Нети с фотосесия на площад „Таксим“ в Истанбул

Нети засне за корицата на списание Elle фотосесия на площад „Таксим“ и в парка „Гези“ в Истанбул.

Обратно в новината

Коментари - Нети с фотосесия на площад „Таксим“ в Истанбул | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Nina

на мен пък нети ми харесва; както и дони - не са досадни, натрапчиви и нахални. не афишират и не домнстрират личния си живот; не се навират непрекъснато в "светския живот", не претендират да са "звезди". лично не ги познавам, не съм контактувала с тях, говоря само като страничен наблюдател!

НЕТИ Е ПЪЛЕН ТАШАК

Браво. Само българина се кефи да позира в краката на 5 вековния си поробител! наща манекенка в краката на башибузука...все едно други площади по света няма та трябва да е на турски площад...щото турция и мода върви като прасе с цигулка.

Чудесна е Нети! И е талантлива. А вие си завиждайте. То си е за вас.

Анджелина Джоли и диша праха...

Че какво като е Анджелина Джоли? Аз например харесвам повече Нети отколкото Анджелина. Иронията е неуместна.

Това прозвуча като : Глйедайтиии, завиждайтииии, дрисли :D

Кво значи талантлива? Че се родила хубава?!

Като е толкова талантлива и красива, защо и трябва да си плаща, за да пишат за нея. В тоя раздел Нети падна на нивото на Алисия и Николета Лозанова.

Само да уточним - плаща си не тя, а списанието. Не ви ли прави впечатление, че се пише за ВСЯКА първа страница?

Да уточним последно - тя плаща на списанието, за да напомни за своята особа,после прави евтина фотосесия с адски гаден фотошоп на ниво 7 клас, а списанието плаща на дир. Прав сте, приемам мнението ви.

++++++ и аз така смятам.Mомичето е прекрасно, не беше по сцени,защото си гелдаше детенцето

какво е това че се снима на площада???ааа да сетих се там е Tурция ,а ние мразим турците...

kokobrais

Но за сметка на това масово обичаме чалгата и кючеците хахаха!

Ама то и кючеците са ни едни такива, като всичко останало! Да дойде някоя добра турска кючекиня тук в България ще събере очите на всички! Да видят родните чалгари какво се казва кючек!!! Ама няма кой да и плати, те не са евтини.

Търси евтина популярност. Право сесия щот най-лесно, изкълчва се и готово. Тая и донито умряха от доста време.

Според биографията и в официалния и сайт последния път, когато е била на театрална сцена е 2008 година. Това го пиша за всички, които натякват, че персоната Нети е известна в културните среди. Известен е съпругът и, който пише песни и и извдейства покрай него и тя да прияпява някъде или да поиграва в някой филм, но това отпреди 5 години. От тогава насам Нети е участвала единствено в някакво риалити. Е, бихте ли ми повторили пак днес освен с пародийната си фотосесия, с какво друго може да се похвали тази "звезда"?

2008 - "Страхотни момчета" - Младежки театър "Н. Бинев" 2009 - "Колекцията" - Театър "Българска армия" 2011 - "Железният светилник" - Театър "Българска армия" 2012 - "Декамерон" - Театър "Българска армия" 2013 - "Ромео и Жулиета" - Театър "Българска армия"

Само защото е висока и слаба не я прави модел, и тази комбинация от изрусена коса и силно черни вежди е ужасна.....къде е гледал стилиста ?

Абсолютно си прав за стилиста, първото , което ми се наби в кадъра е безумният грим с тези тежки ориенталски черни вежди ...

Не-ти, а кой? :) Майтап бе Уили!

Боже, боже както казват по турските серияли, що за простотия обикновенни снимки всеки може да ги направи, само че тези са им платили екскурзията до Турция, или си правет пиар че са били там.Тъпотия.

kokobrais

Боб ли си, фасул ли не знам? Ама братче много си неграмотен!

Нети е мацка, готина,естествена, добра актриса,харесва ми.

Имам чувството, че Нети днес е станала рано сутринта, за да си види новината и да си пише сама коментарите.

Изглежда красавица. НоНовината е къде се снима. Ако можеш оправдай новината/клюката.

Има една хубава песен на Салваторе Адамо. Тя е :Elle tait belle pourtant Тя все още е красива

Най-много ми харесва третата снимка. На заден план се виждат хора, които изумено гледат случващата се простотия. В Турция да се катериш по паметници и забележителности не е прието и никой не го прави. Ама пустата му Нети се покатерила като бяла орхидея с церна рокля. Голям престиж е тоя площад Таксим. Да си кажа и аз съм ходил там и съм разглеждал. Но според мен просто таргета на фотосесията да бабичките пенсионерки, които гледат турски сериали, защото за тях площад Таксим е нещо от филмите и е много хубаво значи.

Много я харесвам.Всестранно развита личност.Здраве и успех!

Именно - от всичко разбира, ама в нищо не я бива. Освен едната му там песен за Луната с нещо друго да е известна тази особа, ако не броим съпругът и?

Известна е в културните среди и много талантлива. Но ако както подозирам си сред българите, които никога не ходят на театър, или ако отидат е само 'на някоя комедия', няма как да знаеш с какво е известна.

Ако ходеше на театър, може би щеше да знаеш и с какво друго е известна! В чалготеките обаче Нети я няма и затова не си наясно с нещата! Много талантливо момиче е Нети!

Как разбра всестранноста й. Нямам нищо против жената, защото не знам коя е. Но има нещо гнило за българка да иска да се снима специално там.

Свършиха ли прощадите и парковете в България?

Не, не са свършили. Но те в момента са заети, окупирани, от протестиращи, студенти, пенсионери, безработни, полиция, жандармерия и какви ли още не! На Таксим явно вече са приключили с тия неща за разлика от нас. Пък и сигурно е по-чисто от нашите площади и паркове! Освен това, ако не се лъжа мисля че беше учила и турска филология, или със сигурност поне знае турски.

красавица :) много хубави снимки

Вземам първата срещната на улицата българка и с екипа на Нети ще ти я направя 100 пъти по-красива от това на снимките. Повечето български момичета имат по-хубави любителски снимки във фейсбук, отколкото са тези лустросани и фотошопирани снимки на Нети.