Венецуелка стана Мис Вселена 2013

Представителката на Венецуела Габриел Ислер стана Мис Вселена за 2013 година, предадоха ИТАР-ТАСС и Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Венецуелка стана Мис Вселена 2013 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Травестит. Прилича на Пеги Бънди в главата...

Можеха веднъж испанката да направят мис - че беше и по-чаровна. Омръзна ми от венецуелки - еднакви ги прави козметичната им индустрия.

Само в профил е хубава; иначе е груба.

Стара е! Има напрежение в усмивката, тялото и изглежда добре...но излъчването и е синтетично и е на лелка на 45 по скоро, отколкото на "чиста и невинна" мис...определено не е чиста на тая работата... Испанката и бразилката са много по добре изглеждащи от нея...но както беше писал някой по надолу...какво разбираме ние от конкурси за красота....ние разбираме само от жени ;-)

Глупости

Че е хубава - хубава е. Ама какъв процент от това хубавото е тунинг ?

Гледам, гледам и не мога да проумея - кое точно и е красивото на тази кобила, че пък и чак мис нещо си там?...

Смени диоптъра.

Не диоптъра, ами чипа да си смени най-добре.

И отново Венецуелка! Напълно заслужено, хубавото си е хубаво.

Браво, няма нито една руса

За последните 15 издания има само две руси и двете доста грозни. Не мога да си представя, че такова популярно събитие днес не се манипулира политически.

Това медиите са голяма сила - ако рекат и Митьо Пищова, могат да го направят мис Венецуела, а мис Венецуела да я направят мистър Олимпия.

Зад тези конкурси се разиграват велики пари. Наивно е да им се вярва,че "отсяват" красота и това е единствената им цел. Но по темата - красива е,разбира се. В усмивката и има нещо смущаващо - неправилна захапка,или повече от 32 зъба?!? В заключение - голяма уста. Кой ли ме пита мен,при избора на мис Вселена... квартала...блока.....:))

баси миндила грозен.....

Стига де! На който не му харесва според мен е за очен лекар:)

По-скоро този, който я харесва е за шаман - да му бае, да го раззомбира от медийно влияние.

Че нашето Нанси е 1000 пъти повече мацка от тази ...

Да ти имам чувството за хумор!!!

Хвани едната, удари другата...

Ама верно има голяма измама като ни пробутват този травестит за някаква си мис. И къде си е придърпала цицките отпред та чак гърбът й се е изпънал.

Victoria

Чета и не разбирам откъде тая злоба, къде видяхте травестит, мъжко излъчване и прочие глупости. Мацката има перфектно лице ! За тялото не мога да изкажа завършено мнение, тъй като от снимките не се вижда достатъчно. За лице гласувам 10 от 10 !

Виж й снимка в амфаз от церемонията или директно в гугъл особено преди конкурса. И си напомняй, че е на 25г

Какво е това "амфаз"? Да нямаш предвид "анфас"? Не е лошо гугъл да се ползва и за ограмотяване освен за клюки.

Вики, ти си от поколението, което не може да направи разлика между гмо домат и градински, между силиконови и изкуствени цици, между рап и пеене, между киноизкуство и зрелище на киноекрана, между "известен" и "заслужил" и т.н. Ще се опитам да ти обясня: пластмасовите манекени на витрините също са с "перфектни" лица, но това не ги прави кандидати в конкурси за красота на хора. Но като гледам, след някое и друго поколение и това може да стане. "Излъчването" на наистина красива жена няма как да ти го "обясня", за съжаление. А, тая на снимката е толкова куха, че чак тръпки ме побиват, като киборг е.

