Зуека стана баща за втори път

Зуека стана баща за втори път. Това съобщи Маги Халваджиян от сцената на „Dancing Stars”.

Обратно в новината

Коментари - Зуека стана баща за втори път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Внуче им се родило викате...Тоя Зуек и той измекярин като другите артистчета...

ЧЕСТИТО!!! Зуека го заслужава. И на 50, 60 или 70 г. на Вас зложелателите какво Ви влиза в работата? Радвйте се, ако Вие може да направите или родите поне едно детенце, тогава ще се сетите за Зуека и ще му завиждате за това, което има. Желая ви късмет!!!

ОНАЗИ НИНА СОПОЛА СИ ДА НЕ ВЪРЛИШ ПО НЕЯ

СМЕНЯЙ И ТАЗИ И РАБОТИ ЗА ТРЕТО

Егати болната нация, щом подкрепя нелепите писания на някакво злобно изтърсаче, кръстило се "Зузу".

много вазно! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Колко сте жалки... Родителите ми са ме създали когато са били на около 50 г. - умни, улегнали, без да хвърчат на работа (не пенсионери, а утвърдени професионалисти вместо бачкатори наемници) Имах вълшебно детство, внимание, възпитание, още са до мен и ги обичам безкрайно, а ранно разплодилите се бедни фолк бачкатори никога не са били фактор за мен, нито тяхното мнение. Веднъж само един тъпак реши че ми е дядо, но ние много се смеем на тази случка и до днес :))) На Зуека да му е живо и здраво детето, по-качествено ще е повечето писали тук. А колко сте жестоки с жени над 40, само ще си патите, когато и вие остареете. Но ще е късно :)))

Чудя се на глупаците, които са ти дали плюсове, защото ти очевидно имаш ментални проблеми...отдавна :-((

Майка ти малко трудно ще те роди на 50г. Ти вероятно си осиновено, но не са ти казали.

Аахахаахах :) Е, успяла е :)) А как само си приличаме :) Разсмяхте ме, но, поради менталните си проблеми не разбрах кое така силно ме издава - любовта към родителите ми може би? Наистина, обяснете ми, аз поемам критика :))) Какво ви се стори глупаво? Имам приятелки, родили на по 20. Е, за мен е ужасно. Търчат между баби, съседки и градини, на работа също, бащите разбра се отдавана са изчезнали... горкото аз, расло с разумни и заможни родители, които се обичат :)))

Написаното от теб показва пълно невежество. За това по-добре не коментирай по теми, за които не си подготвен, защото се излагаш. Само ще ти вметна, че всяка жена има яйчников резерв, който е различен и при едни се изчерпва на 45 години, при други на 55 години.

Да е живо и здраво новороденото , но подлоста да живееш дълги години двойнствен живот не е похвална за родителите му.С тази си постъпка и двамата са ми неприятни.

Лъга толкова време Нина, остави я с едно дете, а той си намери млада ,да му роди още едно дете.Това ме кара да не го уважавам.

Имам една позната, дето прави струва, разведе един тъпанар. Пък на жена му в очите се подиграваше и унижаваше. Е въпросния пукна в автомобилна катастрофа една - две години след тия панаири.

Деви ,съчувствам ти! Но знай, че не е далече деня , в който този т.н. твой баща ще пълзи пред теб и ще се разкайва колко е сгрешил. Кураж , момиче!!!

Как ли се чувства дъщеря му!

Гледала съм го в интервю с жена му - да демонстрира колко са влюбени, а сега какво излиза - всичко е било лицемерие.

Да са живи и здрави! Но не си падам по шебеци 1.50...

Честито на Зуека. Да са живи и здрави всички. Много щастливи моменти!

Кои сте вие дето само плюете, че да решавате, кой кога да се влюбва и кога деца да има.....да не би хляб на масата да му слагате, сметките да му плащате или чувствате вместо него.....да е живо и здраво детето и родителите също!

Малее, някой май е разбил чуждо семейство та така се впряга. Гушкай дядко и мълчи ,скъпа пък то на всяко прасе му идва коледата.

