Наталия Водянова бременна в кампания на бельо

Новите кадри от рекламната кампания на Etam показват Наталия Водянова в топ форма, макар че манекенката е позирала за тях бременна в третия месец.

Обратно в новината

Коментари - Наталия Водянова бременна в кампания на бельо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази жена е прекрасна не само външно, но и по душа. От 10 години си има благотворителен фонд който помага на деца в неравностойно положение, организира лагери за тях, строи детски площадки, десетки милиони евра, са събрани и освоени от фонда. Самата тя израсна в бедно семейство, сестра й инвалид с ДЦП, тя се е грижила за нея, освен това от 14-годишна продавала плодове на пазара на -20 зимата, за да помага на семейството, тъй като нямаха баща. Първия й съпруг английски лорд, от него роди 3 деца (първото на 20 г.), а сега и наследникът на империя (баща му е 5 по богатство в света) е мъж с когото живее и очакват дете. Господ изобилно й дава блага, за тежкото детство и за прекрасно сърце.

Тази жена направо е машина за деца. Браво на нея, за смелостта. Не са много жените, които биха се решили на 4 бременности и раждания. Колкото повече са ражданията толкова повече след време са последствията. Но това се разбира на по-късен етап. Да е жива и здрава, иначе чисто визуално не й личи изобщо че е раждала, камо ли 3 деца и сега и четвърто.

И ние имаме една такава хралупа, дето на 20 и няколко години вече е като циганка с 5 чавета. Сложете я до нея, да ни види света, че не изоставаме, поне откъм мЪникенките...

Бих казала, че Ирена Милянкова е доста по-хубава (не че я харесвам особено). А пък за това на колко години колко деца има, това си е лично нейна работа все пак. По-добре ли е да раждаме по 1 дете, а циганите да се множат все повече?

Ужасни са и двете, който ги харесва - да си ги взима.

Що не показвате снимките на женичката, а ни препращате към еврейското фейсбук?! Ами че ние не искаме да сме там! Но момичето, ако действително е родило три пред това, е мечтата на всяка дъщеря на Ева!

Забременяла в "кампания за бельо".

Страхотно изглежда! Да е жива и здрава! Искам и аз да съм така, ама не стана :) От 49 кг преди бременността, станах 65. Още не мога да сваля до 55, ама карай - далеч съм манекенките, все пак :)

Обичай се такава каквато си . Манекените са продукти за реклама- това им е работата. И въпреки всичко не са идеални. Фръцкам си се и въобще не ми пука

Понякога качването на повече килограми и невъзможността да се свалят се дължи и на здравословни проблеми. Не искам да Ви плаша, при Вас всичко може да е наред. Не е лошо обаче преди да се подлагате на диети и спорт да проверите дали нямате здравословен проблем - кръвни изследвания, щитовидна жлеза и хормони. Разбира се, не се плашете. Но имам познати, които им откриха подобен проблем и след лечението си върнаха и предишната форма. Понякога килограмите не се дължат само на ядене и мързел, както много хора си мислят. Уверете се дали при Вас всичко е окей.

Е качила си 16 кг не е толкова трагичнор даже е съвсем нормално. Аз качих 25 и не от мързел или плюскане както много хора обичат да се изказват по форумите, явно промени в тялото хормоните и така. Слава на бога здравословно съм ок, но още не мога да възстановя предишната форма. Но пък и аз не съм от манекенките. А в третия месец на много жени не им личи, все пак на снимките има и фотошоп така че

Много благодаря за добрите съвети и хубавите думи! Да ги прочета е чудесно начало на деня!Потвърждават убеждението ми, че в страната ни има много свестни, добронамерени и позитивни хора. Бъдете здрави и щастливи!

Когато бебчо проходи и започне да ти подрежда стаите , да разхвърля играчки навсякъде, да маже с ядене и да рони трохички навсякъде, да иска да пипне и да се качи навсякъде, да прегризва със зъбки дори и кабелите, да ти намята лъжиците в тоалетната чиния и да оставя включени всички уреди ако не вървиш след него... тогава се отслабва най- лесно и бързо.:) Бъдете здрави и щастливи. Поздравете бабите и не позволявайте да обсебват внучето и да ви отнемат от удоволствието да се грижите за бебчо и вашия външен вид.:)

В трети месец още няма промени във външния вид на тялото, нормално е да си е в предишната форма.

Да се чудиш откъде толкова яйцеклетки у този скелет...

Моля редакторите да проверяват какво пишат и от къде преписват. Първите три деца не са й от Антоан Арно, а от един английски аристократ. Но като е хванала наследника на един от двата най-мощни конгломерата за модни стоки /при това много хубав мъж ерген/, трябва да закрепи инвестицията с нещо по-дълготрайно от нежен женски поглед !!!

Прилича ми на нашата Ирена Милянкова... Тая имала 4 деца и й казвате браво, а на нашето девойче с 4-те деца- сиганска работа... е що така сега? все на чуждото се възхищаваме и кланяме... не, че си падам по Милянкова- абсурд! ама ми направи впечатление:)

За разлика от Милякова или както там се казва, Наталия не е родила на 14 години първото си дете и не е заживяла на 13 години със съмнителен бизнесмен. Не че не сме чуждопоклонници, но има разлика все пак...

имала е официален брак с лорд Портман

А на колко?

красивите хора трябва да имат много деца.това не е циганска работа ,а лукс и необходимост за бъдестето.ти маи от бг не си излизал никога.

Хаха:)) Може и да съм излизалА повече от теб! Виж първо колко е красив бащата на милянковите, пък тогава се изказвай! Красотата е доста широко понятие, така че не ползувай тази думичка току-така!

малко мяза на зомби в лицето ама да е жива и здрава да ражда :)

Първо прочетох "в кОмпания на бельо" и се сетих вица за онп дето седнал да си пие ракията с вибратора-зет

Значиии първо всички сме наясно как се коригират и обработват тези снимки, освен това не е нещо кой знае какво да си бременен и да се снимаш. Децата не са демони. Какво пропагандирате? Бременните да не ядат за да изглеждат така по снимките ли? Сбъркахте цяло поколение с тези глупости.Глупави медии.

Имам нагледен пример на бременна мадама, която цял ден се кахъри, че е напълняла. Не казвам да стане като слон, казвам, че яде като птиче в желанието се да е като тези известните бременни.

в третия месец бебето е няколко грама, майката е напълно нормално да няма промени в коремната област, ако има, то е по-скоро в нейна вреда, на бебето не са му нужни кила на този етап.

И от кога е бременна? От снощи ли?

Тя има вече 4 деца. Това ще е ПЕТО! Браво на нея!