Кейт Уинслет в топ форма 3 месеца след раждането

Британската актриса Кейт Уинслет получи собствена звезда на Алеята на славата, съобщи Контактмюзик.

Обратно в новината

Коментари - Кейт Уинслет в топ форма 3 месеца след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кали я направихте за 2 стотинки че има 3 деца от 3-ма мъже ,ами кеит и тя има. тя не е ли циганка ?

има страхотно тяло тип"делва",като имаш бюст като неиният и по широки бедра ти отиват:)абе много е готина:)за съяление всеки иска каквото няма,аз съм висока,слаба и грацилна,просто нямам тази пищност но както се казва"каквото дал господ":)

Аз си падам по високи, дългокраки и слаби - дай телефонче :))))

за малко да ти повярваме , няма слаба жена която да иска да е по-дебела, и няма богат човек да иска да е по-беден. на мен от малка си ми викат скелет , анорексичка, да см искала да см дебела -не,мерси.

6 дебелани вече ти писаха +

Прекрасна жена и изключителна актриса. Хубаво лице и естествени приятно закръглени форми. Шапка и свалям.

Браво! Много у хубава,чувствена,естествена - истинска жена.

Не потъна ли завинаги с "Тайтеник"? Ние си мислехме-е... Пък то-о... Еми щом като-о... Тогава нека си-и... ...... !Да си гледа детето, вие какво пак с вашто подсъзнание?!

Много бръчки, леле, а е само на 38.. явно и скъпите процедури не помагат, като става въпрос за гени. а иначе тялото е лелченско и е по скоро като за 45 годишна

Живо доказателство на фразата: " Бъди какъвто си"...естествена, свежа, в целият блясък на всичките си години /които хич не са много/, разкрасена от бременността, озарена от щастието да е майка... Щастлив трябва да е този който я има до себе си ...

Кейт е много талантлива. Който не е гледал "Четецът" да го направи. Няма такъв филм, невероятен е. :)

Ячка хамериканка си е, но е готина.

Тя е англичанка. :)

Олигофрен и то тотален!

Много пищно мамче, ама това е истинска жена! Невероятен балкон - разкош! Колкото узрява - все по-секси изглежда. Ако прави любов, така като ги играе сцените, равна няма :-)

И според мен, тази жена с годините се разхубавява. Бог знае докога, но е факт. Всъщност като млада актриса ми направи впечатление точно с таланта си. Впоследствие, физическата красота, способностите й, както и житейската й философия я направиха моя фаворитка. Наистина, след Мерил Стрийп. Филмът, с който я забелязах не беше "Титаник", а "Малки деца".

Много хубава жена и добра актриса! Има живот в нея, мляко и мед е, не е някоя изсъхнала скумрия, като повечето знаменитости. Казвам го въпреки, че харесвам малко по-слаби фигури, но жената е родила преди три месеца и при всички случаи е за предпочитане пред тапицираните скелети с призрачните хлътнали лица, дето ни ги натрапват за красиви.

хипопотамче милата, защо я карат да се търкаля по земята.....

Както се казва в"Северозападна книга на мъдростта": "Жена, като козунак великденски! Да откръшиш от нея!" Зверски яка кака е тази Кейт! Браво и за звездата и за всичко! Много ме радва!!!

Наистина е супер

Ей това е жена! Не някакви анорексички.