"Дядко" е на 45, аз съм на 43 и сме женени вече 23 години и имаме 3 деца.......живея далеч от БГ, но редовно чета коментарите тук с надежда, че нещо се е променило, но уви.......злобарите са мноооого повече

Веднъж в един хотел пристигнаха двама такива... с лъскав джип и детенце малко в кошничка. А администраторката вика "какво сладко внученце имате" на дядката... оня стана като рак червен...а мацката се фръцна - не е внуче а е дъщеря ни...Всяко нещо с времето си иначе е много смешно...

Случката показва колко невъзпитани и прости хора има, като тази администраторка.

До там ли я докарахме, да виним естествената реакция на администраторката?! Болни и тъжни времена.

Зуек, агнешкото се яде с приятели! Не го забравяй :-D

Дядо, агнешко се вика на 20-25 годишно. 39 вече е дърта бабана /стара овца, ако не знаеш думата/.

То агнешкото почнало да намирисва вече..хехе

Вие минусите защо не се гръмнете или просто като не ви харесва новината не я четете и не коментирайте!Толкова ли сте тъпи?!Тук е място,където ако сте умни ще напишете нещо хубаво за тях,но като сте тъпи..... Нека бъдат живи,здрави,весели и засмени! :)

Да са живи и здрави,всичко най-хубаво и да ги слуша много! :))

Да е жив и здрав Стефан!!! Много да радва майка си и такво си! Всеки има право да щастие, рано, или късно... Да е жива и здрава дъщеричката на Зуека и Нина! Такъв е живота... Прекрасен е, когато има деца и то гледани, каквито са тези две деца.

Този съсухрен кестен ще гледа балът на детето си от леглото в старческия дом - ха-ха-ха.

дано е негово

Това пък най-лесно може да се провери в днешни дни. И понеже е така, със сигурност детето е негово.

Дааааааааа, деца правят вече само бабите и дедовците и ромите до 25...тъжно...

Коя поредна с дете му е тая, прочетох в коментарите,че за трети път ????

зуека е чаровен и хората не са моногамни, а бг са развратени от толкова години комунизъм

Из простял народ еййййййййййй !!!!!! Вместо да се зарадвате и да ги поздравите , събирате слюнка и жлъч и плюете .......... По полека да не се удавите в нея преди да я изплюете !!! Да са живи и здрави ! Всеки знае себе си .

Да са живи и здрави и детето, родителите и всички които мрънкат. Защо се месите? Нека се раждат деца. Зуека е човек, успял все пак. Да си гледа децата, това е важното !

Тук стана като в Холивуд. Поредното татенце ... на 50. След 10 години на лапето ще му се кара колело, а баща му ще е уморен, с артрит и ще гледа телевизия по пантофки.

След десет години Зуека ще е по-жизнен от теб, повярвай ми. Не го мисли, да са живи и здрави всички, защо им се месите :) ?

И теб това по какъв начин те бърка?

Защо типично по български гледаме в паничката на другия вместо да гледаме в своята ........ Никой не е идеален така,че оставете хората да си живеят живота както намерят за добре и се огледайте в това което сте вие.

прав си, но не мисли, че другите народи не са клюкари и завистници - черти човешки и вечни

Да порасне голям Стефан!И дано се разбират със сестричката .

Е колко голям...с този трътлест баща.

Типичен БГ цървул !? Идва от село, изкарва в столицата некоя кинта, зарязва жена си, намира нещо доста по-младо и т.н. Това не е новина !

Защо пропускаш, че е и талантлив?!

И винаги залагат на травеститските изпълнения - от "Каналето" до "Като две капки", 25 години, добре че му отпуснаа края. Интересно, че точно травеститските изпълнения адски забавляват мъжете цървули.

Беднотията и безперспективността последните години създадоха една нелицеприятна и извратена мода, млади момичета да живеят с чички. Такива двойки вече са в изобилие и често могат да се забележат в коли, ресторанти, кафета, хотели. Фалша, комплексите и низките страсти им личат от далеч. Уви, дават лош пример и за следващите.

