Виктория Бекъм свръхелегантна на наградите Бамби

Виктория Бекъм беше в германската столица Берлин снощи за церемонията по раздаването на наградите Бамби, на която беше отличена за постижения в модата.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Бекъм свръхелегантна на наградите Бамби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за не бях виждала до скоро В. Бекъм усмихната, но мисля, че това е просто избор на поведение пред фотографите. В youtube гледах предавания с нея и Дейвид, в които е естествена, чаровна и много, много се смее. От тогава ми е симпатична. Стилът и според мен е безупречен, няма какво да го коментираме.

Важното е, че са възпитани и културни хора, които могат да служат за добър пример в много отношения, ако и да са ритнитопковец и певачка. В Бг голяма част от претендиращите, че са "Голяма работа" не могат да им стъпят на малкия пръст в това отношение.

...този дизаинер - старес преди около година направи рокли за елитна френска проститътка които бе лубовниса на френскя фътболост либери..

богата, на върха е, ама някой виждал ли е госпожата усмихната, винаги с трагична физиономия, също, че е на панахида

Как ще се усмихне, като има опастност после да не може да си затвори устата- горната й устна е два пъти по- голяма от долната!

Интересна е тази Пош. Все гледа да си кълчи баджака като позира.

Вики Бекъм не е нито интелигентна,нито красива.Да се обличаш постоянно в черно това ли е моден стил? Като е голяма модиска и толкова голяма дизайнерка защо се облече в черна рокля на сватбата на принца Уилям??? Това е против етикета на кралския двор, и казала на мъжа си Дейвид да си сложи ордена от неправилната старана. Беше единствената жена ,облечена в черна рокля .О ,псевдо -инелигенция....олеее vip персони... бягайте че Вики Бекъм идва!

Не беше черна роклята, а тъмно синя. Но за теб явно са един и същ цвят.

Използването на изрази, като: "на 100%", "за какво става въпрос" и тем подобни, показва, че изказа на хората, които ги използват е на 100% под нулевото ниво на СВРЪХ-богатия български език и изобщо не знаят, за какво става въпрос!!!!!

много добре изглежда, но е страшно тъжна ;(

Много сериозен ремонт си е правила мацката. Жалко, че не може да си присади акъл :)

Това са едни от най-добре възпитаните личности от световния хайлайф и истински VIP.

ООО ВИКТОРИЯ ДЕКА Е ЖОРО БЕКЪМА?

До всички малоумници: Виктория не харесва усмивката си и затова не се снима усмихната. Да, може да си направи 64 операции, но тя просто е преценила, че ако нещо не й харесва по-добре да не го показва. Съпругът й е един от най-известните мъже на планетата, но без нейната подкрепа кариерата му можеше да приключи преди много години след един червен картон... феновете помним. Спайс гърлс бяха N 1 и ще ги помним завинаги. От дизайн нищичко не разбирам, ама чувам, че и там прави луди пари. А... и четирите й деца са прекрасни...

Добре, разрбахме, обаче има и такива които не я харесват, щото просто не им допада, и не я приемат за нещо повече, отколкото я изкарват.

До ХАХ - Доктор хонорис кауза, професор и доцент: Та, щом Бекъмката не я кефи, нека не се усмихва.Мене пък не ме кефят високомерни и намръщени муцуни.И си пиша мнението.И затова съм малоумница???Брей

Коментара ми е до всички малоумници, а не до всички коментиращи... Щом обаче си се познала - супер, значи работи :)))

не си у ред!

и не ,че съм злобен , а защото тая няма излъчване,няма чар.Изглежда безжизнена.Нищо лично.

По принцип не съм и фенка, но тук наистина е страшно стилна и елегантна.Само тази нацупена физиономия, дето и е дежурна да я махне и ще е супер.

Не е задължително да се хили като пача, какво толкова я критикува, че била сериозна, човек със стил, има всичко, за което може човек да си мечтае, а злобарите в този сайт веднага си казаха тежката дума.

Мрачната й физиономия показва, че може би има всичко, но нещо не й достига. Защо да й завиждам???? Човек може да има много по-малко и да е щастлив, за разлика от нея

Чупката в ханша на кой стилист е - застанала е като труженичка на магистралата , а роклята е просто черна и дълга

ослепителна е!

прилича на черна мамба .....обаче ако я набарам сама в асансьора ще ме помни докато е жива!

Какво толкова свръхелегантно има в 1 черна деколтирана рокля, която и стои като на закачалка?!

и .... цъкащи и ахкащи от възторг "разбирачи"

Мда, роклята не е нищо особено. Викито също.

