Сара Джесика: Шокирана съм от обидите на медиите

Актрисата отрече слуховете на таблоидите, че си е направила операция на ръцете, които били с "подути вени". Сара се почувствала много засегната от коментарите по неин адрес.

Обратно в новината

Коментари - Сара Джесика: Шокирана съм от обидите на медиите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЕЗИ ЖУРНАЛЯ ОТ ВЪПРОСНОТО СПИСАНИЕ СА НАГЛИ ДО ТАВАНА, НА КОЙ МУ ДРЕМЕ КАК ИЗГЛЕЖДАТ РЪЦЕТЕ ИЛИ ПЕТИТЕ НА НЯКОЙ,ПЪК БИЛО ТО И НА САРА, ПО-ВАЖНО Е КАКЪВ Е ЧОВЕКЪТ, А НЕ МНЕНИЕТО ЗА ОТДЕЛЕН ЧАРК ОТ ЧОВЕШКОТО ТЯЛО НА КОГОТО И ДА БИЛО,ТОВА Е ВЪПРОС НА ПРИРОДНА ДАДЕНОСТ, Я ДА СЕ ПОКАЖАТ ТЕ ПЪК ДА ВИДИМ КАКВИ СА ГРОЗАЛНИЦИ...

Като я оплюхте, разтоварихте ли си комплеските и простотията, бе, мърши мухлясали! И да не вземете да се засягате, нали не е обида да ви се каже истината, хахах

Не става ясно били ли са ръцете и наистина зле изглеждащи и по-добре ли изглеждат сега? Така че за какво е размишлявала в колата си - че някой го е казал, или че това не е истина.

Аз мисля, че ръцете са най-малкия и проблем.

"Седях в колата шокирана. Помислих си, че трябва да ме вземат в болница. Случаят, обаче ме накара да размисля. Ето какво измислих: помислих си "Наистина? Толкова долно?" Беше нелепо, дори скандално, защото в края на краищата аз обичам ръцете си"...................в сериала ли си още??? Излизаш ли чат пат от него?

Какво шокиращо има на една шафрантия да и кажеш, че е такава? Също и на един циганин да му кажеш, че е циганин! Все едно аз да се обидя ако ме нарекат

Няма смисъл да те наричаме и да те обиждаме. На умряло куче нож не се вади.

Мъка! Гуема мъка!

О, ДИР! О- бидите?

Не! уБИДИТи! :-)

ноо смешно, и вие и кривописа ви.

Не е първата, която е изкуствено наложена като секс-символ/заради сериала/. Нещо грим ли недоглежда, има нещо адски отблъскващо в нея, което не е на всяка снимка, обаче. Но за толкова години топ звезда трябваше да се е научила да не се обижда от коментари и медии. Щото е хубаво, когато текнат кинтите от голямата слава, ама тя си върви ръка за ръка и с такива неща, още повече ако си бутана за секси. Иначе лошо няма на някого да му харесва, вкусове всякакви :)

Ами тука има една шматка, дето се скъса да я защитава, сякаш и е импресарио :))) Ама по-вероятно да е тъпа мекица с промит мозък от сериала "Секса и града" и тоя кон да и е любима актриса, на която иска да подражава.

И ти си прав/а. Сега чета друга статия, за Кейт Мос, която споделя какво й казал Джони Деп за славата, докато били заедно, а именно: "Никога не се оплаквай, никога не се обяснявай". Еми не е ли гениален! Сара Джесика да вземе малко пример и да спре с тъпотиите.

Добре си си избрал ник-а:)))

- Конь!

чаровна е ...красота е друго

тя се обидила от статята...малии,ако прочете коментарите тук ,право ще се обеси *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Toni

Ако беше по-дебеличка нямаше да грознее толкова, направо е като вещица. Ужас.

Леле, егати дзвера! Тъща ми е по-убава!

Браво зетко!

Не е до възраст : )) То си е грозно от малко - жидожско семе , колкото и8 да го пробутват ....

