Лили Иванова с концерт в Операта

Лили Иванова ще пее за пръв път на сцената на Националната опера и балет в София.

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова с концерт в Операта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без съмнение Лили Иванова имаше голям глас и талант. Аз ще я запомня със старите й песни. За съжаление тя не успя да постигне максимума на своя потенциал, защото не притежава необходимата интелигентност, а огромното й самочувствие не й позволи да се съветва със специалисти. Кощунство е да се заявява, че тя е най-голямата ни певица, защото в последните 100 години малка България даде на света десетки оперни певци, които дори без търговската реклама, която други имаха, успяха наистина да впечатлят слушателите и да останат в сърцата им завинаги. Отделно народните певици. Правете разлика между пеене и изкуство! Нека отдаваме всекиму заслуженото!

Лили Иванова е един от тримата най-велики българи от Освобождението на България до сега!

ЛЕЙДИ БАБА ХА ХА ХА

АЗ ОБИЧМ САШКА ВАСЕВА И ГЛОРИЯ

като прочета "българска звезда от световна величина" направо ми се повдига,е най-сетне тая нема ли да се скрие да си гледа старините и да не се напиня ПОВЕЧЕ.

Не ми е ясно как може да сте толкова злобни? Пеела с къса пола, не знам какво...Може да носи къса пола, може да си го позволи, даже и на тези години, а Вие сте някой дебелак, разяден от злоба. Лили е силна и успяла и го заслужава, а това, че злобеете показва колко Ви е интелекта.

няма равна в българия.ненадмината е и така ще си остане.БРАВО ЛИЛИ.ВСЕ НАПРЕД И ВСЕ НАГОРЕ.

kokobrais

България не се ли пишеше с главна буква? Ко, не ли?

Asia Ilieva

както виждате е с малка.и така според мен трябва да е.

След като в "Армеец" тя измами феновете си, като им поднесе само плейбек на посредствени нови парчета, билетите за концерта й в операта трябва да са по 2 лв.

Арената си я виждал само на снимка. На плейбек и за 2лева иди в някоя кръчма.

ZLATlN

Много лоши хора има на този свят. За подобни лъжи обаче един ден ще се мъчите във вечни мъки е преизподнята. Дано няма милост за вас!!!

Златине, не пожелавай на хората да няма милост за тях в преизподнята... Никой не пожелава на Лили Иванова нещо лошо, а просто казва фактите, които са налице за нея. 100% си от гей-феновете, но има е нещо друго - много от гейовете се разочароваха тотално от Лили. тя трябваше да се оттегли от сцената, когато беше на върха, за да я запомнят хората като Гранд дамата на БГ музиката!

Лили Иванова е истинско явление и е най-голямата певица в момента в света, а не просто в България. Ние обаче българите сме такива злобари и завистчии, че не можеме да я оцениме.Имаме двама велики в момента Стоичков и Лили - и по двамата се скъсваме да плюем, вместо да ги ценим. Аз обаче с удоволствие, преклонение и възхита отивам на концерта на Лили в Операта.Никой друг не пее като нея.

може да умее да пее, но е калпав човек!

В смисъл като възраст ли най-голямата в света?? Започвате да ме плашите.

Съгласна съм с Вас, да изпълненията й са прекрасни ,но има едно НО !? ЗАЩО никой по света не си чете текста на песните....и защо се облича sex -и , не й прилича вече на тези годините...

Лили Иванова...Певица милионерка, която не си плаща авторските права на композиторите си. Един саможивляк, който си мисли, че ще си отнесе богатството в гроба. Това, което я направи голяма, бяха песните. тези песни, които вече и забраниха да пее заради безкрайната й алчност. Сега прави окаяни посредствени песни, които никой не би желал да слуша. Стара слава, обвита в нафталин.

Свьршиха ли оперните певци, които са прославили Бьлгария в зали, кьдето крачето на Лиляна не е стьпвало, ами са поканили естрадна певица, популярна в близкото минало да пее в Операта?! Тя имаше договор с Пайнер за един от албумите й....не помните ли? Ами когато пя онази чалга сьс Сашка Васева като бек вокал в Сандански?! Ами кьсите поли или липсата на бельо, когато пя Аве Мария? Имайте достойнство, всяка жаба да си знае гьола! Това обижда класическите музиканти в Бьлгария! Някой от тях са прославили Бьлгария по света...

ZLATlN

Обиждало класическите музиканти... Направо ще падна от смях. И мен ме обижда че такова същество диша моя въздух.

Umbi

Във Венецуела, преди 2 месеца откриха Министерство на щастието. Питам се, какво трябва да се случи в България, за да бъдем всички ние добронамерени и подкрепящи талантите на нацията ни?

Тя е популярно име, но нито е талант, нито е световно известна. В тази зала да канят естрадна певица, която пя Аве Мария разчекната и с кьса пола от, която й се виждаха гащите! Всьщност, тя не е поканена, залата е платена и наета от нея, това е поредната ПР акция. Всеки може да наеме тази зала, Азис напьлни стадион, не зала, но от това едва ли нещо се промени....тази жена няма морал и се е самозабравила.

