Война между Заки и Любо в ”X Factor”

Истинска „менторска война” се разрази във вчерашния епизод на "X Factor".

Обратно в новината

Коментари - Война между Заки и Любо в ”X Factor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен и това е режесирано така както всичко останало в Б-я има режисура,кой какво да прави,нали трябва да се грабне зрителя с нещо,да стане интересно и т.н.

Немога да разбера как в такъв формат седят още изпълнители като бабати Люси и оня пубертет рапъра където още една песен не е изпял, а бабата нито може да пее на английски, нито дори на български.Тези хора трябва да си ходят идва финал нямат място там другите учасници са много по-добри от тях, а и отпаднаха хора които незаслужават, но тези двамата остават.Народе събуди се ....

ПЕВЦИТЕ НА ЗАКИ СА НУЛА ПРЕД ТЕЗИ НА ЛЮБО, НО ЗАКИ СИ Е ТИМИРУТ И ГЛЕДА ДА ВСЯВА РАЗМИРИЦИ В ПРЕДАВАНЕТО, ДА СЕ МРЕМАХНЕ ОТ ЖУРИТО ТОЯ ТУЛУП.

тимирут?!

Според мен рапърчето е във формата с връзки или пари. Иначе не мога да си обясня глухотата и неадекватните хвалби.

Не съм запозната с интимния живот на участниците(журито)от формата,но бях изумена от инфантилното поведение на представителите на "силния"пол.Накъде е тръгнал света!?Преди 20-25 години основен обект във вицовете беше свекървата-страшилище,сега е изместена от тъщата.Мъжете се държат,като ощипани госпожици,показаха ни го Любо и Заки.

И кой каза, че метросексуалният Любо трябва да е олицетворение на мъжкия пол!?

Не мога да си обясня как журито непрекъснато обяснява на участниците как трябвало да са разнообразни, как не можело да правят само едно нещо а когато нещата стигнат до смешното рапърче изведнъж всичко това се забравя. Ами че това момче досега една песен не е изпяло.

Е, как? Нали знаеш, че победителите никой не ги съди! Когато победителят предварително е оповестен, то и критиките естествено му биват спестявани - по този начин се стараят да убедят зрителите, че наистина победата му е заслужена! Очаквай след финала изречения от типа на "ти бе най-постоянен в представянето си", "ти се държа като победител от самото начало" и т.н. За това съжалявам тинейджърите, които истински изживяват всяка елиминация, не осъзнавайки, че всичко е по сценарий .. и че парите им за смси, отиват по дяволите!

Любчо плаща ли вече сам сметките си за телефони... защото доскоро Васко Найденов разказваше насам-натам, че хем преспивал в тях, хем му давал пари за телефона. Пишман ментор, задника си продаде да стане известен...

kokobrais

Много си запозната, да не би и ти да оставаш там? Може би си плаща сметката при теб?

choko73

Прекрасно пееш, но ние не продаваме деца! С тези думи Марията е върнала едно безкрайно талантливо дете от Стара Загора. Не знам тогава какво правят двете лолитки на Заки там? А по въпроса за изказванията на Любо: първо е прав за слабото представяне този път и на Нелина и на Таня и второ Заки след като се изказва неподготвен за костюмите и прическите на другите отбори, да не беше пускал с кабаретно костюмче Теодора. А за Ана-Мария наистина идва в повече ако не се абстрахираш от годините, да не говорим, че не показа стил, а имитира брутално оригинала!

73?! А аз си мислех, че само 14 годишните се прехласват по подобни ТВ-формати!

Заки наистина прекалява с адвокатските си приоми в този формат, а той е музикален все пак.Любо е с много по-голям опит и познания от Заки ,но за съжаление Заки е с повече пари и това му дава самочувствие да се прави на голям специалист.Изключителна слабост има към Нелина,но да си красив и да можеш да пееш са две различни неща.Не казвам ,че момичето няма възможности,но другите участнички са много по-добри ,по- интересни,по- провокативни с по-добри гласови мъзможности.Любо беше прав,а Нелина си е все една и съща.Все пак си мисля че това е музикален формат , а не формат по педофилия.Какви мераци и в кой ги възбужда Нелина не са за телевизия. Между Заки и Саня има комбина ,която за съжаление ще опорочи формата и но всяка вероятност победител ще стане не най- добрия.

Сълзи напираха в очите на всеки от изпълнителите, защото се раздадоха до край, за да чуят неадекватните забележки на Любо за капак. Може би си го връщаше за предишната забележка на Заки от миналата вечер. Беше супер елементарно и неоснователно. Като цяло всички бяха се потрудили и постарали безкрайно, за да търпят подобни тъпи забележки.

adriana

Ами, за да не ги критикуват да се стараят повече. Нелина наистина се представи зле. Любо си беше прав. Това, че някой е симпатичен, красив и т.н. не означава, че е талантлив и безгрешен.

Нагласена работа

Любо се държа гнусно! Няма право така да унижава участниците, които и да са те. Навсякъде по света се държат приятелски с хората на сцената. Беше грозно

Този Заки се мисли за много голям музикант, но Любо е с енти степени над него!

Заки не е музикант! Това, че си изпял едно парче не те прави музикант, той е адвокат, това е.

Ами да ходи жури в адвокатско риалити тогава.

Без интрига няма рейтинг, без рейтинг няма пари....................!!!

на фона на липсващи млади хора в бг, още повече на талантливи млади хора, не виждам защо тези двамата итрябва да се подиграват с някои от участниците и да се правят на велики, да погледат малко в нета как останалите им колеги от другите страни говорят с уважение и не правят бесмислени забележки на участниците за да си направят напук един на друг - малко култура, господа, респект и наи- важното не будалкаите участниците, не ги стресираите, защот следващата година никои няма да се яви на кастинга и тогава загивате прави, мили мои

Любо избива комплекси,кой го знае, че пее? Група ТЕ без него процъфтя!

Точно обратното, без Любо група "Те" не е интересна за мен.

Абе човек, ти в кой свят живееш :D Айде не се изказвай неподготвен за неща, от които явно не разбираш ;) Група "Те" беше разформирована след напускането на Любо и Иво, точка!

...сега под името "Те" се изявява един семеен дует и 3-ма гост музиканти! Просто факти ;)

!!!!!!!!!!

На това му се казва кух сценарий.

elle

Добре си изиграха ролите. Успех на участниците! Очаквам да се справят по - добре!

Какво стана?Любо май не е намерил нищо под чершафите тази сутрин или каво?Вместо да се насладиме на талантливите деца ние се изнервихме с олигофренията на Любо.И ти имаш един талант в отбора-червенокоса-сладурка:) недей бесней ако обочаш.

tyrsi se reiting spored men,qvno scenaristite sa go inscenirali

Кви са тия?

тези са с претенции без покритие - и двамата

Титаничен гей-конфликт се е заформил.. Да не е изчезнало червилото на някой от двамата?

ти си го взел,я си признай веднага!

... - Педли, сър...