Алекс Раева и Орлин Павлов на масов шопинг

Над 300 нетърпеливи фенове на модата се наредиха на опашка рано тази сутрин пред първия магазин на H&M на бул. Витоша.

Обратно в новината

Коментари - Алекс Раева и Орлин Павлов на масов шопинг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

H&M е обикновена марка за дрехи за обикновени хора, не знам защо тук при нас е супер престижно да имаш дрехи на тази марка, както и на още няколко, не искам да ги изброявам, но и те трайно се наместиха на българския пазар.

никога не съм разбирал снобизма. Тук дори не става дума за това дали имаш пари или не за да пазаруваш от определено място.Като бях в Англия, в Норич, влязох в един магазин - средна ръка стоки.Бях поразен от разни промоции - изключително качествени дрехи, като кройка и материя, наистина нямаха разните там маниашки надписи и марки, но какво от това?? дрехата те кефи, стои ти добре, струва поносимо, какво повече от това??? Аз веднъж си купих едни дънки на Райфъл за 8 лева от магазини Мания - втора употреба.Не се срамувам от това, там понякога има страшни попадения.Дънките си бяха нови, с етикет, личеше че не са носени.Един мой приятел, голям снобар веднага ги забеляза на мен и коментира от "от Витошка ли ги взе" ?? аз му викам, да, струваха 180 лева. А той - ама наистина ли толкова евтино? : ))))голям смех....като му признах се успокои, че дънките на мен не са от скъп магазин: )))... Все се сещам за надгробната плоча на Кир Велики "яжте, пийте и правете любов, всичко друго е суета" ....

големи звезди-няма що.

Ами за мен колекцията на Марант беше ужасна и грам не си заслужаваше парите. H&M винаги са си били боклуци, но всъщност е интересно да видиш какво може да се получи от съвместната работа на известен дизайнер с марка за масовия пазар. За съжаление колекцията дори с Маржела миналата година за мен беше разочарование на безумна цена(и не ме разочароваха толкова моделите, колкото цените и материалите - дънки заляти с блажна боя - сериозно ли ?!) ! Единствената хубава колекция, която направиха заедно с име от висшата мода беше колекцията с Версаче! А истината е, че подобни новини не са нищо особено за подобен сайт. Тези, които се интересуваме от мода си имаме достатъчно сайтове където да четем коя какви гащи си е купила....

Това лято,обърнах моловете за тънки летни дънки-няма и няма, държах на някаква марка поради простата причина че би предполагала качество, но, предвид цените си, нашенци или не внасят такива, или вноса е малък и свършват бързо... е,попаднах на една турска марка.... еми, нито е некачествена,нито материята е неприятна, нито пък кройката е зле, а асортимента и е оргомен, да, турска е, но съжалявам, няма да нося дебели зимни дънки на 35грд ,пък който иска да ме обвинява в квото си пожелае

Бях в магазина на Витошка на 14.11 точно в 11 ч., влязох почти веднага. Неприятно бях изненадана от това, че типично по нашенски цялата колекция на Изабел Марант "липсваше" от магазина, беше разпродадена предварително на определени персони. Не бяха изнесени и половината от артикулите, които се рекламираха като част от колекцията. Смятам да пиша до централата им в Швеция, пълна простотия по нашенски

Снобизмът за съжаление е черта не само на "звездите" ни, но и на средностатистическия българин! Като чете човек коментарите тука, за това че "прошляци", "чернилки", "бедняци", "отрепки" пазаруват във въпросната верига в Европа, и току виж реши, че пишещите живеят в някоя вила в Люксембург или Монако, а не в панелка в Люлин!!! О, неразумни и юроде, поради что се срамиш, че заплатата ти е жълти стотинки и се пънеш да имитираш ниво???!!!

sawo

Ами хората си знаят мястото, докато тези "звезди" явно не го знаят - точно това е смешното. Наистина H&M е основно боклуци, аз не взимам кой-знае каква заплата но пак не пазаря от там.

пазаря... няма такава дума, освен във Бургас и Варна...

егати отрепките, егати звездите-елитни,що не се погледнат на какво приличат и после да се кълчат и да позират-парад на суетата.

