Вихра дефилира на ревю на София Борисова

Топ-дизайнерката на модна къща Романтика Фешън София Борисова, която е носител на приза „Златна игла“ 2013, представи своята нова колекция от бизнес-парти облекла наречена „Fashion Woman”.

Обратно в новината

Коментари - Вихра дефилира на ревю на София Борисова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Романтика фешън и фешън уоман представят ефирни рокли за работеща (предполагам българска) жена (не казват какво работи) за бизнес парти. А пък по същото време българите се считали за най-нащастните в света. Да, ама с парти рокли за работа.

Кат на ромска сватба , вихра де си тръгнала с тез криви крачета.....Ужас

Блуш - що за дума - произнася се 'блаш' и означава 'изчервяване'. За 'nude' даже не си и направихте труда да го преведете като 'телесен', поне беше в оригинал. Защо вкарвате побългарени чуждици - много отвратителна тенденция???

Е, защо бе, Вихре? Защо и как "дефилираш" с тия къси крачета? Скрий се вече бе, чедо неугледно...

Тези обувки с дебелите платформи излязоха от мода още миналата година. Защо манекенките са с такива? Нали е ново ревю? За роклите нямам думи. По принцип София Борисова правеше красиви дрехи, но това тук е .... все едно се връщаме в средновековна Франция - натруфеност до безобразие.

ТОЯ МИНДИЛ ВИХРА НЯМА ЛИ ДА СЕ ЗАВИХРИ КЪМ ГРОБИЩАТА ?

еееееееееее,с тези неща шега не бива,каквото и да е!

Абе тая опулената каква е, че вечно я споменават? Ако не беше Иван ли Андрей ли (не помня за кой от двамата беше омъжена) изобщо нямаше да я знаем коя е

Какво внимание заслужава тази новина? София Борисова не е никакъв дизайнер, а Вихра отдавна е в историята.

а бе , тая безизвестна вихра да не и го слага някои чичка от дир-а че постоянно търсите повод да я споменавате ...

абе като не живее в България тук една коментаторка защо се обажда и още -много сте компетентни всички по модата бе като всяко нещо в България всички от всичко разбират бреиии...селски били прости били пък в града не видях нито една гражданка свястно стилно облечена ,или само да си чешете езиците нали!и ако Вихра е никоя кой е Иван ЕДИН ПИЯНИЦА за какъв се мисли .

През 1982 бях абитуриентка с такава рокля! :-D

много грозна колелция. не живея в бг и помислих че това се харесва. успокоих се от коментарите. добре че всички намират това за уясен кич и грозотя.

много грозна колелция. не живея в бг и помислих че това се харесва. успокоих се от коментарите. добре че всички намират това за уясен кич и грозотя.

Защо точно името на тази персона е изведено в заглавието.Има доста по-известни дами от нея във въпросното дефиле - Тони Рапонска и Калина Крумова например.

Е много ясно. Платила си е на ПР агенция за да се пише за нея. Агенцията си плаща на дир.бг и така. Ние с теб сме облъчени от тресавището на посредствеността. Доволни?

Коя е вихра?

choko73

Ееее, на Иван и Андрей бившата! Не знаеше ли?

Сатена трябва да го забранят като материя...

Сатенът е великолепна материя, но не търпи никакви натруфености, воланчета, рюшчета, дантелки, бродерийки и разни други кичове. Сатенът трябва да блести с елегантна кройка, да пада тежко, на меки дипли на полата и да изпъква със собствената си гладкост, копринен блясък и мекота.

Доста от нещата са прекалено натруфени. Малко като нашите певци, които извисяват глас и пищят половин час, за да покажат какъв глас имат. Та и тук при някои модели са наслагвани елементи - буфан ръкав, плисета, хърбалички, дантели, всичко на една блуза... А черният панталон - кой би гу обул, че той е толкова набръчкан и изкуствен. И на много от "моделите" не им стоят добре дрехите (например на предпоследната снимка)... Как такава добра дизайнерка е разрешила дрехите й да бъдат представени по този начин...

