Коментари - Светлана Гущерова: Ако дължим пари, да се докаже | Лайф.dir.bg
назад

Светлана Гущерова: Ако дължим пари, да се докаже

Тя потвърди, че семейството й не общува с бащата на Християн, Добромир Гущеров

Обратно в новината

Коментари - Светлана Гущерова: Ако дължим пари, да се докаже | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да разкаже кой как и защо го назначи за милионер. Как от партиен секретар стана бизнесмен. Иначе, дебелия шопар и тая уруспия са некст левъл отвратителни.

Е са ушанките ше ти обяснят че в американската колония американското посолство решава всичко .като например да няма нито един сериозен западен бизнес а всекиград да си има собственик бив партиен секретар.

Кирчо и Християнчо да си легнат заедно, под строгия контрол на Светлана.

Кравата за разплод се размуча.

То хубаво тоя панаир целия на прецакана от живота бивша бръмчалка, ама аз няма да я хейтя тука ква е , що е, само ще попитам, къде го Мечо в ситуацията? Нашамариха майката на децата му публично, и тя ходи да се обяснява по медиите и да ръси заплахи, да защитава семейната чест и семейния социален статус, от Мечо ни звук, ни стон:)) Ей само за тва заслужава няколко хубави думи Свутлето и дожа съжаление за участта ѝ, не само хейт. Прецака се тя, Мара Отварачката се размина по-леко, само с отнет автомобил:))))

Къв е тоя хайлайф. Снимка от мижаво мостче (1 от 1000) във Венеция, облечени с палта, нищо особено.

Центъра на мутробароковата композиция е тъмносивата чанта "Луи Витон". Може и втора употреба да е, но е "Луи Витон".

Това не е оригинален Луи Витон.

че или за секс, или за кинти става въпрос! При такива тъпи парчета едва ли може да се преположи, че си оспорват авторството на някаква книга, или научна статия, а защо не и Нобелова награда да си делнат? :)

Коврата скоро ще остане съвсем без пари, след което ще трябва да си търси нова свиня, тъй като на тая тате ѝ е врътнал кранчето...

тука ще има яко бой. лихварите така доказват, че им душжиш пари.

Е тая изплю камъчето най-накрая! "Да се докажело..." Едва ли има по-голямо доказателство от това, че те гонят да ти чупят зурлата! Мен що никой не ме гони да ми я чупи?

"Тя даде да се разбере и че многократно е заявявала на съпруга си, че преди да го срещне и той да й предостави възможностите, с които разполага в момента, е била много по-щастлива и спокойна." Малко ми бяга четенето с разбирането, но може би героинята рони сълзи за дните, когато е имала само една гола прасковка, но пък за сметка на това е била много по-спокойна и щастлива с шлосера, стругаря или Цани, съседчето. Спрете да правихте посредствените хора известни.

Абе каква е тази омраза към жената??? Непонятно! За мен тя е майка на 4 деца и има моето уважение. Другите неща да си ги изяснят мъжете, но в цивилизацията проблемите не се решават с бой.

ако и ти имаш да ми връщаш една торба пара и се правиш на луд толкова време, боя ще е най-малкото нещо с което се разрешават тези неща.

дай паметник да и направим в градинката на Народният театър ,че е майка на 4 деца, така ли? Не случиха на майка тези четирите

В маалата е пълно с обекти на твоето уважение и възхищение. Имат по 4 чавета на 20, а на годините на тази имат и внуци :)

ще я водят на витоша (като за последно)

май стана модерно...

кои са тези индивиди??

Хора, стига с глупости! Спрете се!

произхода на милионите, които пръскат...ще им докажат , като им пръснат тиквите като на нотариуса

Да докаже, че има пари да снима банковата сметка и да я качи на стори у ин100грам

преди да предентирате, за нещо, кажете внрсли сте НЕЩО в хазната на държавата? дъртият гущер го няма да оправи сметката!

Италианска история от България!

Тази нормална ли е? И кво занесла катуна с чаветата пред вратата на човека, започала да вдига панаири без покана, при положение , че са в изострени отношения и кво е очаквала , Гущеров старши да излезе и да ѝ даде кредитните си карти ли? И женските ти деца не се ли броят за легитимни наследници на Гущеров Старши , или тях на пазара за цигански булки ще ги пускаш?

Кръв повръщам, пари не връщам!

Защо ми изтрихте 2 коментара .Първият беше: Какви джуки, какво чудо ! вторият беше въпрос: Кои са тези и платена ли е публикацията ?

Е, то ако имаше доказателства, вече да са ви изпукали няколко изпълнителни дела. Когато парите са давани на честна дума, тогава доказателства не трябват, ами се настройвате психически за много бой тепърва.

Свееетлеее, внимавай кви ги дрънкаш публично, че никой повече няма да се прецака да ви даде никакви пари, и на теб ще ти се наложи да правиш близалки на конвейр за скъпите ви дрешки с Хриси...

ще има пак шамарена фабрика ми се струва...га ядохте кюфтета гуд, после олеле майко

ми то парата си е пара, само с дупие няма как да се върнат, с дупието само лихвите може частично да се оправят

Тази съвсем изтрещя:)))))

Горката жена. Толкова хубаво семейство са. Млади, успели и красиви. Те трябва да са пример за останалите млади хора.

…най-вече красиви:))))

Само аз ли усетих лек сарказъм?

Редактора, мол да престанете да ни занимавате с ежедневието и душевните терзания на едни празни хора с единствено занимание ядене, пазаруване, секс, които се мислят за инфлуенЦАри и искат останалите тъпоъгълници да ги следват! Няма нищо стойностно в техния жалък животец, което да налага реклама, освен ако не ви плащат за това.

Той ви ги е давал на честна дума, защото му е жал за децата му, ко се праиш !

Кои за тези?

Тази не разбра че си рита здравната книжка сама ... не стига че и тя и онова кюфте "мъжа" са някои (то и едни някои ...) само заради дъртия Гущеров , ама и се изпокараха с него ... а сега се и топорчи все едно парите са си техни ...