Моника Валериева демонстрира ”женска свобода”

Лице на новата колекция "Female Freedom" на тв водеща Ива Атанасова стана скандалния модел Моника Валериева.

Обратно в новината

Коментари - Моника Валериева демонстрира ”женска свобода” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ич не ни я фалете тая със силиконовите джуки

А, какво да кажем за никому неизвестната дизайнерка, която била тв водеща?!?! Същата е като модела, който е наела... безлична, продажна, без никакви ценности мутреса!!!

хайде новоизлюпената звезда замесена в скандала с Божинов и Николета. Аман от простакеси, сега ще трябва редовно да я четем в новините. Ужас ...не сика повече да ни натрисати Моники Валерееви, Ирини Тенчеви, очакваме и любовницата на Тачо сега да ни осведомите какво става с нейното кариерно развитие, а и не на последно място новини от бившия мъж на Мара отварачката Димитър барабар с новата му жена и второто им дете. Звездички

някой ще ми каже ли тая от къде се пръкна и с кво е известна???...само пачи по тия новини бе

Всичките са ми еднакви вече- толкова си приличат. Относно дрешките на снимката - същите тениски с принтове ги има по 8 лева в най-обикновените магазини. Кое му е интересното, бутиковото, женственото.

Ама тя тази като клонинг на Черната Златка, бе.Доктор Енчев друг калъп няма ли?

какво и създавате скандална слава преспала с тоя оня и вече известна много важно и ние сме спали със жени моята бройка е над 150 поредната ....която си търси слава

Е па грозна е момата.

ех моника, колко ли пичове са те разтегляли като хармоника? в днешно време "моника" стана символ на безскупулна уруспия.

Моника, много си красива!!!!!

Джуките на Мара приличат на кокоше дупе, а джуките на тая са по-скоро на жаба със силикон.Сигурно чака някой принц, който не би се погнусил да целуне тази жабешка джука.

Ето къде бил изчезнал всичкият силикон...

ОСЛЕПИТЕЛНА Е!!!

Кво става бе!? Тия всички си приличат ... тоя Валери Балери защо ги сменя?

вулгарно,грозно,неестетично,чалгарско-това е нестото.което внушават снимките! една уличница транслитераця

Боклук до боклука наредени са тези празноглави кифли. Хайде пускайте новината, че Божинката са го "опукали" снощи в Пловдив. Но ще е добре да вкарате и интрига, дали е било заради тази сволоч или другата, за която е още женен.

А имаше един пич,който при новините за тази го местеше.Е липсва ми вече...

Nina

аз пък се чудя как ли ще се стъписа валери божинов ако се наведе да целуне едно момиче и в устните и няма силикон, после пусне ръка надолу да я погали по гърдите и... - пак няма силикон!?! сигурно, ще си помисли, че в това момиче има нещо неестествено - ;) !

защо не се усмихва??? ааа явно още не си е коригирала зъбите хахахахах

Джуките нас тази са потресаващи!!!! Мара Отварячката вече има достойна конкуренция! Явно един и същи пластичен хирург се е изгаврил с физиономиите им:)))

Това същество на снимка 3 изобщо не изглежда на 23 години, прилича на 45 годишна жена след пластична операция на лицето. Как ли ще изглежда след 20 години?!

.....Тази е на 23 ?!?!?!?!? (шок) Мислех, че е поне на 35!!!!!

Не мога да разбера защо си мислят, че със силикон в устните изглеждат много привлекателни!!?!??!? Супер грозно е, не знам мъжете как ги целуват???

тази е едно чучело, на пластичната хирургия

Поредният пробутван ГМО -продукт в публичното пространство.

Опа, много се изхвърли! Ако съм я видял преди корекциите - да, но дори и сега не е ослепителна красавица. И какво ще запомни мъжа от срещата, нали я гледах при Венетка само мяташе коса наляво и надясно и се смееше като празноглавка. Не всички мъже мислим само с долната глава. Има и такива, но те имат съдбата на Божинов.

