Тенис звезди дефилираха като манекенки

Тайланд предостави модния си подиум на тенис звезди.

Обратно в новината

Коментари - Тенис звезди дефилираха като манекенки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мязат на траверси, не моуе ми стане като ги глеам

Ужас!!!

Малиии, тия мъжки дрехи само могат да им станат около кръста :) Даже по телевизията преди да обявят кого виждам се шашнах, за травестити ли е тоя репортаж...

По-добре стоят на корта . Роклите са за дами - нежни , красиви и женствени. А уйлямс не е нито едно от трите. Меко казано : ))) Назобала се е като културист . Не вярвам нашето хубаво момче дори да я погледнало , да не говорим за .... малеее , страх ме е да си го представя !!! Освен ако не му е отлющила два шамара и се е възползвала от него. Ще сънувам кошмари ...

Що не си гледат (ние да ги гледаме на) корта?!...

От всички само Серинка е заслужила да я показват. Къде са другите "хубавици"?

Това Серена или Сернио е. Много яко това чудо, горкия Гришко. Тая може да го е карала да прави партер. Ужас...

Със сигурност ще бъда оплют и обвинен в тесногръдие, но не си падам по стероидните красавици- не, че е голяма загуба за тях, но и за мен не е голяма.

Ако Григорий навремето не е "уважил" съответно тази мургава сокоизстисквачка, сгрешил е ...

Григорий се ориентира овреме и си намери русская котрошачка :)))

Виктория Азаренка е един от символите на съвременен Беларус, а в момента е втората най-добра тенисистка в света, като дава сериозна заявка скоро да стане номер едно. Ето пример за това, че дори и в една доста изолирана от останалия свят страна като Беларус, талантливите хора(в случая в спорта) успяват да си проправят път към световна изява. Освен това е и много красива жена.

Може, ама като си махне противогаза.

Това е антипод на жена! По-скоро е мъж!

Сигурно имаш в предвид Уйлямс, че е антипод на жена. Много точно си го казал. Но в същото време трябва да си признаем, че както е тръгнало човечеството, в скоро време белият християнски вид ще изчезне и тогава на нас ще ни викат така. Нали и сега китайците ни се смеят, ч е сме много грозни и еднообразни.

аз се отвращавам от тесногръди хора като теб, които имат определени очаквания от това как трябва да излгежда една жена или мъж - пвечето хора не спадат в "идеала" за красота и пропорции. Както има жени 150 см и 30 кг така има и жени 190 високи със силна мускулатура, но това не ги прави по-малко жени само защото не отговарят на някакви измислени стандарти за красота.

Е каква е тая жена 30 кила бе братче.

Истинската жена е виталната жена. Дали е мускулеста, или е слабичка, няма значние. Лично аз предпочитам физически здравите хора, защото те са по-жизнени. Безбедрени кльощави хърби ме отблъскват. Забелязал съм, че вкусът на съвременният българин най-често е ориентиран към курвенска красота на леки момичета от село. Жалко. Понеже това е реален генен подбор. И нацията ни скоро ще заизглежда като полу изродена. Късокракички, с криви крака, неоформени бедра, изпружени в неподходящо сутиенче момиченца са сексуална мишена на късо подстригани, с провиснало дъно на гащите, маратонкени дивачета без грам акъл в главата си. Нацията ни е в посткомунистически цъфтеж! След като избиха и изгониха интелигенцията, сега си се множат и възпитават като недъгави, малоумни лумпени. За разликата се разходете из Германия, из Англия. Даже дебеланите са по-читави от модела на българина днес. Пресилено се изказах, но това е защото тендецията е опасна. Реална е. Медиите пробутват кич и глупост. А народът ни е почвата, която поема семената и ги множи...

Пропуснал се за момичетата вафлите в косите или екстеншъните и оранжевия фон дьо тен

Явно твоят садо-мазо вкус е ориениран към щангистки, гюлетласкачки и тем подобни феномени! Е, наслаждавай им се, никой не ти пречи на извратения вкус. Ние предпочитаме "курвенското". :)

Пресилено, но за съжаление е факт.