Малката бяла рокля на Кандис Суанепол

Манекенката надгради представянето си на ревюто на "Victoria's secret" със сутиен за $ 10 милиона. Тя се появи в разголена рокля на парти в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Малката бяла рокля на Кандис Суанепол | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е ли блузка?

Ами грозна е роклята. Никога не бих я облякла, въпреки, че ще ми стои по-добре отколкото на нея. В модата всичко вече е измислено и модните тенденции се въртят през няколко години. Чудят се какво по-изчанчено да измислят.

Първото ми впечатление беше точно никакво-в смисъл: не останах впечатлена. Открай време предпочитам да си спомням добрите стари времена, когато по манекенките имаше "месо" образно казано. Сега как да му се зарадвам на това момиче. Друго си бяха Синди Крофорд, Линда Еванджелиста, Хелена Кристенсен, Клаудия Шифер....

Нито роклята,нито жената са хубави.Толкова постно,травеститно излъчване,без гърди и като кон.А роклята е просто парцал омотан по разголено.Сега разбирам ,защо Минчев стана Лорд.Ми той е по-женствен и представителен от техните убавици от женски пол.

Ми то трябва да е като дойна крава та да е манекенка. Ела в краварника ще ти уредя една тьотка.

Явно е какво е нивото на тези който не мислят като мен.

Вулгарно би изглеждало ти ако облечеш такава рокля, защото с тези си разбирания най-вероятно си някоя попреминала девственица с целомъдрен гардероб.

Позна! Веска е точно такава!

на това пищималче ли му казвате рокля, момичето прилича на Фердо-мравката, само, че в бяло

малко пресилено е, това парче басма да се нарече рокля, ама нейсе. А на всяко сутиенче, като му пришиеш диамантче, изведнаж става безценно. Наверно знаете, как ги наричат тези паради на измислени хубавици, моделиери с неопределена сексуална ориентация и прочие комплексари - ПАНАИР НА СУЕТАТА. Сполучливо име-нали?

И това не мъжко и не е достойно поведение

Хубава роклА, спор няма! Обаче ако мислите, че гледам роклята...

ух , че я изпапкам

Много западнаха тия секретните... Едно време им бяхме отпуснали Ева Херцигова да се видят в манекенка, а сега...това като го гледам е по-плоско от дъска за гладене!!!

Рокля с малко деколте/може още малко надолу, иначе роклята дълга, дано не я настъпи

дааааааа, хората жени водят, а ние вуци давиме! :-)

Как ми се иска да се намърдам между тези готини крака.

Tarikat

и аз, и аз ...

много пък малка:-)))

ослепителна е!

sorry, Веске, но не знаехме, че си маникенка на Виктория...

Нямам думи. Невероятно красива е.

Много съм тъпа, но може ли някой да ми разтълкува това изречение: " Манекенката надгради представянето си на ревюто на "Victoria's secret" със сутиен за $ 10 милиона. "- Предварително благодаря!

То кой ли изобщо прочете статията след снимките, че да ти я обясни. И с йероглифи да бяха я написали нямаше да се забележи снимките стигат. :) Иначе наистина написаното е тъпня отвсякъде.

Вероятно под "награди" се има предвид това, че на нея се е паднала честта тази година да представи най-скъпия артикул от колекцията.

Готина мацка, готина рокля, абе от вчера все готини работи!

Веске, как да облечеш? Ми ти ще си, като гротеска. Стой си с пеньоара!

няматш право да казвате, че дадена жена е грозна, защото е казала, че еди коя си манекенка не й харесва! това кой е красив си е адски субективно! но ако на някоя жена не й харесва тая кандис, не значи, че е грозна! еееееееййй българска му работа тцтцтц

Веселина, нито си манекенка, нито си световно известна личност за да се налага да облечеш подобна "вулгарна" рокля. Пък и ефекта едва ли би бил същият.

Мацката е страхотна,роклята е точно за нея, защото има какво да покаже.

Има да покаже какво няма

Такова нещо не всяка би могла да облече а и не на всяка ще и стиска да го направи. Само единици и мацката е от тях. Макар и прекалено разголено, на нея не изглежда вулгарно а просто секси.

Ето една много "вулгарна" негова картина "Леда с лебеда". ПП да е жив и здрав гугъла

Айде да не е картина а скица "витрувианския човек". Така по памет, без да задълбавам.

Рокля е силно казано, ама щом са рекли рокля да е. Иначе мацката си я бива, спор да няма.

Да бе, кто видиш голо и порно веднага. То навремето Леонардо, Микеланджело, Тициан сигурно са били порно режисьори. Пу да ме простят какви ги говоря. Просто Кандис е страхотна и това си е!

Стига вече! Първо статията със снимки на всички ангели, сега тази изваяна красавица...Има хора със слаби сърца, спрете се вече. Ей това са манекенки, не като скелетите на Лагерфелд. Тези мацки си имат всичко, стегнати, секси, уникални са.

Да бе, всичко си има, като обран бостан е.

Е, ти па, на това стройно тяло как мислиш, че ще стоят големи бобми. Предпочитам такова изваяно тяло пред някоя с големи ц..и, щото те обикновено вървят с тлъстинки навсякъде, дет са вика пищна ,ама навсякъде, та чак изскачат месата изпод дрехите.

страхотна мацка "родните ни манекенки са много близо до нея"

... и особено Петрова-Бередина!

Красавица!

Хипи, пачуърк и лек пънк... Модата пак се върна към 70 години на отминалия век.

Е това е рокля с гол гръб без предница.Ама хубавото си е хубаво и с рокля, и без.

Страхотна е. Хубавото си е хубаво.

Много е сладка, а рокята е супер секси, поначало манекенките на Victoria's secret са подбрани коя от коя по-секси и готини.

така е - при тези цени на сутиените , колко би могло да остане за една рокля - колко -толко

Че къде са й циците на тая?

отпреде майна

Само на мен ли ми се стува уродливо?

Пич, щом за теб това е уродливо, сигурно чукаш я мис свят, я мис вселена. Айде да си не избиваме комплексите.

Изказвам мнение, бе човек! Предпочитам нещо с по-човешки облик, дори комплекс да е - какво толкова?!

Е на това се вика рокля с "гола предница"

Който си го може, си го може и с рокля и без!