Антония Петрова е пета на ”Мисис Свят”

Антония Петрова зае пето място на конкурса „Мисис Свят", който се проведе в събота в Китай, пише официалният сайт на "Мисис Свят".

Обратно в новината

Коментари - Антония Петрова е пета на ”Мисис Свят” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕЕ само 5 ли бяха участичките ??

И това ако не е безобразие!!!!!!!!!!!! Половин час търся тази новина! Как може такова нещо?! Как може човек да отдъхне по друг начин, освен с коментарите към статиите за Антония Петрова! Я по-сериозно! Вземете се в ръце! Пишете коментари! Пето място е това! Само 225 коментара!

напишете в гугъл на нанглийски: "ху ис мисис раша 2012"(кой е мисис русия 2012) и ще получите отговора, а той е инна жиркова. антония е спечелила някакъв друг треторазряден конкурс(вероятно пак чрез парите на руснака и лъже та пушек се вдига, но си и вярва). момичеее, лекувай се!

е тая вече прекали с фантазиите!!! понеже калканджиева беше шеста на мис свят преди години, сега тоца реши да се самообяви пета на мисис свят. мисис русия се казва жиркова и върна короната и я дадоха на втората мисис. пише го във всички престижни руски вестници!!!

Тоца не е спечелила само свъхлегитимния конкурс ,,Мис Магадан".

Честно казано, щях да ви повярвам на вас критиците, ако бяхте последователни обективни. Защо не критикувате и другите ни миски? Да не би да сме избирали все умопомрачителни красавици без спонсори? Антония далече не е най-грозната ни миска. Събудете се вече! Какво ще кажете за Виолета Здравкова? Или Ванчето? Или Румина? А знайните и незнайни мисиски? Да не коментирам пък изобщо Еламеритни и Златките...

ТАШАК БЕ ТАШАК

ОВЦАТА СИ Е ОВЦА

Тези, които защитават Тоца, просто удивително много, КАТО НЕЯ, приличат на Мерилин Менсън- това е единственото ми обяснение! Т.е., защитавайки нея, защитават собствената си грозота!!! Съчувствам им!

защитавайки Антония- показваме, че не всички българи страдат от личностни разстройства. Всеки 5 му има нещо и е пациент на психиатър. Най-често страданията, които причиняват се дължат на обикновена злоба, нарцисизъм, простащин и т.н.

Всички изброени неща се отнасят с пълна сила за особата Тоца - Конкурса.Защитавайки нея, защитавате яалгарско-мутренския манталитет, който се основава на Много съм красива-имам силикон-имам корони на Мис-имам богат мъж.Следователно:Гледайййтииииии, завиждайййтииииииии.Защитавайки това чудо, всички защитавате културния упадък и масовото опростачване на народа ни.

И за какво да я защитавам.Искам да ми посочиш едно смислено нещо, което тя е направила.Освен да се фръцкоти със скъпи кожи и кичозни тоалети.Миските по света защитават природата, наша Тоца са снима с палта от скъпи животински кожи.Миските по света обикалят бедни райони и се снимат със сирачета, наша Тоца са снима в кръглата си розова къща или по скъпи круизи.Достойно за уважение, нали?

кравата вика-муу кокошката-кудкудяка, прасето-грухти, как ли се изразява КРОКОДИЛА? За Тоца знаем, речниковия й фонд се изчерпва с АЗ

Срааааааааааааам! Как можа? На кой ни оставяш?

Че е умна няма спор,но пето място за Русия на каквото и да е състезание е равно на провал. Те винаги се целят в първите места.Това е удар по самочувствието на рускинята,която има много високо мнение за красотата си.

Еми да бяха пратили рускиня де... за какво им е Тоца от Перник?

Мъжът й плаща за всички подобни"удоволствия"! :))) Само не разбирам къде е удоволствието в това, че сам си купуваш короната и всички го знаят?! Т.е. тези конкурси тр.да се приемат като "КОНКУРС ЗА НАЙ- БОГАТ СПОНСОР"! ;))) Ако имах парите на мъжа й, никога не бих ги похарчила по този нелеп начин- да дава толкова пари, за да я оплюват и обиждат после, да я наричат "крокодил" и т.н. Но да не забравяме, че всеки луд е с номера си :)))

Както се пееше в една стара диско песен - Hands up, baby hands up, йо хо, кр...дили, дили, дили.

Даже извънземните да дойдат и да кажат, че Антония Петрова е красива, пак няма да го повярвам. Някак си не мога да я видя тази нейна всепризната красота.

Ама Тоцо, язък ти за петте висшита.На това ли те научиха по свтовните университети?

