Как да отворим най-безопасно шампанското
Шампанското е с по-добър вкус, когато е охладено, но френски учени откриха още една причина да го държим в хладилника преди отваряне - колкото е по-топла бутилката, толкова по-бързо изхвърча тапата, съобщи в. "Дейли мейл".
Обратно в новинатаКоментари - Как да отворим най-безопасно шампанското | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
Коментари
Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:
смех (нерегистриран)
мда, френските учени отново на свърхниво: открили, че при по-голямо налягане вътре в бутилката, тапата изскачала с по-голяма сила ! Или журналята от Дир-а са много тъпи пишейки нещо, което не са разбрали докрей или френските учени са бая тъпанари преоткривайки "топлата вода".
заспали гани (нерегистриран)
А бе я си оправете дименсиите ве 40 мера в час ?
НАЙ
"Шанел" качи моделите си на покрива на емблематичен блок в Марсилия (снимки)
Марго Роби и страстта ѝ към игрите и играчките: Новото шоу на амбициозната блондинка
Всички успехи започват със самодисциплина
Холи Бери поде кампания в подкрепа на жените в менопауза
Официално: Бритни Спиърс и Сам Асгари финализираха развода
Всички успехи започват със самодисциплина
Марго Роби и страстта ѝ към игрите и играчките: Новото шоу на амбициозната блондинка
Официално: Бритни Спиърс и Сам Асгари финализираха развода
Холи Бери поде кампания в подкрепа на жените в менопауза