Мика Стоичкова: Започнах ”от нулата” с танците

Дъщерята на легендата на българския футбол Христо Стоичков сподели, че е щастлива от всичко, което й се е случило на сцената на "Dancing Stars".

Обратно в новината

Коментари - Мика Стоичкова: Започнах ”от нулата” с танците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започна от 0-та и достигна до двете нули -00

На такива като теб им казваме бурдюротрошачки-нисък ръст и криви крака, дори и космати

НИСКОСТЕБЛЕН ПРАХОПЪРДЕЛ, КАТО ПРЪДНЕ ДИГА ПРАХ

КЮТУК КАТО БАЩА СИ

ДА АМА НЕ МОЖЕ ДА РИТА ТОПКА

ДАНО "ПОКАНЯТ" БАЩА И НЯКЪДЕ, ЧЕ ДА СЕ МАХНЕ

завърших на нулата с танците.../Мика/

селска пръчка

A ти какъв/ва/ си ? КОГА ЩЕ НИ НАПУСНЕ---ЗАВИСТТА?

Я да ми обясни някой за какво точно да и завиждаме на това тъпо парче?

селска пръчка

не може да танцува на дансинг, но го прави на легло както се вижда от снимката. освен това и меришат краката, пърди и псува като каруцар.

"Мика" галено от "мотика" ли е?

Нищо не представлява. Без славата на баща си е кръгла нула.

ти си 2нули кенеф лис алчен :)))

Ако не бяха парите на баща и не само нямаше да танцува в това шоу но и актьорчето нямаше да и е "гадже".Същата напориста бездарница като онази чалгарка Андреа.И двете се напъват за "звезди" с парите на бащите си.

па тя пак си е на нулата

Не - на минус е!

гледай поне да не си останеш на нулата!

срам ме е от такива "звезди"

Не разбирам защо сипете суперлативи за Мика. Била позитивна, усмихната, земна, мила, не се държала надуто....Според мен тя не показа качества. Не танцуваше много добре. Има много момчета момичета на нейната възраст в България, които нямат нейните възможноси да живеят охолно и безгрижно като нея, но се борят да оцелеят и да се докажат. Те заслужават уважение. А Мика ще я призная ако успее сама, без парите на баща си. Така и не разбрах какво работи. Аз живях доста време в чужбина, имам някаква представа за живота навън и затова доста се чудя...Четох статия в дира, че се занимава с наколко неща и коментарите, че някои не могат с едно, а тя с няколко. И аз съм съгасна с тях. Но нали трябват пари за всяка дейност и начинание...

Започнала била от 0-лата в танците...Болшинството от българите са започнали от 0-лата живота си, а тя - от летящ старт! ...Но не може да преглътне загубата...защото винаги е ставало да е откъм печелившата страна...Дааа, човек трябва да може и да губи...с достойнство!

В dansig stars танцуват известни личности с някакви постижения.Мика е известна с това ,че баща и е известен и със световни постижения,следователно нека той да танцува!

Така си е - и Ел Макферсън изглежда перфектно на 50, обаче мъжът й е милиардер все пак, а и тя самата е доста богата девойка. Не е като да търчиш на работа, после торбите, пък да прислужваш на мъж и кой знае кой още и т.н.

Тя и сега си е нула...... IQ-то имам впредвид

Колко е трудно да бъдеш дете на известен родител. Добре, разбрахме, че Стоичков може да има деца. Толкова. Животът продължава.

простият й баща как така не е излязъл да напсува журито!

Българите отново показаха колко много са злобни и прости!

Ганя ти си прозз футболис

Българите отново показаха колко много са злобни и прости!

На мене МИКА ми хареса.Да ,видя се че няма зарба з танци,но се стараеше детето и беше доста скромна и дори с ниско самочувствие за нейното положение.Скромна и естествена.А това че я изгониха несправедливо дори не повярвах.Може би заради успехите и дарбата на баща й,Раева реши да си отмъсти.До последно се надявах да е тази набедена за добра Албена Михова.Да под този изкуствен хумор се крие една злобна и нелицеприятна жена,а откога е тази АКТРИСА ? НЕ Я ЗНАЕХ.УСПЕХ МИКА И НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ.В БГ.ВСИЧКИ ЗЛОБЕЯТ ПРОСТО ЩЕ ПЛАЩАШ УСПЕХИТЕ НА БАЩА СИ.ТОВА Е БЪЛГАРИНА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

И на нулата си си останала !

Е ти пак си си там. На нулата...

Може да не може да танцува, но няма претенции, че може. Държи се съвсем естествено и лъчезарно. Какво общо тук има баща и, да не би той да се кълчи или псува в шоуто.

има много общо баща и. просто тази мика нямаше да танцува по телевизята или кудето и да е другаде, ако не беше дущеря на баща и *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

При този много богат и прочут баща - толкова нормално поведение! Браво, Мико! Бъди жива и здрава!!!

Само добави - и толкова простачест!