Victoria

Тъй тъй. Отде позна кое поколение съм ? Градински домат знам какво е тъй като имам градина и гледам 2-3 корена годишно. Конкурсите за красота са именно за красота. Не са за интелигентност. Дотук сигурно ме разбра грешно затуй да поясня. Не агитирам за пластични операции никого. За ботокс и други лайна още по-малко. Обаче ние тая от снимката нито сме й плащали операциите че да се жалваме, нито ще и бараме силикона, че да ни убива. Ние гледаме снимки. На снимките аз виждам красиво лице. Не бъркай доматите тука, щото тях ще ги консумираш, модифицирани или не, но Габриела - не. ;-)

Не се ли сещаш, че без подпухнали устнички и кичозни изкуствени цицки, на нашите балкански тъпанари всичко им се вижда вече травестит. То тъпо, зомбирано балкаснко говедо, ти му говориш за женственост. Ако си понаддуеш устничките, и тебе ще те вземе за женствен такъв затъпял първосигнален и едноканален. То неудобно да го пиша директно, ама като е самата реалност, как да не го споделя?!

Мисля, че повечето хора тук, които не харесват миската, не я харесват именно поради идеята, че е продукт на пластики.

Konkursite za krasota triabva da se pecheliat samo ot estestveno krasivi momicheta, chiato krasota e priroden dar. Inache se gubu vsiakakav smisal i e bezinteresno - ne mozhe da ima nikakva baza za sravnenie mezhdu estestvenoto i falshivoto, naglasenoto. Samo estestvenata krasota mozhe da budi istinsko vazhishtenie.

Какво ми я хвалите тая венецуелка, тя не може да се мери с българките! Ние сме най-красивата нация! Та тази жена прилича на травестит, просто я съпоставете с нашенките Славейка Ружинска, Изабела Рифатова или Моника Гачевска!

Айде стига вече! Това са спортистки, не манекенки. При това носят името на България. Ти ако си мислиш, че всички жени в Латинска Америка са като тази на снимката...

Ние сме най-красивитв, най-умните,най-богатите, нашата страна е най-... наи-..., най... Колко си заблуден! Явно не си напускал кочината си в Долно Уйно и хабер си нямаш колко е широк, пъстър и разнообразен света!

Ти не му схвана иронията. Коментарът е саркастичен. Ако беше чувал/а за тези жени, щеше да разбереш

Victoria

Да не забрааме Николета, Кроки и онази дето я гръмнаха в главата и пак нищо й няма.

Браво Венецуела! Всяка една поредна красавица е "бомба" по империалистите от САЩ : )))....

Май забравяш, че конкурса е на Доналд Тръмп. Ако имаше политика в него, нямаше да раздава наградата на венецуелки всяка втора година.

Стига сте се карали. Този конкурс не е за красота, ако досега не сте го разбрали. Той е за - кой има толкова пари да бутне, че да има страната му толкова реклама през следващата година. Защо страни като Венецуела печелят? Защото това е начина за кокаиновите крале да се цементират в съзнанието на хората и да покажат, че се "грижат" за тях. Конкурсите са лъч светлина за тези хора. Те живеят по-зле от нас. Има страни като Колумбия са все още в квази гражданска война. Това нагнетено население трябва да му се даде повод да си мисли, че абе, зле сме, ама виж как бием другите страни по красота. Не че са толкова уникални, щото ако бяха, няма нужда от пластики. В тези конкурси изборът никога няма да бъде по обетивна красота, защото е невъзможно, всеки народ има свои културни схващания за красота. Но това не пречи някой да прави пари от всичко това. Айде, сполука и бъдете красиви - вътрешно красиви!

Тази както казах прилича на травеститм от филмите и гей парадите... Мисля че е очевадно, а за нейно съжаление е подчертан с грима и по лицето което е направо изпито тотално !!!! Иначе си прав ама на тия конкурси толкова рядко пущат хубави да спечелят че не си спомням кога беше последната която става !!! Всеки ден човек може да види по-хубави от тази навън.

По мой вкус също, но пък за дебелите хамериканци си е направо бомба. От другата новина тука, аз си харесах украинката... какви крака просто...