Коментарът ми беше до OPA

Извинявай! Сигурно всяка вечер излизаш с "такива" момичета. С "това", никой не те кара да играеш шах или да се жениш за него ... Колко от познатите ти са седели срещу Венета ?

Точно за това става въпрос. "колко от познатите ти са седели срещу Венета" и какво като са седели какво е станало? Баш такива балами търсят момите, някакъв да плати защото е седяла срещу Венета, хем те с парички, хем будалите ще се хвалят. Тази какво много е умна, много е красива, има някакъв талант (дори и в секса не е сигурно дали има) нищо какво те кефи че си бил с такава. Като да речем има дето са и умни и красиви и талантливи пък и не толкова амортизирани, ама не са седели срещу Венета, защото не им е приоритет да ги дават по ТВ-то. Мисля че ако такава си намериш ще е за хвалба и всички ще ти завиждат. За тази само ще ти се присмиват като се хвалиш, че си потрошил пари, балък някакъв.

Колко от познатите са седели срещу Венета????????Егати мериолото за вървежност.Или седелите срещу Венета са най-оборотните в тези среди.Аз пък съм седяла срещу Петя Буюклиева в един ресторант.Ставам ли, а?

Страшни крака и наистина страшна човка има тази жена!

Лице на новата колекция "Female Freedom" на тв водеща Ива Атанасова ............. Това изречение не е много по реда си. Иначе по статията. Спрете да пробутвате като някакви значими персони, подобни момичета. Та то нито е световно известен модел, нито нещо е постигнало в живота си. Защо изобщо я споменавате тази. Това дори не е светска персона, просто мома дето търси слава, без да има каквито и да изяви, заложби, за да се пласира по добре сред чичкопаричковците. Та дано излъже някой евенутално да му роди дете, та да си осигури поне прилична издържка. Абсолютни простотии и това девойките го имат за голямо постижение в живота си. Да си елементарен на днешно време се оказа страшно качество. Гадост.

'айде на това да не му казваме "мома", молив...

Как пък един не се престраши да каже, че ако отиде на среща ,с такова красиво момиче, ще се побърка от кеф и ще го помни цял живот ????? Ще се хвали пред приятелите си ,били те бизнесмени, спортисти, артисти или обикновенни зевзеци докато помни ...

kolewi@

Ти сляп(а) ли си? Това същество има изключително противна физиономия! И моля, не ме репликирай, че съм някоя грозна, дебела и недооценена женица - е, не съм такава :)

Сигурно не си ..... ама се държиш, като такава. Какво ти е направило момичето лично на теб? Защо не му даваш право на самоопределение?

Абе, чета всичките ти коментари и си мисля, ти да не тийнейджър, от тези, които си лепят плакати на Памела Андерсън и си представят, че ще се оженят за нея.

ОБИКНОВЕН ТРАВЕСТИТ

ПОРЕДНТА ПАЧА

Деницова, благодаря ти, че така усърдно и прилежно ни информираш за всеки важен момент от живота на Валерко и неговия харем от тунинговани възлюбенирасавици. Е, забелязвам, че напоследък съвсем не спазваш графика на статиите (в понеделник по принцип винаги е Николета, във вторник или четвъртък Алисия, в сряда е деня на Валерко , в петък е Моника) и т.н.), но така е когато си имаме нова "звезда", винаги се получават размествания. Благодаря ти, че внасяш повече смисъл в нашето сиво ежедневие.

Сега тази визия е модерна, всичките са като по калъп правени. Разбира се мъжете, които ги харесват не се открояват с висок умствен потенциал. За мен красивата жена е естествената, стилната и елегантна, без кур...ски дрехи, пет пласта грим, силикон и т.н.. Този кифленски имидж не ми допада, ще ми мине времето, просто сега се наложи.

