Миранда Кер: Модата не бива да е скъпа и сложна

Австралийската красавица Миранда Кер слуша думите на 77-годишната си баба Ан, която й казва, че по-важното от облеклото е лицето, което го носи.

Обратно в новината

Коментари - Миранда Кер: Модата не бива да е скъпа и сложна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както се пееше в една песен: "Баба ми е фаталната жена...", а знаем, че гените се проявяват най-силно през поколение. Вкуса към красивото или го имаш, или го нямаш, а скъпите дрехи не дават стил. Хубаво е, че има жени като Миранда Кер, които разсъждават по този начин.

Направо сте го казали заради мен.Страхотна жена е.

Страхотна жена, напълно подходяща е за мен.

Не се карайте, за всички има бол!!

Тая ми прилича на палячо.

..не си позволявай друг път да правиш нещо без да мислиш :)

тесногръд егоизъм, бе, "ДДТ"!!! Ти с Миранда, а ние пак ли с Кайли Миноуг и Никол Кидман да се утешаваме, а? Ма много си хитър, почти като бобър. То това твойто вече не се търпи, да знайш! Баба ти не беше така напориста. Те двете стари флигорни още се държат и шават, ама не е там въпросът - и ние искаме да вкусиме младо и крехко агнешко, стига с това кенгурско от Австралия! Разбери ни, и ние сме хора. А така. Мерси.

На отворен ли ми се правиш бе?

Миранда е готина! Сега като се освободи от мъжа си ще се опитам да я взема за себе си.

"Моделът дамска чанта на Bulgari (Serpenti) се оказва сред най-предпочитаните аксесоари на не една или две знаменитости. Елегантната чанта, която е част от пролетната колекция на марката за 2012-та, се появява засега най-често на рамото на Миранда Кер. Изглежда малко странна идеята на Миранда да носи толкова луксозна и елегантна чанта в ежедневието си. Кой би ходил на разходка с бебето си с мини чантичка на цена от близо 2000 долара?"

Този, който може да си позволи.В конкретния случай:Миранда Кер.Моделът изкарва предостатъчно, за да си купи няколко чантички за по 2000 долара просто ей-така, за кеф.В което няма нищо лошо.Ако можеш стани и ти модел на Викториа'с сикрет.Тогава ще можеш и ти да си разхождаш детенцето с маркови чантички.

Не бива, ама тя е.