Коментари - Стилът на Кейт Мос | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прилича на развалина. ...и с този мътен поглед. Тъжна картинка

Хаха, на една от снимките от близък план се вижда, избилата под китът ръжда! А дали това не е ефект от всичкото това мацотене?

Всъщност без грим те е невзрачна. Красотата й се дължи на добрите гримьори и фризьори.

Eli

Чудя се къде ли държат толкова много дрехи..никога не повтарят с един тоалет 2 пъти....

За Кейт - не знам. Жена ми си ги държи по гардеробите и в дрешника. Пък аз си хвърлям потурите на обикновена табуретка. ;) :Р

Мъжът към жената: "Това твоето "няма какво да облека" вече нямаме къде да го складираме!" :)

Няма да коментирам стила й, защото не е неин. И нея няма да коментирам, защото не е мой тип. Така че - офтопик. Фотографите й са за бесене. Недопустимо е да се тиражират в медиите снимки на модел от тази величина, без обработка. Ако са папарашки снимки - разбирам, но публикуваните са от събития. Деформирани колене и глезени, атрофирали мускули (сухожилия) и криви пищяли... да ти се отще да я погледнеш по-нагоре.

За обектива даже не е добра...крива ми е отвсякъде-от очите, през носа та чак до ходилата. А какво тяло само - рагу и зъби. Набедена за красавица с леко друсан поглед- но това е от кривината де...

Прекрасна! НО Само за обектива, и видяна с много грим "естествен" предимно, през обектива, върху корица. т.е. Един перфектен рекламен продукт - оборотен и печеливш вече над 20 години. Иначе - една обикновено изглеждаща жена на 40 - ни хубава, ни грозна.

тази Грозалия си е направо хапче за страх, не е ясно кой я набеди за хубавица и в кой креват осъмва, но направо си е страшничка....

много е фотогенична за моделка си е екстра;)

Стил има, вкус нема, хахаха

Модната индустрия, върти милиарди и дава работа на милиони по света. За тази цел се създават модели и супер модели. Тези модни икони не са нищо освен подвижни закачалки. Една нищо и никаква професия е издигната в култ. Сега вече и автобиографии прописаха. Тази модна демагогия е достигнала такива размери, че истински и стойностни хора, които наистина са направили много, остават невидяни и забравени. Стилът на Кейт Мос....аре нЕма нужда.

А бе из това имах предвид по повод статия за някаква дето излизала в пенсия, понеже се била уморила. Какво произвежда трудът им, ако на това може да се каже труд, та са се уморили. Друг е въпроса, че ги цедят като лимони. Истината е, че полза от такива "модели" няма никаква.

е естетично да ни се натрапва повече тази набедена за красавица британка. Ако махнем аноксеричното тяло, сбръчканите колена и крака, отсъствие на какъв то и да е бюст, безинтересно с не особенно хубава кожа лице (това се вижда, когато е без грим), какво остава? Та за какво всъщност е толкова популярна? Може би заради принципа, че е британка и останалите изглеждат още по зле? Това достаточно ли е?

Много се лъжеш , тя е една от малкото , които заслужава да бъде наречена модел, камерата я обича и е много итресна. Въобще ,ако може да се говори за изкуство в тази пе-ска индистрия.

вай какви крака! вай дано не ги виждам повече без дрехи.

Странно, а пък аз само краката й харесвам!

Ужасти крака! Всъшност за манекенка - стават.

Кейт е номер 1 за мен!

Може би са объркали възрастта, нашата баба Лили изглежда по-добре!

С дълга пола или с панталон- само! Лично мнение. Да е жива и здрава!

не се знае ти как изглеждаш.. злоба и завист. супер е мадамата.

В България е много лесно- имаш ли различно виждане от другия, значи си злобар и завистник- нищо ново, нали?