Технологията не винаги ми е в услуга :(. Ако си направите усилието да прочете по-предишният ми пост, ще разберете мнението ми за певицата Лили Иванова.

У нас ще е добре да се раздава Grammy за тъпота... Този без буквата Ъ ще я спечели.

Лили Иванова е енциклопедия в българската музика,извървяла пътя от А-Я. Ние сме една мързелива нация,която не харесва хората, които работят. Точно за това сме в това положение .

Кучетата си лаят, баба Лили си прави сеира и си почели почитатели и пари. Отдавна не съм й почитателка, но за едно само мога да й завиждам, а това е тя си знае за какво е родена и колко струва. Колко правителства се смениха, колко стилове и публики, но тя си налага нейните си пения и мяукания. Продуцентите я гонят, поети, артисти и кой ли не. Не тя да им се кланя, те й се кланят. Не като днешните еднодневни певачки, азиси и там подобни па....ри, мине ден-два и спонсорът им се насити и до там с певческите им кариери.

Лили Иванова е една истинска българска звезда от световна величина,много талантлива певица!Браво ЛИЛИ!Българския народ те обича!

От кои светове?

Ще отида на концерт на бабата, ако го направи в Миланската скала и си плати авторските права за песните. Май само Тончо Русев и е пуснал фандък.

След като в "Армеец" тя измами феновете си, като им поднесе само плейбек на посредствени нови парчета, билетите за концерта й в операта трябва да са по 2 лв.

Не пиши глупости и лъжи!

Не лъжа - лично се бях изръсил 80 лв. Бай дъ уей, тогава в залата нямаше кьорав ВИП - тарикатите са били наясно...

Тази естрадна певачка да пее в операта е равносилно на Кичка Бодурова да пее народна музика. Пьлен резил. Да, ще си плати, ще я пуснат да си начеше егото, ама какво ще пее с липсата на глас и с този репертоар?! Щурче, счупената чаша, грешница, детелини, коя от тези чалги? Тази жена е болен човек. Самотен, изоставен, болен човек, пьлен с комплекси. Сьжалявам я, жалко за нея

Абе, ти четеш ли кво си написал/а!?Лилито и на 75 години още работи, има амбиция, има хъс да прави концерти!!А най-важното има Талант!!!А ти кво имаш!?И какъв/каква ще си на нейната възраст!?Само като ти се чете написаното и човек може да настръхне!!Някакво псевдо, лицемерно и зловещо "съчувствие"!Жената ще си прибере хилядите от концерта, ти си драскай по клавиатурата!

И какво ще ги прави тия хиляди?! Ще ги добави към предишните милиони - от неплатени авторски права и укрити данъци, към 5-6 аборта, към 2-3 провалени брака... Наистина е за съжаление и презрение тая човекомразка!

Кичка е талантлива певица и няма проблем да пее за своята публика и народни песни - те затова са народни - всеки има право да ги пее и срещу пари, както и със свой аранжимент и стил.

Е, ти вече съвсем си изби комплексите!!!Като не ти харесват песните й, не ги гледаш и не ги слушаш!!Много хора отричат чалгата и псевдо певиците, но това не им пречи да си правят концертите!За всеки вид жанр и за всеки певец си има публика, ценители и почитатели!Браво, Лили!Продължавай да пееш и да радваш почитателите си!А те са много и от различни поколения!

Кич! Естрадни, социалистически песни, сьживени и омаскарени в нов аранжимент, изпьлнявани от 75 годишна баба в оперен храм! Егото й е голямо и високо като Хималайте! На кого се доказваш? На наборите си? Те не са живи! На младите хора? Те не те слешат, ако не са гейове или от дьлбоката провинция. Престани Лиляно, стана за смях. Престани с евтините ПР акции, слуховета за Грами награди, които никога не си получавала, обаче разпостраняваш. Слуховете за покана от Холивуд, която никога не си получавала, обаче се хвалеше като циганка по интервюта. Е, какво стана с този филм? Льжата за това, че си избрана за една от най-популярните жени в света. Дай линк кьм този уебсайт, адрес, координати на тези хора, тел.номер каквото и да е. Льжеш като циганка от Кубрат. Моля те оттегли се, остави ни на мира! Не се издьржа повече

+ само с една корекция. ХималаИ. :)

Можеш ли да произнесеш написаните от него- сЬживени,изпЬлнявани,дЬлбоката,лЬжата? А какво е слЕшат?

няма спасение! няма! колко поколения и стилове се смениха, тя продължава да вика едно и също. много български творци и изпълнители остаряха с достойнство. от това квазимодо и от онова комунистическо леке кеворкян няма оттърване! безсмъртна креатура на посредствеността и на своята партия.

да си гива и здрава и през 201ч г.да ни радваш с твоите концерти.втора като теб няма и няма и да има *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

лили иванова е наи добрата-оспех миличка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чудесна си, Лили! Винаги съм ти се възхищавала!Характер, амбиция, хъс, много талант, принципност, професионализъм и поддържана визия са нещата, които са те отличавали от останалите в гилдията!Неотразима си, да си жива и здрава и да ни радваш с още много концерти!