така е, в страни като Колумбия и Венецуела, произвеждането на красавици е национален приоритет, направо да го кажем индустрия! Местното население е смес между испанци, негри и индианци и жените там са по правило доста грознички и трътлести.И хоп, изведнъж гледаме някакви умопомрачителни красавици.Затова казвам индустрия - там масово жените събират и спестяват пари за да си направят разкрасяващи операции и да излязат от блатото....

Хммм,наистина съмнително еднакви ми се виждат победителките...като сестри са,а тази на първо място все едно е майка им,малко по-стара изглежда от тях...Това да не бил е конкурс мис латинска америка?

Nina

много е красива! вярно, че е добре обработена, но и природата и е дала много. просто с лош матерял хубава работа не става. четох, че там една миска се "изработва" в продължение на години и се инвестират много пари в нея. но виновен е в случая регламентът на конкурса, които не забранява пластичните интервенции и не търси само естествената красота.

матерИАл

Nina

това е грешка на транслитерацията. аз пиша "иа", но излиза "я". не всичко е перфектно!!! ;(

Ето затова никога не съм харесвала конкурсите за красота. Една красива жена не се "изработва", "измазва", "ремонтира"... Тя се ражда! Всичко друго е отчаяни опити...

Е па защо мис Вселена, тя е мис Планета :) Все пак конкурса не е междугалактически, а и във Вселената може да има и по-красиви същества :) симпатична е...ама на кон малко я докарва.

На травестит прилича на първата снимка, на по -далечните става, иначе фигурата е перфектна но това лице и тия озъбени гримаси...

Директно от фабриката за миски на Венецуела. Ремонтирано лице, зъбни импланти, екстеншъни, фалшиви цици. Очаква я светло бъдеще като петата съпруга на някой кокаинов бос.

Аз пък чух, че Мика Стойчкова е станала Мис Вселена?Или май беше Мис Маймун?

Що бе, Мика е голяма сладурана!Знам, че грозните жени повече се стараят в леглото, тъй, че не бих е изхвърлил!Пък и парите на тати са доста!

Мнооого мъжко излъчване в лицето има тази за МИС свят, за мистър добре ама все пак за МИС говорим....

Дали и мъжа ти мисли същото? Едва ли. Това злобата е страшна работа значи. От девет кладенци вода ще донесе да докаже, че черното е бяло.

Последната фраза от коментара ти е точно на място с тази избелена маца от пазара за булки

Нали наште бяха най-умните и най-красивите?Кофтито е, че вече искат и да са успели и малко от малко учени. Защото хората си нямат доктор да им ръководи образованието и литератор - физкултурата, затова няма да ги бъде и ще идем там наготово да ядем и пием, ха-ха-ха.

На тези снимки пак е излезнала добре, че иначе си е точно като нашата Златка минус 5-7кг. А за тези, които говорят за красотата на венецуелките, само ще кажа две неща- 1. Вижте няколко наживо - после пак ще си говорим. Масов латино тип - ниска, с голям корем без да е раждала, с къс и дебел крак, ужасна кожа и мазна коса 2. Един от организаторите на митичните конкурси за красота във Венецуела казва - Естествената красота не съществува, това е нещо, което са измислили грозните жени, за да се оправдават. Без коментар!

Съгласна съм, но само до някъде. Наистина латино американките са повечето нисички, но не с голям корем, напротив, имат тънка талия и големи дупета. Т.е. доста женствени тела. Въпрос на вкус, аз ги харесвам. Колкото до приликата със Златка, аз не виждам такава. Иначе Златка не е грозна, но ужасно проста, груба и нахална, с поведение на мъж-простак. Това отблъсква. Това за естествената красота е вярно. Малко са красавиците, които по природа са такива. В Ю.Америка пластичните операции са доста популярни. Миналата година гледах конкурса мис Венецуела. Ами всички участнички бяха с направени бюстове и носове. Може би и други неща, но поне това беще очевидно. Изглеждаха ослепително обаче.

