Номинираха най-елегантните българи за 2013

10 елегантни българки и 10 известни българи са номинирани в конкурса „БГ модна икона”.

Обратно в новината

Коментари - Номинираха най-елегантните българи за 2013 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Икони - маймуни, в този подбор все тая. С изключение на Пиронкова и Гришо.

Гришко,нико от тези не ти е конкуренция по красота.Особено късите магарета Петко и Андре!!!!!!

Никакви модни икони не виждам тук. Нахилени трътки, наконтени като за сбора в родното си село и женоподобни мъжленца, на които роклите ще им стоят по-добре. Единствено мога да уважавам Гришо и Пиронкова. Апропо, де го мазния лорд ъф Минджо , барон де Бул, херцог фон Цървул? Бившия ватман имам предвид.

И дундито, пардон, дендито...

Целият ни т.нар. ""елит"" и в частност подобни "светски" събития са нечовешка гавра с българския народ, подложен на безмилостен, перверзен геноцид.

аз мога само да се гордея с това наше момиче ( жена ) - Теодора Духовникова !!! Тази българка по нищо не отстъпва на прехвалените актриси на запад от нас - красива,талантлива,образована,елегантна ...Да се научим да се радваме и уважаваме нашето,българското !!! Орлин Горанов, Юлиан Вергов също звезди от световна величина ! Радвам ви се и все така - напред и нагоре !

Сигурно сме единственият народ, който мрази своите популярни лица, които не са стояли в къщи да хейтват, а са следвали мечтите си и успяват ...Жалко за нас като нация .

Всеки "успех" у нас е под съмнение, най-малкото за непочтеност. За "успехите" на политиците, нямаме никакви съмнения.

Зависи с какво и как са станали популярни. Много нищожества станаха популярни не с ум, талант, някакви героични постъпки или качества за уважение, а точно с обратното. Не мога да уважавам популярни "личности" като простоватите златки, откровено тъпи футболисти, чалга певачки и пр. измет.

Това не са лица. Повечето, с нищожни изключения са гъзове или дунди, мо...

кои го е грижа кои как се облича, сега времената са други, много по важно е кои kak се съблича.

е кви са тя маитапи !?? единствено приличните предложения са гришо и орлин горанов а всички останали от псевдо-елята тука са смешници ! да бяха номинирали поне и капут-дудука тоя любо и за ебане не става даже .

Номер 1 при мъжете - Гришо, а при жените - Пиронкова!

На мен пък ми харесват Ива Екимова и Ели Гигова - никога не съм ги виждала зле облечени, включително и на снимките към статията изглеждат стилно.

а както е известно, китаиците са с малки пишки. е как пасва това с големите уста? пълна дис хармония.

този на снимката редом до голямата уста не е българин, по скоро прилича на китаец. уточнение

Гала, Галена и Ива Екимова - шок и ужас по три! Ботокс, пластика и откровена грозота! Плюс това на възраст 45+

а част от мьжете брадясали като араби

То няма нищо лошо във възрастта, все пак не е конкурс за Мис България или мис Свят. Обаче нищо впечатляващо, което да говори за някаква изключителна "елегантност" не видя по снимките. Просто бутикови дрешки някъде. Може би .

Тия са минали през всички т.н. "риалита" и де що боклук има са го номинирали...

А кои са най умни между тях?

Умни няма. Умните са по научни лаборатории, университети и тем подобни заведения, главно в чужбина, не по светски партита, риалити шоута и телевизионни клюкарници.

Теди Духовникова - красива , елегантна и талантлива ! Радина и Мария Илиева също ме кефят . Според мен място в класацията нямат досадната гигова и чалгарката. За манолова , неприятна , грачеща клишета , алкохоличка - и дума не може да става : ) От господата - Орлин Горанов ! Класата си е класа . Със здраве : )

Измислени номинации от измислен професор. PR, PR, PR... Едни и същи хора, като ги завъртят "продуцентите": шоа, вип новини, класации, награди... Простотия: не се усещат кога да спрат и затова накрая на зрителите (публиката) започва да им се гади. А после били хейтъри.

За Мая Манолова-да ../долу -горе я бива/..ами защо забравяте и Цецка Цачева..... и нея я бива...не е за подценявяне...ДА ВИ СЕ НЕ ВИДЯТ и представителките и представителите и иконите и коконите и т.н ит.н......-браво за информацията и за номинацията-пак ни накарахте хем да ви се чудим хем и се засмяхме

Теодора Духовникова ! Изключителна !