Това не е любов в операта, това си е направо "Фантом в Операта"! Браво.

Почти всички от старите й песни са с много смислени текстове и емоционално натоварени мелодии. "Стари мой приятелю", "Камино", "Скитница", "Ветрове", "Осъдени души", и мн., мн. други... От по-новите нейни песни ми е любима "Ти не си за мен". Възхищавам се на творческото й дълголетие, а и не само на него! На 74 год. (официални) да поддържаш талант, визия и хъс - респект! Но, да пееш "Черната овца" ?!? Или да направиш "кавър" на "Продават се, мамо, белите манастири" със безумен текст на английски език..... "Моралното чувство у човека на изкуството е непростима маниерност на стила" Оскар Уайлд.

,,Със безумен,, се пише- С безумен! Със се употребява ако следващата думичка започва със С или З.

Прав/а сте! Исках да напиша "смешен", но етимологията на думата не беше достатъчно подходяща.

Никога не съм харесвал тази откачена и алчна бабичка.

Това се казва смелост. Да планираш концерт, без да си сигурен че ще си още жив.

Nina

то кои ли изобщо е сигурен в това?!?

Тази госпожа има отвратителен, характер, много посредствени нови песни ( изключвам чудесните стари песни, върху които има обаче забрана да изпълнява ) и добър за българските стандарти глас.

Не си много различен, но си много, много прав! Старите й песни - от Рита Павоне, от недостъпния Запад (Камино, Венера ...) от талантливи композитори и поети, на които НЕ плаща авторски права, бяха чудесни! Новите - приспивна плява.

Артефакти...

Може да пее в операта ,но си остава ретро естрадна певица ! Скверни Храма !

Колко човека публика побира операта? Имам предвид неподходящия избор на зала според мен за концерта на Пласидо Доминго.

за съжаление не мога да се възхищавам от хора, които плюват и се отнасят с пренебрежение и неблагодарност към хората, които са им помогнали да се издигнат, истинските творци-създателите на музика и текстове!

Тя продължава, а някои са си там, където си бяха...

Прекланям се пред таланта и силата на невероятната Лили Иванова!Личности като нея се броят на пръсти!

Слава богу, че се броят на пръсти такива грандомани! На малка България едно Лиленце-Пиленце и един Стоичков й стигат.

Земляк,какво лично имаш против Лили Иванова!?!Разбира се,че заслужава уважение само за това,че на тая възраст все още не се дава!Други ,дори и по-млади само седят ,охкат и си говорят за болести.Пожелавам ти,когато стигнеш нейната възраст,да бъдеш жизнен като нея!

Силата?! Нито копае, нито оре! Нито има деца, нито е раждала, нито има семейство, приятели за, които да се грижи. И куче няма дори. Грижи се за егото си и това е. В колко да стане, в колко да легне. Светьт й се вьрти, около нея самата. Егоист. Нарцис. Никой не се интересува от броя на концертите й, никой не го е еня дали пее в Операта или някоя крьчма по морето за пари. Добро дело да беше свьршила, този форум щеше да е благодарен. Срам ме, че наричат тази жена погрешно Прима. Прима е Силви Вартан. Йорданка Христова. Йьлдьз Ибрахимова. Райна Кабаиванска. Жени с морал, достойнство, кариера, семейство, интелект, приятели, благородни, достойни, достолепни. Жени за пример. Сьжалявам, това е ИСТИНАТА

А бе нека следващият Кюриосити да я закара на Марс за един Супер Ултра Мега Вселенски Концерт - това може би ще задоволи егото й. ...поне за известно време.

kokobrais

Не мога само едно нещо да разбера-когато се зададе неин концерт се пише само за нови аранжименти на песните. Нищо се се споменава за нови песни!

Ми задай си въпроса кои хора й пишеха текстовете и музиката, и по чия поръчка. Запитай се и защо тези хора вече изобщо не искат да работят с нея. И не само те. Колко стари муцуни има в поддържащия екип?... Между другото, ДИР, защо форума не поддържа удАрено И, та трябва да използваме и-кратко?

Възхищение и поклон пред таланта. Ще се възползвам да отида на концерта и отново. А на некадърните,злобните и завистниците оставам възможност да се "изявят" с простотията си тука. Терзайте мили,терзайте,друго не ви остава.

паша христова беше номер едно от жените и емил димитров от мъжете. за съжаление самолетна катастрофа отнема живота на паша,и това позволява на други да се нарекат прима.

"Терзайте милички терзайте" Боже господи възхищавай се , колкото искаш но го прави Грамотно , защото очевидно зад поста ти прозира една ГРАНДИОЗНА НЕГРАМОТНОСТ

ЕЙ ТАЯ ВАМПИРЯСА БЕ

Кога пускат билетите?

Когато, безплатните покани свършат.

Не искат да прибързват с билетите, че до февруари има много време и всичко се случва....