хахах, много си прав/а. същото важи и за великия Orsay. в германия и двата магазина са супер ниска класа. обаче родните знаменитости се пъчат все едно носят адски велики дрехи на адски известни дизаинери... смях

Nai-golemite parcali sa v magazinite na HM po Evropa,no pone sa EVTINI...

Кaлин Враанск с рокерия и папионка. Колко оригинално. И кой по дяволите e Вензи (Venzy) ????

Върнете ми парите от здравните осигуровки, които с Дянков откраднахте!!!

оле колко генетични недоразумения събрани на едно място...

Защо се вълнувате толкова?Веригата си плаща за реклама. Живея до МОЛ София. Има такъв магазин. Освен, че са грозни, дрехите са и много скъпи. Всички продавани марки в България разчитат на СНОБИЗМА на българите.Щом купуваме тениски по 100-200 лв, защо да не ни продават скъпи боклуци и да потриват доволно ръце!

И каква точно е разликата между въпросната верига и всички останали в МОЛ-София-не ми е ясно...

аз дори и долни гащи не си купувам от тоя магазин, смешни хора.

хехе, бахта и смешната новина, бахта и звездите, пазаруващи ниско качествени боклуци от долнопробна верига.

особенно пък "красавиците Алекс Раева и Ива Екимова?Това е направо журналистическа полюция.

Въпрос на вкус. За мен Алекс е страхотна мадама.

масов шопинг, масов митинг, важна е масовката.

Как може да се гаврите с хората, които нямат какво да ядат и въобще не ги интересува кой какво си е купил след като едва преживяват---и тази Алекс Раева/като Баба Яга/ кой непрекъснато ни я пробутва...да не е любовница на някой бизнесмен???

Хора, събудете се! Това новина лие ? Някакви дами (знаете какви са) със съмнителни занимания пазарували в някакъв си магазин?!?! Харчат пари (знаете как ги изкарват) и са на върха на нашето общество !? Пример за подражание (за нещата които вършат - леки пари) на подрастващите. На кой му пука, че в северна България има жесока безработица. Болниците нямат пари. Хората (повече от 90% от народа) се чудят как да изкарат някой лев за да си платят сметките. ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕ !!!

Аз също живея в Германия и истината е, че тази верига магазини са предпочитани от получателите на социални помощи. Другата група са пуберитетите, които купуват поради ниската цена. След няколко пранета, изхвърлят и купуват друго. Характерни за веригата са почти постоянните намаления, като клиета може да се сдобие с пуловер, блузка или пола за 5 евро. Това е цената на една кутия цигари

И аз се чудя какво харесват на тази марка..само рекламата им е голяма, иначе дрехите им изглеждат ужасно!

Моля, скъпи коментиращи, първо прочетете за каква колекция става дума и тогава коментирайте, излагате се и показвате, че наистина сме далеч от Европа!

и каква е колекцията? Oбикновени боклуци от евтини материaли, съшити за жълти стотинки от гладни азиaтци.

Колекцията е на Изабел Марант!!!!! Някои от тук присустващите знае ли коя е тя? И цените й са до 1000 евро. Ама мноооооггггооооо сте зле!

Изабел Маран е известна френска моделиерка, любимка на френските жени, за пръв път създава мъжка колекция дрехи именно сега, за ХМ и за пръв път е на тези достъпни цени. Материите в колекцията са 100% коприна, вълна, памук. Тази колекция няма много общо с останалите дрехи на марката ХМ. Моля, нека спрем с коментарите за гладуващите и се опитаме да надскочим наследството на потурите и забрадките на нашите баби.

А дали кака Пенка и леля Иванка от Горно Нанадолнище ще се зарадват на тази "новина"след като в селският магазин избора не предлага звездна стока ?!

Съгласен! В тоя ред на мисли за чий копулационен орган му е на бай Иван от "долно на нагорнище" да сме в Шенген, дето толкова много се напъваме да влезем, та чак хемороиди ни излязоха?!? Мигар ще може бай ти Иван да си напасе измършавялата стока на някоя шенгенска мера, ей така по европейски!!! "Божеее, колко мъка има по тоя свят Боже!"

