Жена се подмлади с 10 години чрез пиене на вода

Пиенето на три литра вода на ден помага за подмладяването на организма. Това опита да докаже 42-годишната британка Сара, която се изуми от ефекта на водата върху външността й.

Обратно в новината

Коментари - Жена се подмлади с 10 години чрез пиене на вода | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пиенето на вода има съвсем друго лечебно действие и не знам кой мастит учен постоянно обяснява на хората, че клетките са им жадни... не са жадни а затлачени и мръсни, затова когато пиете повече течности изчествате кръвта си от всичките токсини и най-важното нещо буферирате физиологино своята повишена киселинност чрез филтрцацията в бъбреците!!! 95% от заболяванията се предизвикват или се дължат на ниското рН на кръвта и неговото физиологично буфериране/неутрализиране/ чрез спорта/белият дроб/ и чрез пиене на течности/бъбреците/ Ви дава безплатно здраве и дълголетие.....

Първо - очевадно е, че светлината на двете снимки е различна. И второ... нека поясним преди и след кое са направени... залагам на сутрешното кафе. Не отричам, разбира се, че пиенето на вода е жизненоважно, но стези снимки новината е просто смешна.

Жената не се е подмладила. След водната терапия е започнала да изглежда като за годините си или по-добре. Положителните ефекти от пиене на 2,5 - 3 литра вода са доказани преди години.

Всеки килограм от нашето тегло има нужда от 30 мл вода на ден. Но тази вода трябва да се приема не постоянно, а сутрин с интервал половин час се изпиват 2 чаши, по обяд - по същия начин се изпиват 2 чаши, след обяд - пак, и към осем вечерта - пак две чаши с интервал половин час. Представете си как изглежда домашно цвете, ако не го поливате...

Ич не видим, чедо, па и не чуем, та тва коя Жени е, Клакаджиева или Жифкова? И я пием гола вода и се подмладевам - па зафанах да се подмокрям като пеленаче, чедо. Начи има файда.

Ей хора, ви е взехте с думата "фотошоп" да обяснявате вече всякакви явления... от природни, че до медицински. Ма стига бе. Ако не вярвате на историята, не вярвайте, ама не се изказвайте неподготвени. А по отношение на водата - ДА, в нашия стил на живот приемаме по-малко вода, от колкото е необходимо. Който иска, да пие повече, който му се философства, да си философства. Иначе, за мен, такъв ефект като от снимката да се постигне за 4 седмици е доста, сигурно малко са я разкрасили, но то е за да се подсили ефекта и невярващите мързело-философи да станат вярващи. Айде със здраве.

Симпатяга! И от вратлето надолу ли е също апетитна! ;)

Втората снимка просто е с ретуш иначе вода трябва да се пие до към 3 л.

УВЕЛИЧИ НА 4 ЛИТРА И ЩЕ СЕ УДАВИШ

2.5 - 3 л вода на ден е препоръчително количество за зрял човек, въобще не е твърде много. Дали жената се е подмладила не знам, но ако преди е пиела по 2 чаши на ден, реално не е било достатъчно и е нормално като почне да налива нужната вода в тялото си да се чувства и по-добре.

Ако беше била и хубава домашна българска ракийка с водата, сега щеше да е не с 10, а с поне 20 години по-млада!

Чак да се е подмладила ... да не би по-скоро да е изтрезняла?

Аз пробвах с бира. Пиех по една каса на ден, обаче ефекта беше точно обратен.

с бира може да надуеш очите и шкембето..

ПИЕХ ЛЕКАРСТВА ЗА 140 ЛЕВА НА МЕСЕЦ И ВЪПРЕКИ ТОВА КРЪВНОТО СЕ ПОДЪРЖАШЕ 150/110.МИСЛЕХ СИ НАЙ-ЛОШОТО.ЗАПОЧНАХ ДА ПИЯ СУТРИН НА ГЛАДНО ПО 0.5 ЛИТРА ВОДА И ДО 18 ЧАСА ИЗПИВАХ ОБЩО ОКОЛО 2 ЛИТРА.КРЪВНОТО СЛЕД ВРЕМЕ ПАДНА НА 120/80,А ЛЕКАРСТВАТА ОСТАНАХА СПОМЕН.

