Боти и ботуши за есента

Температурите навън вече са есенни и ни карат да мечтаем за комфортни, топли и модерни боти и ботуши.

Обратно в новината

Коментари - Боти и ботуши за есента | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте нещо по-скъпо, например от 5000 лв. нагоре, ха-ха-ха...! Аз с моята мизерна заплата ще ги купя на кукуво лято... Тъпаци!

С изключение на 3,4 модела,другите ми изглеждат изкилифищени недодялани,а да не говорим за цените?!Въпрос на вкус,но н1кои от тях и без пари да ми гои дават няма да ги обуя.

Моделът на Zara не струва 100лв, а 200лв-"мъъъъничка" разлика има.Не си ли проверявате инфото преди да го публикувате?

...тези боти Monki - 81 лв. къде се продават?

оффф, миришат ми краката за тези боти и ботушки:-( няма ли нещо по-евтинко, не държа да е съобразено с модните тенденции...

Тези боти и ботуши да не би да са от човешка кожа бе,хора...?Как не ви е срам да обявявате такива цени при положение, че масово народът мизерства.Стигнали сме дъното във всяко едно отношение,а вие ни занимавате с боти и ботуши за хиляди левове.Къде ви е акълът,се питам аз?Или безочието по-точно?

Хората нямат пари за хляб рекламирате ботуши по 2000 лв позор ???

Хората нямат пари за хляб рекламирате ботуши по 2000 лв позор ???

хората, които нямат пари за хляб не висят в Лайф на Дира. по-спокойно го давайте, да ни покажат снимки на галоши ли искате?

Не можахте ли по-евтини модели да рекламирате?! Освен това, качеството изглежда прекалено ниско за такива високи цени !!!!!!!!!! Модели ,които буквално приличат на нищо !!!!!!

Много отдавна марката не се обвързва с качеството. Нискокачествените стоки са на изключително високи цени, само защото за произведени от световноизвестна марка. Още повече при това изнесено производство в Китай, Виетнам и т.н.......чакай качество.

Ти за Епъл ли говориш?

Те показват модните тенденции от последните колекции на дизайнерите. Това е просто насока - какво е модерно, как се носи и т.н. Естествено, че тези конкретни модели са скъпи за повечето българи. Но след като ги видиш, можеш да отидеш в магазина за обувки и да си намериш подобен модел на значително по-ниска цена.

А няма ли някои по-скъпички, че тези са ми евтини :-) Хубаво е да се отразяват тенденциите, но трябва да се съобразявате и с финансовото състояние на голямата част от потребителите, а то не е за тези ботички!

Грозно,скъпо,нискокачествено.Прилича на родните звезди.Тези чепици ,са за нашите цървули

Грозни, груби, демоде и нереално скъпи. Голяма работа, че са маркови. Обувките не се носят 10 сезона, за да си заслужава да дадеш толкова много пари - изменят се модните тенденции, деформират се, краката също се променят. Ако ги преоценят, може да увеличат продажбите.