Коментари - Гуинет и Крис се борили за брака си една година | Лайф.dir.bg
назад

Гуинет и Крис се борили за брака си една година

"Те наистина се опитаха да запазят брака си, но понякога е по-добре да не си женен", споделиха близки във връзка с раздялата на Гуинет Полтроу и Крис Мартин.

Обратно в новината

Коментари - Гуинет и Крис се борили за брака си една година | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...смукането на пръст от детето означава липса на достатъчно внимание, и дста време прекарано в откъснатост от жизнено необходимата връзка с физическия контакт с майката на тази възраст. Самата Гуинет призна след разжането на вторто дете, че страда от силна депресия. А и без това тези деца растат около гледачки.

Ще старада от депресия, то семейният живот в повечето случаи не е особено приятен и действа депресиращо, особено на жените....Разбирам я, това не оправдава липсата на внимание към детето, ако наистина е така. Те си знаят...

Айде нЕма нужда от псевдо "поп" психология, изсмукана от пръстите:)) Всеки коментиращ тук е последният, който може да дава оценки за връзката майка-дете в семейството на Полтроу. Твърдящите противното са смехотворни.

Никой не коментира Гуинет. Стана върпрос за смукането на пръст от децата на тази възраст. Почети поне няколко книжки по детска психология и после дрънкай. Ако това те засяга лично като лош родител, може да не го упоменаваш по форумите.

От 15 години това ми е работата, 7 от които извън България. Не само, че казаното е вярно, а е част от поредица проблеми, произтичащи от недостатъчното майчинско внимание. Ако избщо можем да се успокоим в някаква степен, нашите деца в България страдат в пъти по-малко от тези в Северна Америка, където всяко 3-то дете си смуче пръста със случаи до изумително късна възраст. Този факт трябва да се знае от всеки рдител, отдавна не е в територията на тесните специалисти. Вроденият смукателен рефлекс у малкия човек е тяасно свързан с времето прекарано наистина в буквален физически контакт с майката - в утробата и след това.Въпросът тук е, доколко този контакт продължава да се запазва колкото си може по-дълго след излизането на детето на бял свят.

а чети преди това: Shortly after giving birth to her son Moses in April 2006, Gwyneth Paltrow suffered from postpartum depression. "I couldn't connect with my son the way that I had with my daughter Аpple and I couldn't understand why," Хората са прозрели съвсем правилно липсата на връзка. И не се нахвърляй по най-тъп начин, щото никой никого не е обиждал тук, най-малкото Гуиннет. Каза се един общовалиден факт само въз основа на други реално споменати от самата Гуинет факти.

И аз това със спасяването на брака никога не съм го разбирала?! Сядате значи и си казвате,че ще спасявате брака.После почвате да се държите насилено-любезно и любовно да някое си време.А после стигате пак до там-да се разведете!Пълна глупост!

Доста погрешно или най-малкото повърхностно разбиране имаш за "спасяването" на брака.

Голяма трагедия...мисля ,че ще настъпи криза и хората ще умрат от глад ...заради това,че двама са се развели .....не се е случвало такова нещастие.... смешна работа

А какви статии очакваш да се публикуват в "Лайф" секцията? Или просто си изливаш словестната диария, без въобще да отчиташ къде и по какъв повод - доста по-тъпо от която и да е новина за развод.

казва се "словЕСна", а не "словесТна"

Как точно са се борили да задържат брака си?Насилваш се пряко волята си да живееш с човек, когото не понасяш?

Никой не е казал, че проблемът е заради "непоносимост". Понякога и между иначе добре разбиращите се хора бракът и съвместното съжителство просто не се получава. Но това не означава, че не трябва хората да положат усилия да загладят различията, които не винаги са непреодолими, особено когато залогът е толкова голям.

Значи ето какво била причината за депресивно-мрачно-странно звучащия първи сингъл от предстоящия нов албум на Колдплей... Тъжно.

Като искат да запазят личния си живот в тайна защо афишират раздялата си? А пък иначе много се обичали! Дрън, дран! Не ми е симпатична тази Гуинет.

За да се предпазят от излишни спекулации и да постъпят възможно най-цивилизовано един спрямо друг. А разводът далеч не означава, че изчезва обичта и уважението между двама близки хора. До коментиралия - повече мислене и по-малко хейт.

Tarikat

Райне, тази новина не я ли четохме преди два дни?

винаги е тъжно като има раздели... аз също преживявам такава в момента, много е тежко :(

Дано скоро си намерим нова връзка, както пишеше в друга статия. Може да ни дойде добре след целия този кошмар.

още една раздяла няма да мога да преживея... явно винаги така става.

просто един период от живота ти изчезва.. . веднъж си с един човек и сте толкова близки, а после него го няма, странно е, не е естествено. това е тъжно...