българиии,да се бяхте вслушали в съвета че трябва да се пие вода,а не да ръсите мозъци. дори и през зимата трябва да се пият поне по 2 литра на ден,с не да философствате че няма нужда,защото е стутено и организма не изразходва вода. то затова и затъпяваме бързо,мозъчните клетки умират без вода

Конспирациаааааа , статията я плащат от Софийска вода. С Русия съм..

пийте юнашко млеко, оно по подмладява

Moga da kaja che maika mi e 4ovek koqto dava za kpz.,metika dosta golemi sumi i tgo za dokazani izumitelno kak[[

К'о речи ?

iskam da znaete za horat...koito opitsb

Поддържам идеята за водата , защото съм го изпитал на себе си, но е важно и каква вода, не отровена с хлор или флуор, защото води до деменция, а чиста изворна планинска вода от топяши се снегове, която не съдържа деутерий.

Не си чел... В момента дебилите масово пият белина...

Да не вземе сега някой да се върже и да почне да лочи. Три литра вода са сериозно количество, някои хора могат да я изпият безпроблемно, но други могат да си изпатят. Много безотговорна публикация!

И как точно ще си изпатят? И кои хора? Става дума за 3л, не за 30! Тялото ти съдържа 90% вода- мислиш ли, че 3л ще ти се отразят пагубно?!

Мани някои вече не си спомнят къде да бръкнат, за да се изпикаят!

Глупости. Как ще са много 3 л. вода на ден. Аз пия поне по толкова откак се помня и не чувствам да ми е много. По принцип всеки лекар съветва да се приемана повечко вода, влияе добре на организма. Той има нужда от вода. Вода може ли да ти навреди изобщо. Иначе съм си младолика, никой не ми е познавал реалните години откак станах на 22-23 винаги ме подмладяват, но едва ли е от водата, по скоро е ген.:) Жената от снимките ми се струва по скоро е подмладена от фотошопа. Иначе интересно как е улучила с една и съща блузка да се снима преди и след периода на пиене на вода.

тя е просто с бяла блузка.

абе и аз пия по 3 литра вода на ден, ама как пък не се подмладих с 10 години - сигурно водата ни е различна :)

За пореден път се убеждавам колко наивни са женските.

Водата си я бива, ама с фотошоп може да се подмладиш с повече! :)

Е ние говирм за истинско подмладяване:)

Просто един допълнителен прожектор отпред на втората снимка и... няма бръчкии. Да не говорим, че на първата снимка има нещо като бенка на носа отляво, която липсва на втората снимка (Photoshop?). И такива ми ти разни подробности. На такива снимки before/after евентуално се замислям да им повярвам единствено ако са правени при АБСОЛЮТНО еднакви условия (светлина, облекло, грим и т.н.)

отпред може и да си прав, но не знам дали наистина на фотошоп се дължи липсата на "нещо като бенка на носа отляво" - на мен ми прилича повече на пъпка, защото се червенее и вероятно е зарастнала преди втората снимка. Още нещо, което ме кара да се съмнявам за фотошопа - под лявото око (нейно ляво) жената има 2 тъмни петънца и на двете снимки! А те са доста по-бледи от това отляво на носа... Иначе и аз не вярвам на снимки преди/след, особено в реклами на продукти за отслабване, избелване на зъби и други подобни... И накрая: не се съмнявам изобщо в животворните възможности на водата - съмнявам се, че показаният ефект е постигнат само за 4 седмици!

Бай Михал,а какъв е смисъла според теб да лъже?За да прави реклама на водата?А за фотошопа,съгласна съм,може да си прав.

Замисляли ли сте се колко печелят фирмите за производство на бутилирана вода?

забравихте да кажете коя от двете снимки е подмладената ?

Напълно възможно е , подобряване на общото състояние на кожата , чрез определени принципи на живот , които обаче изискват известно посотянство :) Остаряването се дължи на скъсяването на теломерите в клетките , спирането на растежа и регенерацията им, което съответно води до смъртта на клетките . Правят се изследвания в науката за стопиране на този процес ,т.е. остаряването е Болест , за която трябва да бъде намеревно съответното лечение. В случея хидратацията и приемането на течности е първо условие за живот . Повече течности означава ,ускоряване процеса на възстановяване.