Може да имаме различни извадки, но в моя университет във Франция са до една такива. Вчера нагледно ми обясняваха каква била процедурата, която правела "перфектен корем" и една девойка ми показа снимки за въпросната операция. А по въпроса за това как да имаш "голям и хубав г*з" вече съм добре образована. Мерси много, мисля да си го карам така... неослепителна!

"Няма несполука, след която жената да не може да се изправи отново на крака." А човека?

ослепителна е!

Уникална мацка и е дългокрака. Българките масово са с къси крака.

...да, а пък мъжете са шкембелии. Трагедия направо.

Млък бе ром. Българките са едни от най красивите жени.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЖЕНА КРАСАВИЦА!! БРАВО!! ДЪЛЖИ СЕ НЕ НА КОЗМЕТИКА, КАКТО НЯКОЙ ПИШЕ, А НА ГЕНЕТИЧНА СМЕСИЦА НА РАСИ. ОСОБЕННО КРЕОЛИТЕ!!

генетичната смесица не е особено лицеприятна - инд ианците от юхжна америка не са даже симпатични/като цяло/, като прибавим и силната испанска смеска.... маи се получава на практика средностатистически бг от столипиново

Гледах филм, посветен на факта, че венецуелки печелят голям процент от конкурсите за красота по света. Според авторите, дори и да не са богати, там жените отделят много време и средства за външността си. Твърдеше се дори, че това е въпрос на политика в тази страна. Венецуелката се лишава от какво ли не, но посещаването на козметичен и фризьорски салон е задължително, защото красотата е най-важна. Така, че... ние - европейките, трябва да се замислим.

така е, трябва да работят много в/у себе си за да достигнат европеиската класа

Абе капацитет, живял съм на Канарските острови и познавам няколко момичета от Венесуела и Колумбия...страшни мацки са и са много свестни. За разлика от много родни хубавелки дето все тв бодещи искат да стават а са си к.рвички...а колумбийките специално се оказаха и доста образовани

честито! наистина са най красиви венецуелките :*

тази избелената циганка заедно с останалите ли е критерият за красота в света - като ги гледам на снимката петте наи- наи "красиви"ми приличат на кючекчиики от ориенталска сватба - ими предвид тена им, да оставим настрана, че садокарани по един тертип,сякаш са бг vолк - певици и д-р енчев се е погрижил квалитетно за тях

Абе капацитет, живял съм на Канарските острови и познавам няколко момичета от Венесуела и Колумбия...страшни мацки са и са много свестни. За разлика от много родни хубавелки дето все тв бодещи искат да стават а са си к.рвички...а колумбийките специално се оказаха и доста образовани

Мога да кажа само едно - изключително ПРЕКРАСНА ! Полезно е да се зарадваме.и оценим красивото! Стига злоба и завист.

просто чувство за реалност, бабе - както казва нашият народ - де е ямбол, де е стамбул

Хубавица е,има поглед на кошута...и много българки също...и после ще кучето късало синджира..

Много е красива, дори да го дължи на пластична хирургия. Дори да си правила нещо, важното е че изгежда красиво и хармонично. Не ми харесва само това, че е прекалено слаба. С някой килограм отгоре ще блесне истинската латино красота.

Само да не се усмихва

...да, а пък мъжете са шкембелии. Трагедия направо.

Млада и красива е, що да не се усмихва?

Травис

Обикновена , стандартна ,класическа изработена в многоброините ателиета на пластичната хирургия.Нищо ново ,Има милиони момичета като нея и по-красиви и без да са си правили носа и пилили брадата

"Гроздето е кисело."

... mnogo kiselo...

Абсолютно! Ама там наистина е на конвейер. В БГ се стряскаме, но действително във Венецуела е мания по пластичните операции.

Поне ги правят по-естетично в сравнение с тези гротескни изпълнения, които се срещат у нас.