с тая разлика,че майката на второто му дете не младо момиченце, а утвърдена в професията личност. Не се бъркайте в правото на хората да избират личния си живот.

Точно днес чаках с една такава двойка пред гинеколога. Мацката беше бременна, а дядката костюмиран, но дебел и мазен. Това явно не й пречеше да се прави на влюбена и постоянно да го гали и целува. Незнам защо ,ама на такива влюбени не се радвам, а ми е противно.

Що не им го каза лице в лице, че са ти противни?

Може и влюбена да е, хората се влюват в различни качества. Някои се влюват във външността на партньора, други в чувството му за хумор, трети в успехите му, четвърти ... в портфейла ... Може, що да не може?!

Създаването на живот не те прави нито майка , нито баща. Майка и баща се става година след година докато носиш на плещите си грижите и отговорностите от създадения от теб живот да се изгради личност ,достоен и пълноценен член на обществото. За съжаление стана модерно по примера на някои малцинства хората да създават деца без да се грижат за тях в последствие . Това обаче не ги прави родители, а просто поредните безотговорни подражатели на една малцинствена общност, която хич не е за пример! Даже зверовете се грижат за потомството си до момента ,в който порасналите зверчета могат сами да се оправят. Излиза че ние ,човеците сме по-лоши. Способността да създаваме живот е нещо свято. Нека бъдем отговорни към нашите рожби каквото и да ни поднесе живота!

Не ми стана ясно дълбокомисленото ти слово какво общо има с новината?!

И аз това се питам. Много хубава и поучителна проповед, но няма никаква връзка с конкретната новина.

Какво точно има връзка това със Зуека?

Самото заглавие.....еди кой си стана баща. Едно е да демонстрираш възпроизводствени способности ,а съвсем различно да си родител. Преди време тук четох как точно този ''баща'' забравил да плати таксата за училище на дъщеря си докато разхождал с новата си любов из разни красиви места по белия свят.По тази причина не се знаело дали детето ще може да запише годината. Не искам да мисля ,а и вероятно и той не се е замислил как се е отразил грозния начин по който публично плюеше по бившата си върху детето ,което е в една особено деликатна възраст. И други хора се развеждат ,но са отговорни и към нуждите и към чувствата на децата си. Съпрузите стават бивши, но децата НЕ. Статията с нищо не показва ,че точи човек е осъзнал ''пропуските си'', че се е поправил и е станал по-отговорен към създаваното от него потомство, а само че биологическия му часовник не е спрял.

Човече, осъзнай се. Новината е от три реда, в които се съобщава, че Зуека е станал баща за втори път. Какви точно изводи за бащинските му способности, си извади от написаното?!!

Сам по себе си, фактът, че е даден живот е супер. Кофти е обаче, че е от поредното амортизе с комплекси на средна възраст.

И на млада, и на средна възраст, човек винаги си има комплекси. Е, Зуека поне показа, че няма комплекси да е стар, щом стана баща на 50 г.

Просто си ги изби...където трябва и то взе че покълна... ;-) За него не е толкова лошо, лошо е за детето един ден с този дъртак.

Дядо Зуек ,има фНУЧЕ???

Каквото си иска, това има, на теб колко точно ти влиза в работата ? :)

това е голямата новина за държавата ни, сега остава да знаем колко водка е изпил на закуска Христо Мутафчийски.....

....за трети път ,с трета жена ,.....и так дальше.

Никога не е късно да станеш за смях ,...и на ДръТИ ГОДИНИ.

Що да е станал за смях? Искал да стане баща - станал. Ако беше направил още едно дете на бившата, пак ли щеше да е за смях? Двоен стандарт.

Честито Зуек,живо и здраво да бъде,а на злобните коментари не обръщай внимание,ние българите сме такива-все гледаме да оправим другите и да даваме непотърсено мнение и акъл на другия.

Да е живо и здраво детенцето! Зуекът постъпи много долно, като имаше 10- годишна паралелна връзка с тази жена. Изключително грозно, не мога да си представя каква горчивина остана в Нина. Но помня колко достойно коментира тя тази ситуация- и то само веднъж, само в едно предаване. Не е циркулирала по телевизиите ...