ахахаха- ще падна от смях ! Магазините за евтини дрехи ,от които пазаруват предимно най-бедните полуевропейци ,се радва на "звезден" интерес !

Подобна гръмка информация относно тази евтина верига, само показва, колко сме изостанали от нормалния свят - не само материално, предимно ментално. Да, не е върпос на суетност или робуване на скъпи марки, но е смешно как нашите световнонеизвестни 'звезди' позират щастливо в такъв тип магазини.

Гостите -УЖАС!А най-големия такъв - на снимката.

Stranna euforia... Jiveia v Zrich i poniakoga kupuvam ot H&M bebeshki bodita ot biologichen pamuk za dezata. Bez da sam suetna, smiatam, che drehite na tazi Firma ne sa osobeno kachestweni i chovek izglejda dosta posredstweno v tiah.. Tuk predimno teenagesrite i sozialno slabite pazaruvat ot tiah, zaradi dostapnite zeni. Hubavo e, che ima takiva magazini, no zashto tazi isteria okolo tiah?!

Тук в Германия в тази верига пазаруват само безработните на помощи и разните там прошляци. Повечето е стока от Китай, Бангладеш и.т.н. - пълни боклуци. Аз също не нося маркови костюми, но си купувам качествени неща като се прибирам в БГ - имаме токова добри вълнени платове, обувки и кожени облекла българско производство - направо си е престъпление да пръскаш пари в подобни магазини.

Що за посредствен коментар... В Германия също направиха голяма реклама на тази колекция... Нещата, които купуваш в Българя също са от Китай и Турция. Качествените български дрехи също си имат добри цени (скъпи) .

Глупости пишеш. Н&М имат дрехи на достъпни цени, сменят често колекциите си и са популярни. Всеки има в гардероба си поне няколко техни неща. Магазинът изобщо не е за прошляци и безработни, но и не е за сноби (като теб). И да те светна, че и на много по-скъпи марки продукцията се произвежда в Китай, Бангладеш или Индия. А колкото до това колко били качествени българските стоки - може и да са, ама първо ги намери. Освен това дизайна им е старомоден и балкански, и има много малък избор на модели, цветове и десени. От България си купувам с удоволствие аксесоари и бижута, те са наистина уникални и качествени, ама дрехи и обувки...хайде моля.

Нещо не ги виждам прехвалените български дрехи ... в малкото останали -български- магазини висят ужасно демодирани и простовати неща за тетки от соца..

Нещо не ги виждам прехвалените български дрехи ... в малкото останали -български- магазини висят ужасно демодирани и простовати неща за тетки от соца..

Cyce

Качествени български обувки??? Приятел, сигурно се шегуваш!

Плебса пазарува, избраните шопингират.

За тез парцали? Ужас! Наистина това е евтина конфекция.

Страхотна новина!

Смешно и тъжно ми стана, когато прочетох статията. Явно и звездите ни са на нивото на споменатата верига за евтина конфекция.

Тази статия си е чисто продуктово позициониране или както наричат сега рекламата. Само че трябваше да бъде отбелязана като такава. Евтин PR за "звездите" и за Н и М

Не знам какво търсят там, това H&M e пълно с евтинджоси и прозрачни парцали.

99 процента от веригите, които продават в БГ са като въпросната - евтино и шито в Китай.. Но пък малките момиченца, които нямат много пари и търсят нещо по-модерно- поне като кройка -са доволни и в това няма нищо лошо..

Само не разбрах защо dir-а публикува това като статия, а не като платена реклама?

А не живот. Какво е това шопинг?

Идването на нова колекция е страшна клюка, глупак

Клюка? За кого е клюка?

една шепа известни и надути ,които даже не разбират от нормални отношения ..световни зведи са по -скромни от тях.. и май май не знаят какво означава мъжко поведение...и точно

Откъде имат пари тези бе ... Като гледам нито един от тях не е свършил работа 2 пари през живота си.Ето срещу тия трябва да са насочени протестите , да дйдат комунистите е най-добре ! Да изтребят паразитите .

И тъй като виждам, ти си свършила/а работа за 100 000 пари може би, сега стана ли ти по-добре?Комунисти.

Може и да не си грозен, но за сметка на това си ужасно тъп :D

+