългите нокти, по възможност изкуствени, боядисани във възможно най-ярки и шарени цветове са нещо красиво, което впечатлява мъжете, защото мен лично ме отвращават. Като проститутки направо с тези ноктопластики.

това е парадокс филипинка да гримирана умерено-обикновено са гримирани силно с ярки цветове.Извинете ме,но като поведение всяка филипинка е като нашите ромки.С проститутките от класа на България дори не могат да се сравняват...Мнозинството им са ниска класа.Дои Медицинските им сестри,които работят по цял свят са своего рода слугини-те нямат и наполовина от познанията на нашите!Ниска класа хора особено жените им-напомнят ми на българските ромки.Но и това не ме притеснява.Откъде накъде ще сравняваме бялата девойка с хора,които нямат нищо общо с бялата раса...Стоят светлинни години между нас и затова се провежда умишлена политика за уеднаквяване на народите,но разликата я има и не може да се изпари просто така!

И ко сега - нашата дето в седмиците "риалити" по време на конкурса стигнала до 6 място по ТОЧКИ, ама на финала е извън първите 20 ?

Много е красива ако е толкова продуктивна ще е много добре. Съжалявам за нашето момиче

нашата на кое място е?

Съжалявам ,но много пъти хората не са това ,което си мислиш , и го запомни това не достойно и не е мъжко поведение.

И нашето момиче е хубаво,но конкуренцията е много голяма и затова нямаше късмет.

Филипинкатот по-бела от франзузойката, какво доживехме!

... да сте успели да научите каква е мисията на таз годишната миска? Ако не знаете, да ви кажа - "Beauty with a Purpose". Хайде сега всичките защитници на Нанси да кажат каква е целта на българката, като е била избрана по най-просташките критерии? Като и гледам и клипчето, то хубаво, ама толкова и съдържателно, колкото нея самата. Хайде сега минусите да валят.

Сички злобни а ти една добричка и позитивна...че и от клипчета разбираш и аглииски отбираш. Аман от боклуци.