А Нина как постъпи като го омота още като студент и го раздели с тогавашната му жена, която между другото беше негова връстничка, а не 10 години по-възрастна като Нина? Животът не е черен и бял, хората се събират и разделят. Стига сте съдили, ами се радвайте, че се е родило едно българче. Да са живи и здрави всички и дано и Нина си намери щастието.

Никой няма право да дава оценки на решенията в страните от едно семейство-всеки сам си знае най-добре за себе си какво му липсва, или не му достига.

Оправдавате го за това, че не е имал доблестта да вземе решение с коя жена да бъде в продължение на 10 години? Странно... А относно Нина- да не би насила да го е накарала да са заедно? Искала е това, решил го е той- не виждам нищо нередно. Раздели постоянно има, лошо е когато няма и се води двойнствен живот!

И сега какво имат си малко зуекче...

чЕСТИТО ,ДЯДО -И ГОТВИ БАСТУНА ЗА АБИТ. БАЛ,А МОЖЕ И ЗА ДЕТСКАТА ГРАДИНКА...

Пиши правилно, слез си от капса, гледай си близките, за да са щастливи, така и ти ще си по-щастлив :)

И този е поредния изперкал на дърти години. Заряза жената до себе си, хвана доста по-млада от него и тя му роди. Между впрочем, доста банална история в последните години :-)

И преди векове, и след векове ще е така, така че нищо не каза.

И такааа,драги ми коректори,да размишляваме малко върху това,как да се използва глагола става,стана. "Зуека стана баща за втори път",смятам,че това е правилната форма.... сега отново стана.Що се отнася до използването на - става - не е коректно тъй като -става-се използва като -ще става,става но не сега...и т.н. Честито Зуек.

Ама ти наистина ли си вярваш, че разбираш нещо от българска граматика?! Такава неграмотност, такова непознаване на елементарни правила на пунктуацията ( това са точките, запетаите, тиретата ), каквито показваш ти, рядко може да се види дори и във форумите, където пише всеки. Но те поне не правят забележки.

И още нещо да знаеш от неграмотните - запетайката правилно я слагаш веднага след думата, но веднага след нея има интервал. Това го знаят децата от 2-ри клас.

Винаги съм се старал, коментарите ми да бъдат позитивни, да казват нещо оригинално или интересно. Получих доста забележки, че не поставям запетаи. Мислех си-след толкова години отсъствие от България, нека това да ми е кусура. Но за всеки случай, прегледах правилата за поставяне на запетая. Нека някой се похвали, че ги знае всичките.

Да му е живо и здраво! Пичове, знаете ли кво съм се сетил да споделя? Абе що все си мисля, че на тоя васил в училище са си му викали "Суек" и, че сам си го е измислил това нищо неозначаващо "Зуек"? Вие какво ще кажете?

От малък, беше много много пъргав. И сега е такъв. Та за това му викаха Заека, после не знам как го изкривиха на Зуека като ученик, и така си отиде прякора му. Той никога не си е представял че ще става известен. Не зная защо си се сетил за това,сигурно много хора извън Сливен не знаят истината.

Тогава имаше и един виц за вълка, заека и хамстера, които решили да играят на тайни агенти. За целта им трябвали и тайни имена. - Аз ще съм Зую! - казал заекът. - Аз тогава ще съм Вую! - казал вълкът. А хамстерът казал: - Аз пък няма да играя! Та от там мисля беше трансформацията - заек - зую - зуек...

не биваше...

да мy е честито, ще си го дондурка заедно с внучето. две в едно така да се каже:)

а! минусчета. мишленца наtzвакали минусчета. да не са зуекчета?

Дайте снимки на бебето и щастливата майка Ана Вичева. Да е живо и здрав!Честито!

Зуека е от малкото, които не успяха да се омаскарят с халтура и простащинаа. Да му е живо и здраво детенцето и семейството.

Харесвам този коментар!