Аспарухов, евала шефе! Най-сетне някой да си каже в прав текст къде е проблемът с приближените очета и големия нос. Сетих се за другата убавица от етноса Барбра Стрейзанд, тя поне умее да пее. Но Холивуд си е тяхна територия, така че трябва да свикваме :/

Няма да свиквам с тия върколаци !!! Освен грозни са и супер тъпи , не всичко се купува с пари , особено крадени такива : )))

Англичаните имат един много умерен израз: "Какво злощастно съчетание на гени"

Булка, гледай Ким Бейсингър и си води записки. Апропо с 12 години е по-голяма от теб ноооооо мммммммм яка е:)

Ръцете , та ръцете : )))) Виж се краката , виж си к!!! Какъв сексапил , какъв град !? Добре , че беше Ким Катрал , да оплакне око човек...

Руският превод беше "Ебливите гражданки" :)

Абе на снимка 5 не знам дали е бременна, въпреки, че изглежда така, ама пък на въпросната снимка, много прилича на водещата Гала.

Oni

На снимка 5 бременна ли е? Имам спомен, че децата й са родени от сурогатна майка.

Когато ги хвалят и снимат на червения килим - добре . Като ги пипат с фото шоп за реклами , пак добре . Е ами и сега да си трае , щото никога като я видех не се сещах за секс .

Кака Сара го играе вещица без грим и притурки.Защо се е обидила от истината.Тя е кон и то грозен.Желаейки да е слаба с възрастта е останала само кожа и вени.Не че на младини е била друго.Сега просто злото и сърце е вече върху тялото и.

Учудващо е как толкова много народ тук не схваща, че не е въпросът дали някой е красив или грозен, а че да бъде обиждан заради това, което е, само по себе си е абсолютно недопустимо. А как въобще ви хрумна, че щом някой се показва, значи това оправдава обиждащите го?!

И си е хубав, но къде е сексът? Нещо хич го няма. И как иначе с такъв тип актриса, която точно за секс-символ не става. Пък и годинките не прощават никому. Ако някой се обижда и мисли това за обида, значи просто така си се е родил - глупак.

Считам, че мнението ти е тъпо и затова те наричам глупак. Но ти не следва да се обиждаш.

Тя отдавна трябва да е наясно, че не първа красавица и няма какво да се втрещява!

Шокирана била каката! Като иска да е известна и богата, ще си трае какво пишат за нея! Ако беше жена на фермер от централно Айдахо, никой нямаше да и гледа ръцете, краката и т.н.!

Така е! Съгласен съм.

Откъде-накъде ще си трае? Обидата си е обида, независимо дали си известен или не и никой не получава правото да те плюе само защото се появяваш по телевизията.

Защо да няма? Ти ли определяш правата?

И ние сме шокирани, как троглодит като теб, облечен като клоун може да е секс символ и модна икона, но в общи линии си траем и не се занимаваме с това.

Като ти чета коментара, изобщо не бих се шокирал, ако точно ти си троглодит, дали си клоун или само се обличаш като такъв е спорно, но със сигурност не си секс символ:) Но иначе и аз като теб ще си затрая и няма да се занимавам...

Ето по какво си приличаме с шокираната. Явно и двамата не сме секс символи... А и правилно правиш, че не се занимаваш - няма смисъл - кучето си лае, кервана си върви.

На снимка 4 конят ми започна да цвили пронизително от смях....

Поредният оригинален, уместен, интелигентен и най-вече възпитан коментар.

Изключително талантлива актриса! Фина и елегантна. Но ако все пак реши нещо да промени в себе си, то нека първо си поизправи крачетата. Или поне да не си ги показва. Много са й криви, миличките...

Да, веднага се скрива, специално заради теб и "естетските" ти разбирания...

Абе верно са криви ама па сигурно са удобни, ако сложа чул на главата й

БОЛИ. Защо като на някой му кажат истина и скача като ужилен, че е обиден. Факт е, че не е първа красавица и нито ръцете, нито другото и е идеално.

Сега аз ще ти кажа, че си глупав и тесногръд и това е истина. Не скачай като ужилен, че си обиден, защото това е факт.

че твоето мнение си е лично твое. ТО НЕ Е ФАКТ! А това, че Сара не е първа красавица е факт, който всеки ще потвърди. Отделно има всякакви класации за красив модели , актриси, жени в света и т.н. и никога не е печелила такава. Или не можеше да различиш красива от чаровна и за теб са едно?

Абс кобила. Утеха за старите моми, че видиш ли и на стари години имат шанс.