При положение, че си жена мнението ти не важи. Ако имаш мъж ,той ще ти изневери точно с такова момиче, при положение, че има зверски късмет тя да му обърне внимание. Ако си плати - няма проблеми...

Зависи от мъжа. Моят не е мутра, а интелигентно и умно момче, което не си пада по такива кифли. Харесва естествено красиви и интелигентни жени, а не кухи лейки. Тези момичета се харесват от един определен тип мъже, но нека да не ги обиждам като ги назова.

Да и платил си ,минал я.Това какво доказва.Че е спал с това дето му го рекламират непрекъснато.Е решил -опитал.Но това момиче никога няма да бъде съпруга и майка в истинския смисъл на тази дума.Тя е духовен урод,така като и физически.В живота има толкова красота,че да си губиш времето с глупости.Виждали или сте крушите в хипермаркетите-изглеждат добре ,все едно са нарисувани,като ги отхапеш -талашит .И не повтаряш.Търсиш дъхава ,сочна ,истинска.

adriana

Като ти чета глупавите коментари ми става ясно какви те тъпчат....

Е кво и е скандалното, курви като нея под път и над път особено на околовръстното!

Тази жена изглежда толкова изкуствена, че чак е грозна.

Николета поне е хубава, а всички тези са нейни жалки копия! Ники само бюст е правила, макар че имаше много красиви естествени гърди, не беше плоска. Но нито скули, нито устни, нейните се естествени, изкуствените веднага си личат, не може да ги сбъркаш. От всички т.нар. кифли ми харесва само Николета, но тя пък много се състари и повяхна, вероятно от солариумите и непрекъснатите диети. Жалко, защото наистина беше екзотично хубаво момиче. Тази не ми харесва, колкото и да се напъва...

По всичко личи, че Моника е на път да измести Николета от фокуса на медийния интерес. Тя уверено върви по нейните стъпки по добре утъпканата от плеймейтки и фолкпевици пътечка за бърза слава - "любовна" афера с известен, "горещ" футболист/бизнесмен, предивикателни фотосесии, гостуване в "Горещо" при Винйета и в "На Кафе", скандал с някоя "колежка"(моделка, фолкпевица,тв водеща), афиширане на съмнително минало и връзки с ъндърграунда и т.н. В България е доста лесно да станеш известна, ако разполагаш с предизвикателна визия като тази на Моника и Николета, просто трябва да следваш няколко лесни стъпки...

"Героите" на нашето време!!! Няма нужда от коментар, но и на мен ми се повдига от цялата пошлост, в която са потънали т.нар. ВИП-персони!!! Затова и гледам да живея настрани от тях!!!

Защо се показват такива нещастни кълки? Кльощави като бухенвалдски манекен.Няма раса, няма класа в това момиче прилича едновременно на Черна Злата, недоразумението Ни Ло и още един куп подобни... За интелект да не говорим

Монито нямаше да нашуми толкова, ако ни съобщавахте кое предаване е посетила, за кое списание се е снимала и какво е казала.... Тя май с това е известна най вече...

Отврат! Поредната куха лейка с чалго-травеститска визия, която не можеш да различиш от себеподобните и. Тази порно стилистика е толкова евтина и банална, че не би могла да се хареса на никой средноинтелигентен човек от какъвто и да е пол. По тази причина е редно "потребителите и" да бъдат заклеймени като утайката на обществото и медийте да спрат да ги натрапват! Пагубно е медиите да загърбват възпитателната си функция!!!

Монка - Бонбонка .... искам да ми се изпикаш на диафрагмата ...

kokobrais

Сега ли да повърна или по-късно?

Когато и да повърнем, ще е късно! Не мога да разбера...момичета на по 20 и няколко години, а вече с операции, силикони, инжекции...Щом на тези години са почнали, представям си кви ще станат на 50.

Секунда-две поне задръж, в момента повръщам аз;)))