Нина Добрев оглави класация за най-секси стил

Актрисата с български корени Нина Добрев оглави класацията на луксозната марка "Victoria's Secret" за най-секси стил през 2013 г.

Обратно в новината

Коментари - Нина Добрев оглави класация за най-секси стил | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много е хубава Нина Добрев

всеки уважаваш себе си актиор си подбира филм съответствуващ на реномето и интелектуалните му възможностите. великите актиори не участвуват във порно филми и филма за вампири и секс. там участвуват посредствените, които парадират със цици, секс и липса на интелект. нина добрева е от тях. а това, че е българка ни прави точно толкова горди, колкото и това, че николета лозанова е такава.

Бааа, тоя свят само секс, а пък седим и всъщност само се облизваме. Е нужно ли е чак пък толкова показност за елементарни човешки неща!

КАКВИ БЪЛГАРСКИ КОРЕНИ? ТЯ СИ Е ЧИСТА БЪЛГАРКА. ИЛИ И СЕ ЩЕ ДА ГО ЗАБРАВИ?

заминала е за Канада на 2-3 години май беше, родителите и са българки, но тя и е повече канадка според мен. От Канада си е проправила пътя към звездите, не от България.

Така е, определено е повече Канадка отколкото българка, но в канада повече от половината население е родено извън Канада и обикновено се казва канадски българин или бълкарски канадец и това официалния начин. Аз лично мисля, че написано по този начин "канадка с български корени" е неправилно. Тя си е баш български канадец. Джон Атанасов например може да се каже, че е американец с български корени, но тя е родена в България, както и майка й и баща й, не е плод на смесен брак.

мацето е завоювало поредно признание за антицеломъдреност.липсата на гражданско окончанието за женско бащино/фамилно име не я прави мъж, но я дискредитира като превзета подражателка на чуждобългарското.варненско кухо ефе!

бих правил секс с това стахотно зайче!

тя е чиста българка, защото и майка и и баща и са българи, браво момиче, успех, жалко така ще говорим за децата си вече отдалече, а тук останаха само м...ли и други малцинства

Защо имената се променят в чужбина? Тя трябва да е ДобревА, а не Добрев. Френските имена винаги имат ударение на последната сричка, което извън Франция не би следвало да е задължително. А като дойде едно англе, защо да не го наричаме например Джон Смитов?

сменят се за по-лесно, защото хората там са свикнали цялото семейство да е с едно фамилно име без значение от пола и като ти издадат лична карта два пъти с грешно име, на третия гледаш да ги улесниш...

go Google... и спрете вече с това "А". Това че слагате "А" на женските фамилии не ви правии нито по-българи, нито по-успели!!!

Стига с тези български корени. Тя си е чиста БЪЛГАРКА. Родена в София от родители българи. Баби и дядовци - българи. И с български паспорт. Ако прапрадедите й са канадци и българи - О.К. за смесени корени. Обаче тя не е споменавала такива факти. Стига национален нихилизъм.

Това е добре.

А кой всъщност е Г-н Добрефф ?

верно!

стига с тези гърди.много са си добре естествените.не я подучвайте да става като нашите фолкаджийки.и малките гърди са секси.

Малко да дръпне в циците и ще е бомба

И аз така мисля.

Мисля, че може да си увеличи гърдите.

И аз така мисля.

А аз мисля, че ти може да инвестираш в увеличение на мозъка си:)

Хубаво е момичето... колко е българка е друг въпрос...

она е нашенка от шопско, убава, харна николинка

Дете родено в България и с родители българи , какво да е ако не българче ?

Първо да кажа, че много я харесвам и гледам един от сериалите й с интерес... Ами би могла да е канадка с български произход например... Дете родено в България с родители българи е българче, но само до тук... по-натам може да стане и китаец от български произход...

Ромка от маалата.

супер готина

Естествена, образована, поддържана с изключителен вкус и класа. Нашето момиче е голяма рядкост в Холивуд. Наградата е заслужена.

То и за това я мразят смотаняците в БГ. Не можем да приемем, че някой може да има световна слава и това си е. Нина е страхотна !

"Свестните у нас считат за луди..."

Па какви "значими роли" има само - мани, мани, остави се, добре, че кретените зад океана се равняват по оценки на 15-16 годишни пубери инак нямаше никой да чуе за нея. Инак не е лошо момето, бива, но без да изпадаме в истерии все пак!