само че съвремието предпочита силикон, ботукс мотукс и пластмаса..

Следва ограничения прием на калории и вегетарианска диета , но с наличие на много омега 3 мазнини, тоест предимно риба ,като заместител на месото .

Тя рибата по принцип от месо се прави. И който яде риба, не може да се нарича вегетарианец.

Следва движение , близост с природата и лечебен глад за изчистване на токсините от организма /тоест отровите /. Намаляване на мастите в организа не заради Мис Анорексия /, а до граници които садобри за тялото като резерв на енергия.

И още Медитация , Отпускане - в Зен Учението се казва, движението и покоя трябва да са в равновесие , ако не са , идва или преумора или обездвежване.. трябва да има равновесие .. .неравновесието в източните учения означава болест

Пиенето на вода е много важно. Това колко ти се пие се определя от много фактори. Сигналите на тялото се потискат в това изнервено ежедневие и човек много често просто не знае, че е жаден. Понякога пък си мислиш, че си гладен, а всъщност си много жаден. И ядеш, ядеш ...Вярно е, че всичко трябва да е с мярка и на порции, но 1,5-2 на ден вода човек 50-60 кг трябва да изпива. Така, както се миете отвън, трябва да се миете и отвътре.

Аз бях 124 кг пред 6 месеца. Започнах диета и сега съм 98 кг. Наистина гладувах и поспортувах, но едно от най-важните неща, които правех и ми помогна е пиенето на много вода 5-5,5 л на ден. Хранех се по малко по 8 пъти на ден, но преди всяко ядене изпивах насила по 3 водни чаши вода ( те са по 200 мл) и съответно губех апетит

Пиенето на три литра вода на ден помага за подмладяването на организмаi premahvaneto na benki kato tazi pod diasnoto i oko!!!

С тези 3 литра вода не прекарва ли по-голямата част от деня в тоалетната ? А кога ще работи ?

аз пия по 4 литра на ден от няколко години и в началото може би да ходих 5-6 пъти на ден, вече си ходя по 3-4. Освен това колко време прекарваш в тоалетната - това е вода.. Излиза за 30 секинди и готово

Ами спри и да ядеш, съвсем ще спестиш от време в тоалетната.

Какво ще правят козметичните фирми ако жените минат на пиене на вода и спрат с козметиката? И козметичните фирми и те ще пият по една вода тогава...

Не е само от водата. Тая се е мазала с краставичен крем.

Аха, от зряла краставица....

Щатският лекар д-р Батманжелидж съветва в книгата си "Тялото жадува за вода" да се изпива ежедневно обикновена ЧЕШМЯНА ВОДА по около 30 мл на килограм телесно тегло с разтворена във всеки 2 л по 3 г ГОТВАРСКА СОЛ. Това според него подпомага организма да преодолява сам - без нужда от лекарства, голям брой състояния, погрешно определяни от съвременната медицина като болести. Той говори за обикновена чешмяна вода - не бира или други течности. От 5 години следвам препоръките му и имам отлични резултати.

спам? или си от спонсорите на този тъпизъм-статия?

Ако не си съгласен/на, то поне се научи да бъдеш тнолерантен , т.е. дръж се по-интелигентно...

Просто снимката вдясно е ретуширана.

И е усучдващо че са я направили по-грозна. Лицето на лявата снимка, дори и да е с малко по обрулена от слънцето кожа е много по истинско и привлекателно от лицето в дясно което изглежда яко неестествено

Доктор Радева МИ Е ЗАБРАНИЛА да пия вода! Водата съдържа микроби!

това ne e viarno.фотошоп .ако не ми вярвате, просто пробваите .

Многото вода затруднява работата на сърцето и бъбреците. Също и подува корема и краката. Ако ви се пие вода пийте, но ако не ви се пие...не е препоръчително. Насила да пия 3 литра, пък да изглеждам млада, хе-хе-хе, съмнявам се. Вярно е само това, че трябва да се поемат течности, но колко, това е сигнал на организъма и за всеки е различно.