Е сега вече наше чудо, ще ни надуе главите тая по всички телевизии, да разказва за конкурса и колко точно е хубава, ще ни разкаже играта с платени участия, фотосесии, фръц и пръц.

Не са и стигнали кинтите ,за 1-вото място !

Мисля, че хората се качиха на тоя влак, че Антония е грозна и ... вече няма връщане. Истината е, че тя не е грозна, но не може да накара хората да я харесат, няма подход и дразни с поведение. Иначе за мен лично е една от най-красивите ни миски и от снимките, които съм виждала от въпросния конкурс честно казано се откроява с присъствие и визия. Яко беше инвестирала в добър ПР досега хората в БГ щяха да са по-благосклонни към нея.

Може и така да е. Но само ако този ПР й беше забранил да си отваря устата и ако й беше забранил достъпа до и-нет. Много красиви жени има у нас. Естествено красиви, за разлика от нея. Но тЪз особа, с интелект на умряла кокошка, е удивително надута за това, което всъщност е. И там й е проблема - няма представа каква цифка е в очите на околните. Даже и визуално не е нещо особено - въпрос на вкус.

Ама ти колкото и да се пениш тука, все тая. Доста жени в БГ имат финансовите възможности на Тоца - други кифли с платежоспособни господа - и си умират да се показват навсякъде канени-неканени, но нито една няма успехи извън БГ. Купени-некупени няма значение, то за покупката се иска нещо все пак...

Абе какво не правят парите. Нап оследък се е разхубавила - то пластичната хирургия постигна космични висини. Може да си е харесваш, но защо всички я наричаха "крокодил". Сигурно жената е с достойнства, иначе милиардер не се лови лесно.

Много ми е интересно защо толкова величаете титлата Мис България. Ще каже човек, че преди Антония все по качества се е давала короната и всички девойки са били достойни красавици със собствени доходи. И сме имали къде-къде по-големи крокодили за Мис България от нея и пак с платежоспособни господа зад тях. Когато критикувате, поне бъдете обективни към всички, а не избирателно.

Не помня да сме имали по- грозна Мис България!!! Именно, затова народа се надигна срещу нея!!! Тя щеше да ни представлява на международен конкурс и ни беше срам!!! Подигравали са ни се, че легендата за красивите българки се е оказала пълна лъжа! :((( Голям резил си беше!!! Ако бях режисьор, щях да я наема за ролята на Горгона Медуза без да се замислям!!!

Просто Русия има лоби - велика сила все пак... Но дори и то не е помогнало за повече от 5-то място..Не може на черното да кажеш бяло и на грозното - хубаво.

Това като във вица дето се състезавали американеца и руснака в бягане 100 метра. В американската преса излязло съобщение "Имаше състезание, нашият завърши първи, руснака последен". В руската преса излязло съобщение "Имаше състезание, нашият завърши втори, американеца предпоследен". Та и наша Тоца ако е пета от пет възможни. :-) Как ли пък е спечелила руската мисис като е ясно, че е от Перник?!?

Аз пък я харесвам много. И на външен вид, и добре говори като я поканят в предаване. Какво са се заяли с нея, не мога да разбера. И вестник уикенд само я плюе. Трябва да спрат вече.

Бе всеки с вкуса си - някой държат питони като домашни любимци.

..пета от четири участнички..

Хахаааа

Не е грозна, даже напротив. Обаче като си отвори устата, става страшно. Доста ми е неприятна като личност и изразяване, постоянното изтъкване на колко сте красиви, колко сме умни и т.н. ми е много грозно.

Браво Антония. Въпреки бг. злобата ти победи. Като те обиждаха- сами си го получиха, вместо 5-то място за бг, 5-то място за Русия. Това заслужават хора, които не ценят способните българи. Между другото - затова няма лекари, учени, политици. Бг. злобата и негативизъм сами ги гонят. Браво, Тони!

Стринката на Тоца, познах тъ.

позна ме простъо, ама нещо си в заблуда. Просто бг злобата ми е неприятна и затова не е необходимо да съм стринка, защото съм много млада.

И аз те познах- прост българин. Познавам ви по негативизма към успелите и свестни хора. Уникален народ сте в злобата си- просто световен феномен.

Още някой друг конкурс и мужикът ще фалира.

Аре чиба тия кучета от тук. Има първа подгласничка и втора подгласничка. Тая 5та....Като Жени..тя на кое място беше?

Ако не се лъжа беше на 7-мо място на Мис свят.

Колкото и конкурси да печели, все си остава грозновата. Затова ли се ожени за руски мултимилионер за да и плаща титлите. И ако беше представяла България вместо Русия, със сигурност нямаше да заеме това място.

Е ми я са ожени ти мултимилионер ,УБАВИЦО !