Може и кобила да е, но това не ти дава право да я обиждаш. Ако тя е кобила, то от плюенето ти може да се заключи, че ти си камила:)

Тя не участва в конкурс за красота или за хубави ръце и това ,с което е известна е актьорското и майсторство. То би трябвало да е обект на коментари,а не визията и,защото тя предлага на обществото таланта си,голям или малък и очаква мнение за него.

В Южна Америка има едно животинче, наречено птицечовка. С извинение към талатливата актриса, но има определено сходство с това водоплаващо.

И откога в Южна Америка има птицечовки, защото в училище сме учили, че са разпространени само в Австралия...

Хм,...странно! Ръцете й били проблем... Макар да ми е симпатична С.Дж.Паркър, тя изобщо не влиза в представите ми за хубава жена и не само ръцете, а и други неща не влизат в категорията "хубави"! Разбира се, винаги прави лошо впечатление и е откровено просташко, когато някой започне да оплюва нечия външност! Всъщност, има начин да кажеш, че нещо не ти харесва, но без да използваш обидни квалификации! С една дума- можеха по- дипломатично да подходят, независимо, че са прави!

Независимо какви са й ръцете, носа, ръста, каквото и да било, остава си САРА ДЖЕСИКА ПАРКЪР, а не АНА ЦОЛОВА например! Чаровница е Сара, а журналистите навсякъде са една и съща измет!

На теб може и да не ти е симпатична Цолова, но тук говорим за красота и определено Цолова е в пъти по- хубавата, ако трябва да сме обективни!!! ;)

Толкова ли не схванахте, че НЕ за красота говорим тук, а за това колко е просташко да обиждаш някого заради външността му!

kokobrais

Не може да се родиш конче и когато станеш голям да искаш да си лебед!

Кой казва, че иска да е лебед?! Не иска да я обиждат и е напълно права. А ти защо не сложиш една своя снимка, да те видим теб що за бяла птица си:))

kokobrais

Това, че ще сложа моя снимка няма да промени нищо! Тя пак ще си остане кобила!

Обуркали сте снимките! На тях е Кари Брадшоу.

яяяя колко били зле тези от дира... така да си подвеждат читателите ...

разбра ли какво точно е измислила S J Parker след гоямото мислене?

А не ти ли хрумна, че проблемът може да е в превода и изобщо в това, как е написана статията? Или просто ти е зор и ти да се наредиш на опашката на плюещите?

От кога да попиташ е плюене? И как то чно съм плюл по нея?!? Я като разбра/а ми отговори ти какво разбра и не замесвай плюенето.

Обидите и подигравките към някого по принцип са много ниска страст и винаги трябва да се разглеждат като нещо долно, без значение кой е източникът им и кой е обектът им.

Да, особено когато касаят външния вид.

Абе грозничка си е бая . Преди години е била по хубава , но сега ... И не са само ръцете , ами краката ? Ами лицето ?

И какво, дай сега да я плюем заради външността й. Егати примитивите сте.

Не съм казал да я плюем , само констатирах фактите . Това според мен е от прекаленото отслабване . Виждал съм я по пълна и изглежда много по добре .

Не е важно в статиите, които се пишат в тези жълти списания и вестници, да има истина. Важно е да има сензации и да има скучаещи домакини, които да ги четат, за да се продават.

съм и аз от снимките, които разгледах!

Втълпиха на зрителите, че СДП е сексапилна. Сега им втълпяват, че ръцете й са грозни. Като има кой да вярва - тя защо се сърди? Нали е публична личност? Ще е такава, каквато й кажат, че е.

Направо е невероятно как някои отъждествяват понятието "публична личност" с изтривалка. Обидите са обществено укоримо поведение и не стават по-приемливи, когато са отправени към публични личности, нито пък тези личности с нещо са длъжни да ги търпят. Още по малко пък са длъжни да "бъдат такива, каквито им кажат" - това последното си е откровена смехория.

Обидите са си обиди, винаги ги има. Това се нарича фрустрация. Личности, неудовлетворени от собствения си живот, лишени от възможността да постигнат някакви свои фикс идеи, към които са се стремяли в юношеството си, да кажем, компенсаторно проявяват агресия под някаква форма, към други, които смятат за успели.