Японската диета гласи: от всичко по малко, т.е. следвай средния път. Трябва да умеем да се вслушваме в гласа на организма. Той ни подсказва какво да ядем. Прие правилен режим на живот: физически и духовен (емоционален и т.н.) чувстваме тялото си леко и удобно в негто. В момента, в който крачката ни се забави и започваме да полагаме усилия в нещата, които вършим ежедневно, е знак, че равновесието и здравословното съсотяние на организма ни е нарушено. Диетите са в крайна с/ка със съмнителна стойност, да не кажем вредни или безполезни. Освен всичко дурго помнете, че диетата и режимът до голряма степен зависят от кръвната група. (Това обаче диетолозите ви го спестяват.) Не всеки е уместно да бъде вегитарианец. Месоядни са най-вече "О" кръвна група. Това са най-старите хора на планетата и не счучайно тази група дава клръв на всички останали, но приема само от себе си. Въобще не е лошо да се поинтересувате от въпросите, касаещи кръвните групи. Ще научите много полезни и интересни неща.

Да, наистина, ако човек пие по 1,5-2 литра на ден, през летните месеци може и по 3-4 литра, но не трябва да се насилва организма на човек, при всеки човек е различно, кожата е по избистрена, свежа, човек отслабва и т.н. , но не може да залечиш годините.........

Да бе да! Ами аз като не задържам грам вода в организма си, ако изпия 3 литра цял ден няма да мога да изляза от тоалетната.

Ех, а фотошопа къде го забравихте?

Разбира се пиенето на много вода е свързано и с поемането на необходимото количество сол. Която се изхвърля чрез урината. За препоръчване е солта да е от типа на хималайската и подобни т.е. да не е само натриев хлорид т.е. да има и други елементи.

Аз има друга рецепта : по 100грама домашна ракийка.То и поета го е казал: Когато пукна, аз няма да умра и свежа ще остане мойта кожа. Защото спирта който съм изпил не ще ми позволи да се разложа.

така е :)

Дайте ми 15 минути и един Photoshop...и първата снимка ще стане като втората.Тук нещо не ми се вярва

Само на първата е по готина

Случаите с фатално завършили инциденти с препиване с вода са ужасно много, сега ги търся в Интернет, но да спомена само един: Именно в подобна дивотия за подмладяване или някакъв сорт диета, англичанката Джаклин Хенсън, 40 годишна, починала след като изпила 4 литра вода за кратко време!!! Не вярвайте на подобни дивотии, всяко нещо трябва да бъде с мярка!!!

А един пък се удавил, като изпил оещ повече наведнъж. Дай да не пием вода, щото наведнъж...

Пиенето на големи количества вода може да бъде опасно за вашето здраве! Пиенето на вода в големи количества може да доведе до състояние, наречено хипонатремия, което може да доведе до смърт!

Прав сте! Но три литра в никакъв случай не са "големи количества" вода. Аз съм на 58год. и мисля, че благодарение на нея се чувствам по-здрава от преди. Не зная дали ме е "разкрасила"?

Е, зависи от много неща, в това число и от теглото. За една дребна женица която тежи 50 килца с мокри дрехи дето се вика, 3 литра ще и дойдат множко. Но друг който е 70, 80 или 90 кила може и да му се отразят добре. Освен това особено важни са електролитите. В аптеките се продават такива смеси. А на противниците на готварската сол (натриевия хлорид), които плашат с нея децата така както ги плашат с Торбалан мога да кажа, че една от съставките на смъртоносните инжекции при химически екзекуции в САЩ е именно калиевия хлорид!!!

И вие пиете по 3л вода? Къде ги побирате?! Ще се радвам да споделите :)

Изпикаваме я, а ти?!

на мен ми изглежда една и съща,на първата снимка е малко червендалеста

Вярвам на статията, убедена съм от личен опит1

Пий тогава по една каца пикай по цял ден като си нямаш друга работа!

ПА ТО НИ ПАРИ ИСКА НИ НЕЩО ДРУГО. АРЕ НА ВОДАТА , ЧЕ НАШИТЕ УПРАВНИЦИ НИ ДОКАРАХА И ВОДА ДА НЕМА