Нанси: ”Мис Свят” е политически конкурс

Най-красивата българка за 2013 г. Нанси Карабойчева обяви, че надпреварата Мис Свят е политическа и това е основната причина тя да не попадне в топ 20 на конкурса.

Обратно в новината

Коментари - Нанси: ”Мис Свят” е политически конкурс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мила нанси, подкрепям те от самото начало. знаи , че не е неуспех да бъдеш открита, доблестна и честна с хората около тебе. напротив! горе главата. имаш чудесни качества и красотата ти е само едно от тях!гордея се с теб!

лелееееееееее....от къде акумулирате толкова много злоба,хорааааааааааа...дайте малко позитивизъм и утеха на детето...цяла година ще ни представя навсякъде- все едно дали това Ви харесва или не

филипинката е дисквалифицирана, защото са и открили голи снимки и сега мис свят е втората-от франция.

Едно селско девойче ( по излъчване, а не по произход! ) с претенции за Ентелигентност откри топлата вода! Танаске ( така казват на баба ти, на която си уж кръстена, в Хероес ), нима и твоя избор не беше "политически"? Едни хора си поиграха със зрителя на тема "красавица от село в големия град", а други платиха спонтанното "гласуване" и нашата Танаска реши, че е звезда и засънува... Време е да се събудиш! В реалния живот е така - който плаща, поръчва музиката! Ти имаше наглоста да обвиниш половин България, че има "предрасъдаци", а сега откри... още и световната конспирация... Слез на земята! Забрави за конкурса, седни си на задника и докажи, че не си поредната "куха лейка" с претенции!

имаш право. аз също съм от село, сега не живея в бг, но не си спомням да съм разказвала на някой, когато говоря за себе си, че съм брала домати, картофи и магданоз и да ги убеждавам, че това е нормален труд. разбира се, че е нормално. дори много хора по света точно това искат да правят(да водят такъв здравословен начин на живот). когато се представям разговарям за други по-интересни неща от живота си. защо нансито не наблегне на това кои книги е прочела, танцува ли, пее ли, свири ли на инструмент, има ли някакви хобита и интереси, кога се е появил у нея интереса да спасява бездомни кучета. ама не селото та селото и как се чувства като е от село. да каже как се чувства като човек, като личност. вяра

Така е и почти всеки го знае. Мис Свят се избира на политическа основа. А за другите конкурси - печели тази с най-многото връзки/за която най-много са платили. И това се знае.

На Нанси и завидяха за гласовете които беше събрала и затова я натириха в миша дупка. Усмниха се в нея, че хитрува заради голямата граница в събраните гласове с другите участнички. Но Мис Свят наистина е по-красива от нея, друг е въпроса че тя трябваше да е поне в топ 20. Явно доста сме вбесили и ядосали комисията с големия брой гласове които беше събрала....

По-добре повече да не пращаме момичетата си да ги унижават така на този конкурс. Кому е нужно да се доказваме че сме по-от другите нации по-хубост. Че ние си го знаем и няма нужда някаква си комисия , от някакви си простосмъртни да ни дават оценка и да ни слагат в класация. Българките са красиви жени и без конкурси чужденците се натискат да се женят за наши девойки ...още от турско робство е било така. Трябва да им покажем освен красота и достойнство и конкурса да си го кръстят Мис политик, а не Мис Свят

Наш'то моме откри топлата вода!

Отдавна не сме имали такова хубаво нежно момиче да представя България на Мис Свят. Въпрос на вкус и още нещо ...

девоичето не е лошо. има сладка таповидна муцунка, няма база за сравненя с филипинката, французоиката и мисля, момичето от аруба/мартинияуе/монцерат. не помня , но имаше едно черно момиче, което беше невероятно сащо. и тя не влезе в топ 20, така че... както и при нанцъ, мисс-ката е савкупност от качества. нея така я избраха. за саяление, качествата и като бране на домати и не знам си какво, не са достатачни да спечелиш световен конкурс. само една миловидна хубост не става. няма изфинено благоеодно излачване. сорръ нанцъ, хубавка си ,ама не до там *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да не ритаме толкова много и силно падналите! Дано по-скоро детето изтрезнее и слезе на земята! Че не е мис, не е! Всъщност, май го докарва "по акъл"... Успя вероятно да подразни достатъчно много хора с това, че: - обвини българите за хора с предрасъдаци; - обяви "Мис Свят" за политически - Поиска обяснения от организаторите - защо не е "по-по" и "най-най"? Може и да се окаже, че е готова за професионална "миска"

"... Нанси е поискала обяснение от организаторите за внезапния спад в класацията, но те я игнорирали ..." Наистина, защо не се проведе конкурса по плюене на семки в която Нанси показа завидни умения?!