хаххаха.. Това, че е мултимилионер, не означава, че има вкус!!! За справка- и на Мара Отварачката й налитат заможни мъже, но това значи ли, че зурлата й е симпатична?! Мислете, АКО МОЖЕТЕ И ИМАТЕ С КАКВО, преди да пишете тук!

Аз я харесвам, защото има по-различна красота. Наистина, че конкурсите са по красота, но трябва да се отбележи, че това е една от най-умните ни миски.

дай боже на всички които и завиждат да се подържат и да изглеждат като нея, леле колко сте завистливи и лоши.

ocmpuemo@

Очаквах на такъв конкурс да има поне шест състезателки :)

дам, тя е участвала като мисис русия в този конкурс, затова е с лентата от 2012..мале мале..гледах снимките в сайта на конкурса, първите три наистина са красиви, след това .. е пълнежа.

Много хейтъри пишат глупости за нея, че била крокодил и ала бала. Но въпреки това тя си е красива.

не мога да проумея злобата Ви и грозните думи,които използвате, Антония е мацка,готина е,представям си Вие като на какво приличате та злобеете така.

Жено, нали не ти е трудно да разбереш, че едно е човек да си трае, бил той грозен или красив, друго е да се натрапва, трето е да е болен за внимание, четвърто е да се опитва да убеди безуспешно себе си...

Ако тя е топ красавица аз по-добре да си хвана някоя грозна :D

Ами освен грозна друга явно няма да можеш да си хванеш.

Браво на Антония!Всички, които пишат глупости за нея, само й завиждат....

Ако всички крокодили изглеждаха така, то Царят на животните би се изял от яд, че е най-грозното животно на света. Хайде спрете се, красавци и красавици!

Ако този крокодил е пети,кои ли са първите животни

Ама на лентата на снимката пише Мисис Русия 2012.Е как така участва за Мисис Свят 2013.Или то там който се запише, той участва?????????????

Плащаш таксата и участваш. В зависимост колко платиш те класират на съответното място. :-)

Сега от любопитство отворих сайта на Мисис Свят 2013.Там ги има всичките участнички.Ами извинете, но на това напънато озъбено и намацано нещо ако му викате "хубаво", незнам.Явно постоянната показност и обикаляне по предавания и конкурси ви е зомбирала и от толкова навиране вече хубава ви се вижда.Не може една нахална жена с огромна показност и арогантно поведение, с 1500 пластични корекции да е въобще някакъв модел за красота./справка:погледнете Миранда Кер/.Пък ако ще наша Тоца и с 1000 титли да се окичи.

Тези, които защитават Тоца, просто удивително много, КАТО НЕЯ, приличат на Мерилин Менсън- това е единственото ми обяснение! Т.е., защитавайки нея, защитават собствената си грозота!!! Съчувствам им!

Руиз

Антония е хубава! Антония красьiва! Antonia is nice! Antonia est belle! Antonia es linda! Antonia e bella! Antonia ist schoen!

Сашинка, ето тьй.Спасиба любимъй мой.

За коя Антония говориш?

На кое да се радвам, моме? На това, че една българка си е продала задника за пари и вместо да ги харчи за нещо смислено, тя живее, за да участва на стари години в конкурси за красота? Че и на всичкото отгоре и от името на Русия, тоест и родоотстъпничка се явява един вид. Е не, съжалявам, но това не може да ме зарадва.

ПАЧАТА СИ Е ПАЧА

Ха-ха! Свършиха ли рускините, че нашата кипра ги представя?

Ура !с дупето стигнахме допето !

Явно трябва да сме много болна нация, щом вече няколко години се върти тази плоча, какъв крокодил била Антония - и това наистина за една светлоока, белокожа и стройна жена със славянска хубост. Това от снимката с червената рокля на крокодил ли прилича? Не ви ли омръзна? Всеки има някакъв критерий, както и аз имам друг тип визия за красота, доста различен от Антония, но не бих си изкривила душата, че тя е хубава жена. Освен, че е грозно и безмислено, е и банално - айде поспрете се вече с Антония - изобщо не е актуално вече. Тъпо е!

Ами глегам, гледам и крокодил виждам това е!

Да не гледаш в огледалото!

Даже и очилата си сложих.Да, крокодил, тъп и нагъл.И незашисимо на какши конкурси уюастша и кой и плаща титлите, тя ще си остане крокодил.

Исках да напиша "Независимо на какви конкурси участва", но в бързината съм си сменила настройките на клавиатурата.

Ха ха ха! Кроки, паднала си много ниско, щом сама си пишеш положителните коментари! Все още не си забравила българския език май?! Време е да се откажеш от българското си гражданство и да станеш "настаяшчая руская девочка"! Харизвам те безплатно на Русия!Ха ха ха!