Бразилски дизайнер създаде антицелулитни дънки

Бразилският дизайнер Алешандри Херчкович създаде антицелулитни дънки от високотехнологичен деним, съобщи Асошиейтед прес.

Обратно в новината

Коментари - Бразилски дизайнер създаде антицелулитни дънки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз нямам целулит, но нямам проблеми с килограмите. Хапвам си всичко и не пълнея и грам. Моето наблюдение е, че целулит имат хора, които водят битка с килограмите, които качват и свалят и обикновено по-пълните хора. А много козметички и други запознати са ми казвали, че от целулита спасение няма, появи ли се веднъж си го носиш цял живот, както и стриите. Така че да се хвърлят средства за скъпи кремове и всякакви модерни процедури е просто излишно харчене на пари. По-скоро спорт, внимание с храната би помогнало повече, отколкото козметика. За дънките не знам, може пък да имат ефект.

Roxana

Боже, боже, пък аз като нямам целулит и сега ше легна да мра - не моем да си купим модерни дънки! ....

достатъчна е евреиската фамилiя хершкович на гъзаинера, за да е ясно, че това е поредната измама.

Оле, какви яки бедра, как ми се иска да се намърдам между тях.

повече жени имат целулит и по-малко мъже, защото жените са с по-тънка и еластична кожа от мъжете, за да могат да родят дете...но това настрана, аз сум над 30 и вече имам целулит, който е видим :( въпреки че спортувам редовно (2-3 пъти в седмицата по час). Така че тоя да ги дава тия дънки по-бързо, че ми стават спешни!!!

Не бъди наивна- всичко е for money.

Обади ми се! Оправям целулит евтино! При 2-3 сеанса седмично за 2 години и си готова !

Аз пък мисля, тъй като го имат само жените, че тези мастни депа са свързани с оцеляването и създаването на поколение още от древни време. А пък в днешно време козметичните компании бълват всякакви простотии за третирането на бедрата. Най-важното условие е движение на кръвта в тази част - с упражнения, ходене , разтриване и такива подобни. Кремчетата и други мазила ми се струват, че са заблуда.

Целулит имат и мъжете, макар и в редки случаи. Мъжете и жените имат различна структура на подкожната мазнина- при мъжете мастните клетки са по- дълбоко. Създаването на поколение не е свързано с появата на целулит. Нито наднорменото тегло. Даже и възрастта- вече все по- млади хора имат целулит. Целулитът може да се появява и да изчезва при определени условия. Положителен ефект има само при движение, прием на достатъчно количество вода, контрастен душ за кръвообращението и непрекаляването с някои храни.