Едно селско девойче ( по излъчване, а не по произход! ) с претенции за Ентелигентност откри топлата вода! Танаске ( така казват на баба ти, на която си уж кръстена, в Хероес ), нима и твоя избор не беше "политически"? Едни хора си поиграха със зрителя на тема "красавица от село в големия град", а други платиха спонтанното "гласуване" и нашата Танаска реши, че е звезда и засънува... Време е да се събудиш! В реалния живот е така - който плаща, поръчва музиката! Ти имаше наглоста да обвиниш половин България, че има "предрасъдаци", а сега откри и световната конспирация... Слез на земята! Забрави за конкурса, седни си на задника и докажи, че не си поредната "куха лейка" с претенции!

Ти злобна(бен) комплексар(ка), четейки писанията ти не можеш да постигнеш нейното и на махленско ниво. Злобните мисли издават злобната ти физиономия. Съскайки, си живей в панелката и не коментирай повече!

Явно бардака е много реномиран, щом е и на Витошка...

найси

Права си, ако беше от ГЕРБ щеше да си в десятката, ама те нали са опозиция..... Иначе ставаш за Мис квартална убавица да речем

Да бяхме пратили Пеньо/Пенка. Щяхме да ги убием отвсякъде.

едно момиче бесзветно,сладичко ,незпомнясто се,хубавко ,но чак мис и типична балгарка не,пак враски ,пак ала бала .....без излачване за красавиза... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тук не става въпрос да бъде мис Свят, но Нанси наистина можеше да е в Топ 20. Това че Мис Филипини е научена добре да позира, с тая протоколна усмивка, не я прави най-красивата. /А какво да кажем за подгласничката й Мис Гана/. Какво искате от едно 20 годишно момиче, за което е достатъчно да е естествено.

аиде бееее, а нанцъто не позира сякаш. факт е, че и филипинката и французиоката имат изтанчено, женствено и безумно красив излачване, нещо, което нашата миловидна глуповата нацъ няма. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и какво точно е политическото в избора на мис Филипини за мис Свят?

Мойто мнение е, че филипинката е красива и излъчва стил. За Нанси - хубавка е, но това че е не е по-напред в класацията не дава основание да се правят такива генерални заключения. Какво политическо има в представителките на по-малки нации? Просто нашето момиче показва нагледно балкански манталитет- щом не съм в ТОП - значи другите или нямат вкус или е нагласено. С това мислене ще си извън всички класации /външни разбира се/, Нанси!

Аз бях много против това момиче - дали заради името или заради конкурса, организиран от Делян Пеевски - не знам. Но понастоящам разбирам, че съм грешала - Нанси е красива млада дама, при това много интелигентна, умерена и готина! Нищо общо с миските ни досега!

Сакам да ръчкам!

Че е политически е ясно. На една от снимките с финалистките миските на Испания и Гибралтар бяха изтипосани една до друга с хванати на високо вдигнати ръце. И това в момент, когато Испания и Гибралтар са в конфликт.

Добре че беше Нанси та ни каже че Мис свят е политически конкурс. "Щото" ние ядем доматите с колците. Да и кажем на Нанси,че Мис България е мутренски конкурс ако не и се е изяснило още.

Не мутренски, а "на мутреси"! Мутрите само плащат, а се избира между мутресите...

Момичето е хубаво. Много ме радва, че вече не избираме мис България директно от столичния зоопарк. Второ. Така е моме. Те олимпийските игри и световните първенства са политически...какво говорим за конкурс, където оценката по правило е субективна.

На калпавата ракета космоса и крив

ето този ник ползваи занапред

момичето не е грозно, напротив. има много хубави черти. но те са тип селска красота - глуповато излaчване и кравешки поглед, за да изглежда невинна... това е идеал за американците. затова do един момент имаше ok...

хубаво и чаровно си е момичето.....как се намират хора да кажат на бялото черно.

А добър ден...

дано не е питала наистина, защо се е свлякла в класацията, защото на организаторите им е станало напълно ясно що за птица е!!! това не е наивност, а чиста гл.пост

Ми като е политически къде си тръгнала? Кога яде баницата беше хубава, ама като не стигна гроздето, то стана кисело... И личното ми мнение е, че далеч не си най-красивата българка...

То пък някой се интересува от мнението ти...

Ми дали са ми възможност да го изкажа, изказах го...Хич не ме интересува, кой е съгласен с мен и кой не. Ако имаш проблем с изказването на мнения под новините, жалвай се на ДИР-а.