Кривогледа манекенка промени света на модата

Кривогледа британка се превърна в лицето на промяната в света на модата.

Обратно в новината

Коментари - Кривогледа манекенка промени света на модата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАНО НЕ Е И КРИВОКРАКА

Ми... готина е мацката и съм съгласна, че се коригира. За мен като лекар, обаче, идва малко крайно заболяване/когато е лечимо/ да се изтъква като нещо супер яко... Може да получа упреци, но кривогледството чисто обективно, е доста непривлекаелно нещо. И пак изтъквам - лечимо е.

Това нейното не е вродено, а придобито. Много си е събирала очите, докато е изпълнявала френски специалитети на когото трябва ;)

И как по-точно промени света на модата?

farmer

Ба си чучулото!!!!!!!!!!!!!!! Аман от лесбиики, зелени и толерасти и бурки...

аз бих казала аман от прости и задръстени свине като тебе.

това можеше ли да се случи с една българка, определено - не, никога, е , тогава за каква мода говорим

Било скандално! Ха ха. Мацката е готина. Още повече, тя е манекен, не е модел на очила, например! Скандално ще е ако видим на модния подиум да дефилира Искра Фидосова. На това му викам аз "скандално" :)

Искра Фидосова да стане манекенка на очила...

Толерастията достига все по-извратени висоти. Жал ми е за това красиво дете, но да го правят манекенка и фотомодел граничи с гавра.

Точно. А най лошото е че сигурно проблема с очите е поправим. Но се действа на принципа на цирковете. Абе жив цирк си правят с това дете.

Да, на същото мнение съм. Не бива поправим и лечим изключително грозен дефект, да ни го пробутват като "променящ" модата. А в същото време инвалиди печелят състезания с огромни усилия - за тях трябва да са овациите и заслугите, те трябва да са променящият стимул.

Момичето е с красиви черти. А този проблем с очите не може ли да се оправи?Медицината е толкова напреднала, че няма начин дори чисто козметично да се оправи проблема. Много е странно, че от една страна се налага стремежа към съвършени черти, чрез пластична хирургия, а от друга в бранш в който се търси външното съвършенство се демонстрира различието. Нещо не ми се нрави, изглежда ми лицемерно. Нямам против различието без значение за какво, но не и когато се парадира с него.

Не че имам нещо против момичето,но напоследък във всичко е така-колкото човек е " по-различен",толкова повече му се обръща внимание!Променят се критериите за красота и морал,но реално ли е?

Според мен критериите не са се променили точно в тази посока, че ако имаш недъг (не знам как да се изразя, без да е обидно, но реално си е така) си красив. Виж за слаби, с голям бюст да, но не и за това. Тези демонстрации тип колко сме толерантни за мен си е чисто лицемерие. Нещо от сорта на гей парадите. Ами аз имам познати с хомосексуална ориентация и са супер, нямам проблем с тях, не ги съдя не се отнасям по различно с тях. Но ме дразни примерно защо ще правят парад, че са с такава ориентация. Ами живей си живота както ти е хубаво, защо трябва да набиваш на останалите колко е хубаво, че си различен, то така все едно, че щом си като повечето е лошо. Айде няма нужда, освен ако не убеждаваш себе си.

И с какво точно прилича на младата Анджелина Джоли?

Какви чудовища?!Вие сте чудовища!Много е красива,а не просто сладка..

аззз

отврат, искат да ни накарат да хареваме чудовища ли? грозното си е грзоно, не ми говорете за солидарност, равнесто и т,н,

На втората снимка е направо зловеща.

Милиционерите пак са ръкоблудствали на снимки на гражданите.

ми да я бяха дали и надолу да я видим как изглежда...иначе личицето и е много нежно и хубавко...има хубави черти..поне на първата снимка де...на другата е зле!

Гого баща ти пак не ти дава лекарствата редовно. Социалните да не вземат да го лишат от попечителство и да му вземат мизерните кинти дето му ги дават да те държи под надзор.

Заглавието ви ме уби, поне малко такт, ако не грамотност!

а ти какво?! така се казва...Какво би си помислила ако ти напишат "Манекенка със страбизъм промени света на модата"....м?

Външният вид не е важен...колкото и да е красива жената, ако е боклук, язък и за красотата!

Сега Златките ще започнат да си корегират оперативно и очите! Голям смях ще падне...

Тая е шпионка бе! С едното око гледа тебе с другото оня зад нея!

с какво е промелнила света на модата? че те манекенки инвалиди си ги има отдавна,кривокраки, ръбести ....и т.н.

Чудо голямо. След три големи ракии и аз гледам така ...

пий една и заради мен

Симпатяга е голяма. Такава бих си взел за жена веднага, още повече, че няма да е някаква надувка, а ще е здраво земена

ослепителна е!

За теб май всички са ослепителни..май и за Николетка беше написал същото...момичето е сладко, но нека по-малко превземки.

Ти луд ли си? Николетка е супер пичето!

Той за всички пише така, не само за Николетка, но ако не се лъжа и за Диана Найденова и за Лияна и за всички. Стига да е прочел "новината". Пък има един друг, дето го "мести" и той не пропуска да премести.

ако беше без проблем на очите, а просто хубава, едва ли щеше да е интересна..