Ели Гигова???Да бе да!! :DD

омагьосан кръг , навсякъде едни и същи , я се разходете по улиците да видите колко по красиви българки има

Жалко, никъде не видях модната икона Николета Лозанова и Валери:-) Как така без тях?

Хе хе Рут, мъжкараната била елегантна. Ужас!

няма толкова груба и вулгарна жена, къде видяха елегантност и аз се питам?

марийката илиева направо трепе. Как може този късокрак крокодил да се показва в този стил, даже и ботурите, на които е стъпил ни най-малко не помагат

Добре де, кой я бута тази голямоуста Мария и като певица, сега пък елегантна.....................Любо Киров - елегантен??? Хора, вие луди ли сте?

Аз не виждам на кое от изискванията не отговаря Любо. Още нещо - да невземете да бъркате тази класация с класация за красота!!! Тук говорим за стил, вкус, култура и професионален услех.

Стил, вкус, култура, чалга.... Открий излишната дума.

Кой ги номинира ??? Ако е чалга гилдията съм съгласна , но нормален стил и горепосочените са много различни неща....еле Иван и Андрей....Боже пази България!

Вие луди ли сте?!?

Един пример - Иво .... , как може човек с дълги панталони и плоски вирнати върхове на обувките, да ми бъде "икона"?

Явно трябва да има възрастови граници!

Щом ги няма Фидосова и Пеевски - не ми я хвали тази класация !

То хубаво, но къде става он-лайн гласуването. Никъде не намерих. От показаните снимки най-много ми допадна облеклото на Ели Гигова, Радина Кърджилова, Рут и Гала. Но дали те имат потенциал за модни/т.е. младите жени да им подражават/ икони е друг въпрос. Не случайно миналата година е била Анелия. При мъжете Деян Донков е супер готин и модерен, но мисля, че най-голям потенциал има Григор Димитров. Някои номинации при мъжете/Андрей/ ме учудиха.

Голяма мъка е разглеждането на тия снимки

Иван и Андрей???Галена??..Пълен кич!

От това което е предложено тук, "конкурса'' трябва да се казва БГ кич. Всички пробутвани навсякъде неприятни муцуни.Свеж полъх само Кюрпанов и Духовникова и като визия и като поведение.

И аз мисля, че Теодора Духовникова единствена отговаря на изискванията, публикувани в сайта, където може да се гласува: ИЗИСКАН ВКУС МОДЕРЕН СТИЛ БЕЗУПРЕЧНА КУЛТУРА ПРОФЕСИОНАЛЕН УСПЕХ Сред останалите има много, които отговарят на 2-3 от изискванията, но, мисля, че единствено тя отговаря и на 4-те. Тъй като изискванията са същите за мъжете, мисля, че Любо Киров и Орлин Горанов са основните претенденти!!

Гала трябва да спечели, защото винаги е облечена много стилно.

Ти къде я виждаш освен в предаването и в телевизията. Там нещата са съвсем различни. Обличат ги стилисти и модни къщи на, които правят реклами.

Рут Колева няма място сред номинираните. Абсурдно е момиче с татуировки на сериен рецидивист да се бори за званието "Модна икона". Петко Димитров освен с кичозен и чалгаджийски стайлинг, не може по никакъв начин да се похвали с някакъв моден вкус, камо ли да претендира за елегантност. Повечето от номинираните са по-скоро "модна издънка" отколкото модна икона. В класацията не откривам имената на Мая Манолова, Диана Любенова и Нина Добрев, Цветелина Янева, Саня Борисова, които наистина заслужават да са в нея. От мъжете добре се обличат Орлин Павлов и Ники Илиев.

Мая Манолова пък изобщо няма място тук.

Напротив, има!!!!!

Въобще, заглавието "модна икона" не се връзва с нито един от изброените. Една шепа хора ги въртите за певци, а сега чак и модни икони. Какви икони, каква модна академия, какви пет лева бе, хора? На гъза на географията сме. Нито певци имаме вече, нито мода, нито нищо. Не се излагайте!

Особено Мария Илиева на финала на Мис България 2013 е върха на елегантността! Пълен кич! Или Цвети Пиронкова с гол корем! И те са предложение за "модни икони"!

МАРИЯ ИГНАТОВА ,МАРИАН КЮПРАНОВ

Мария Илиева и Орлин Горанов

Рут пък кой сложи в тази класация? Нико има стил на поведение, нито на обличане..... Татуирана селска обца.... Не знма защо я толерират толкова напоследък....нито е интересна нито известна

Ами нали така ще стане известна,бе,човек?Все от някъде трябва да се започне.....