Не ми харесват тези облекла - еднообразни, кичозни кройки и материи, пълна безвкусица. Тази жена, дето се зове дизайнерка, се излага се подобна колекция.

Вихра е по-хубава от онази мърла!

Мода от времето на соца! Кройките извадени от списание "Лада"! Тантелка и сатенче.... Мъка, мъка...

Прочетох коментарите, преди да разгледам колекцията. Подразних се от начина, по който са писали всички. Исках да напиша нещо хубаво, ноооо...... Няма да коментирам манекенките, но за тоалетите.... Вече и ромките не биха си сложили подобни безвкусни комбинации. Пълен кич! Съжалявам София!

ужас,ужас,

Някак не мога да свържа "дефилира" (тържествено премина) с госпожа Вихра. Представянето на модна колекция в голяма степен зависи и от манекените, които демонстрират моделите. Не съм сигурна, че ще ме впечатли тоалет представен от тази жена. А, и творчеството на София Борисова не е по вкуса ми.

хайде престанете вече с тая вихра бе,не ни интересува ,не разбрахте ли.Кучка.

Тая па!

Я па тая! Фишек 6/35 - манекенка!!

името "вихра" в обратен ред е архив. архив е нещо старо, което вече е излязло от употреба.

Ха-ха, яко!

кифлярник

Милата Вихра- ще си остане само бившата жена на продуцента Иван Христов.......

Аз се ожених с рокля на Борисова преди 5 години, но това тук е грозно, ужасно, безвкусно и посредствено. а манекените се откровенно отблъскващи

откровеНо

Убави жени,...ама нЕмат грам акъл !

За Вихра мога да кажа само - Ибаси пукъла!

Ужас! Работеща жена съм,но това не бих си го сложила за нищо на света!Роклички за провинциални абитуриентки!

... каза столичанката в повече ...

Аз съм от провинцията! И точно такива роклета гледам по баловете! Ти защо се засягаш??!!

kokobrais

Утре очаквайте да четем за Иван опосумът и неговата! Винаги има ответен уд..

Кич и ретро.

Тази пък, що се натиска да става зорлем известна, като никой не се интересува от нея!? Безлична, посредствена жена.

Друго щеше да е тебе да извикат...

Хубавата Вихра си е хубава , на бялото не може да се каже черно , давай напред момиче!

Ти от ПР агенцийка на Вихра ли си?

Вихрето ,в кои албуми и на коя фирма е ,..на повикване е? Като за втора употреба ли е ---ТАКСАТА

С тези дантелки и евтини материи като от зората на фолка ако отида на работа, ще ме уволнят, бе!!! Учете се от Донна Карън, Шанел...едно поне е в унисон с тоалетите - лелките които ги представят...

интересно ми е вие какво работите

Много Ретро --- хич не ми стои модерно, може би малко възрастните моделки сбрани от немай къде допринасят за това усещане, скучно и наистина какво акцентирате върху тази безлична девойка...?? Зорлем правите някого незаслужено известен, такова пробутване може да се случи само в БГ. Очевидно невзрачни са всички.

Колекцията е предназначена за работещата жена, която иска да изглежда различно и ослепително. Вихрето работещаааа??????

Защо заглавието на публикацията фиксира само Вихра? Доколкото се разбира, участвали са и други.

абе вихра ,хубава си,имаш хубави очи.ама защо толокова си ги отваряш,сякаш си шокирана

''ЗЛАТНАТА ИГЛА'',ПРИЗ за Софето ,беше ЗАКУПЕНА ,от сегашният И мъж ,само за 50 000 левЪ! ВСИЧКИ КОНКУРСИ СЕ ---КУПУВАТ ,ОСОБЕНО В БЕ-ГЕ ! ВИФРЕТу ,ВЕЧЕ Е НА ---ПОВИКВАНЕ ,КОЙ КОЛКОТО ДАДЕ ,НЕМА КИНТИ!

Аз бих я поръчал, но не знам къде точно.