Кога най-после на българина ще му стане ясно, че елегантност не означава натруфени рокли с пера, дантелки и светещи камъчета? Елегантната дреха по дефиниция е изчистена, стилна, със семпла линия, която да подчертава фигурата и красотата на облечения в нея. Черната рокля на Бекъм е точно елегантна и много умело подбрана за събитието.

виж,прав си елегантият стил..само че ела да ги видиш британките с техните перца,камъчета,светулки..и голеееми габарити:) и ще оцениш българките-елегантни и стилни..поне такива са ми впечатленията ,ако сравяваме

Една грозна , но богата жена .Талант , една голяма нула . И какво от това , че си създават шоу , после го навират в очите на хората .Това е техния живот , мисля , че човек може да бъде щастлив и без да чете за това ....

Богата и си е спечелила богатството сама, не чака на футболиста. Освен това роди 3 или май 4 дечица. Ето това е класа!!! Не да си натъпчеш силикона в устните и си върха!

Не свързвам комплекс,който само тя си знае ,с благосъстоянието и нито със семейството и,а по-скоро с липсата на усмивка и жизненост в нея.

Форума е пълен с психолози и специалисти по невербално поведение! Аз пък, например, не харесвам вечно ухилените хора с фалшиви усмивки по позьорски снимки. Ако в натурата ти не е да се усмихваш непрекъснато, няма нищо лошо в това да се снимаш така. Не виждам никакъв проблем в сериозната физиономия на жената и го предпочитам вместо да се прави на клоун в името на доволните фенове.

Каква е била преди в началото на кариерата си и сега,просто свърхразлична!! ''Свръхелегантна'' само някой свърх ум ще е измислил тази свърх дума.

Ако Виктория няма грам вкус, представям си ти как изглеждаш.

И тя остаря...

Ти не остаряваш ли?

Тоя Бекъм грам вкус няма

Елегантна ама грозна.Капка чар няма в нея.

Жената само се скумросва. Наздраве на разбиращите сумросването.

Страшно много харесвам Виктория Бекъм. За нея наистина може да се каже, че е фешън икона и модна диктаторка. Притежава класа, стил и неподправена елегантност, излъчва аристократизъм, има благородническа осанка. Прекрасна жена, адмирации.

модна диктаторка - да за балъците дето нямат грам вкус може и да е такава

Студена,много студена.Нещо я комплексира,но само тя си знае какво е.

Нищо не я комплексира - ти в Англия хубава жена виждал ли си - сигурно има една на сто хиляди

Има страхотни деца, един от най желаните мъже на планетата, кариера, над 100 милиона състояние. Ама щом викаш може и комплекис да има. Та, гледай себеси.

виж...., аз познавам един мъж, който е обиколил света , има си жена и деца. Всъщност има от всичко по много ..., но има едно "но" което само той си го знае и точно като нея няма емоции и усмивка. За него с течение на времето подозирам какво е, но мисълта ми е не мисли, че когато всичко изглежда наред то е така. Даже и това ти омръзва, и ти писва!

Тя наистина е семпло облечена, но много елегантна, за разлика от Лагерфелд...за да не му се виждат сбръчканите ръце е надянал шофьорски ръкавици...смешно

Прави ли ви впечатление, че никога не се усмихва ?

Прави и то от много време, и също че е много слаба.

Готина кобилка язди Дейвид Бекъм.

Тази жена ще умре без бръчки! Може да е хубава, може даже да е успяла, че и талантлива, ама да не се усмихнеш нито веднъж- майната му на такъв живот!

Доколкотто знам тя не си харесва усмивката и затова не се усмихва, когато позира.Аз също не харесвам усмивката си и не се усмихвъм със зъби, когато ме снимат.Щом не се виждат зъби си нещастен ли?Какво съдите хората само, без да знаете.

tino1904@abv.bg

Не- не по липсата на усмивката съдя за нея, а за огромната печал и мъка, която се чете в очите и- огледалото на душата.

То не е само усмивката. Цялото и излъчване е студено. Има разлика. И аз не се зъбя като кон, но това не значи, че не може поне да бъдеш малко по - топъл...., ако мога да се изразя...:)

Браво!! Нито харесвам музика и, нто и познавам дизайнерските работи, но не мога да отрека, че изглежда , да употребя думата на редактора - свръхелегантно, без да има тигрово клинче и перушини вместо обеци и разни букли по косата....

А,пропуснал си перушинената роклА върху клинчето,с нея вече си"супер фешън"!

а дето прилича на мумия или по-скоро на намусена мумия, в нея няма капка живец - това не е елегантност - по-скоро поза на високомерие или несполучлива пластична операция не и позволява да се усмихва