Мило дете, започна от нулата, но за съжаление и почти там си остана. За две седмици нито футболист, нито танцьор се става. Аз те поздравявам, че опита и ако ти идва отвътре и имаш време да танцуваш, ще стане. Това малко над нулата ти го давам, защото в тебе трябва да има талант и аз като 25 г., занимаващ се с танци, виждам талант. Все пак си дъщеря на най великия български футболист.

че три от двойките които останаха, трябваше да си тръгнат преди тебе. Точно з това, че са танцували и преди, но са се учили недоучили. Танцуват така, както аз говоря англииски. Доста зле и с твърд акцент.

Много хореографско мнение. Дъщеря на най-великия... футболист де. Български. Гунди и Котето ги забравяме вече. Да не изброявам още. И щото е дъщеря на звезда - трябва да гони и тя звездите....

Велики български футболисти. За съжаление живяли по времето на желязната завеса и поради тая причина, поне аз смятам, че не са толкова известни по света. Пак и това го казвам с условности, защото стотици пъти съм се възхищавал на гола на Уембли на Гунди. Но понеже пътувам много извън страната, няма държава в която като ни видят танците и разберат, че сме българи, да не споменат Стоичков.

Момиче с толкова богат и прочут баща, а толкова нормално се държи! Браво! Успех, Мика. Бъди жива и здрава!

Добре махнаха Михаела. Но се питам защо оставиха Албена Михова - е толкова противен и злобен човек надали ще има. Тая трябва да я изхвърлят веднага. А Ути - една лоена топка там се търкаля по сцената. Започвам да се съмнявам в журито, в неговата компетентност.

Албена Михова - "противен и злобен човек"....? отмести се от огледалото, човече...

Да кажеш, че Албена Михова е злобна и противна ми звучи като да чуя - Бойко Борисов е доктор на науките. Определено не си добре. Смешник.

Защото са с връзкииииии....навсякъде са едни и същи, писна ми от тях!!!

И други двойки започнаха от нулата, но останаха в шоуто защото не демонстрираха безпочвено самочувствие като теб.

Момиче с толкова богат и прочут баща, а толкова нормално се държи! Браво! Успех, Мика. Бъди жива и здрава!

Ти си нула ,а баща ти ПРЕСЕЧЕНА нула. ,,Ту дрънннн"

А ти си две нули. 00

"Пресечена нула", но изкара милионите си по честен път, освен това е известен и уважаван с цял свят. Ти можеш ли го?

ти предстаяяш ли си икспиримьент на съдбата - нийй форумнити дрънкала ставами звизди за 1-н месец а звиздити пишат за нас у форума - баа дали ще са сзлобни и завистливи като нас а , бас държа че Миката няма да бъде чак толкова, за един няма да каже "тоз пък форумен кретен със какво толкова се е прочул че има самочувствието да се изказва на показ" яко а лузърии осъзнайте се бе стига сте плюли !

"По-красив няма да стана, по-грозен няма да стана, по-умен мога да стана, но по-прост не мога да стана"

няма не вузможни неща *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кой вече може да твърди, че тъпотата се наследява само през поколение!

Да пробва с футбол

Чакаме сега оня бегемот Албена да си ходи!

Предпочитам Албена пред това "нещо".

КОмика Стоичкова

ту мач пипълс ком хиър онли фор дъ пас дъ тайм - но уорк но сакрифиси - ам но лайк :)))

виж ся! ...хиър - онли руморс анд ивъл тонгуес - /по-умнити мъ разбрахъ/

Започна от нулата и финишира .... пак на нулата.

Това момиче наистина ли е кръсетно МИКА дейба? То след съмтаймс люн няма да се учудя, но някой ако знае да каже, моля.

Ха-ха. Казва се Михаела.

тя се казва михаела, но в испания всички я наричаха мика - от микаела, така тя си остана мика

miko, ELEMENTAREN SI! KАКТО И ДА ГОВОРИШ ЗА БАЩА И - СВЕТА ПОЗНАВА КАМАТА - АМА ТЕБ НИКОЙ НЕ ТЕ ПОЗНАВА ! А ДЪЩЕРЯ МУ Е МНОГО ГОТИНА - МОМИЧЕТО СТО ПЪТИ КАЗА ЧЕ Е ЗАВЪРШИЛА СПОРТНА ЖУРНАЛИСТИКА! ОМРЪЗНА МИ ОТ ТЪПИ - ЗАВИСТЛИВИ - ЗЛОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ ДА ПРАВЯТ ИЗКАЗВАНИЯ!

За баща и не става въпрос тука , поклон пред него, шапка му свалям. Но това че е завършила спортна журналистика не я прави спортна журналистка. Познавам доста спортни журналисти които не са завършили точно спортна журналистика и са си много добри. Тук става въпрос с какво е известна - с каква професия ???? не е журналист, не е водеща на предаване, не е певица, не е спортистка , не е артистка - каква е , се питат хората - освен че е дъщеря на уважавания футболист - Христо Стоичков. Няма дума - симпатично и възпитано момиче , но такива има доста в БГ, не е самотя.

Така е - навсякъде по света като кажеш , че си от Бъргария хората казват : - Ооооо Стоичков . Това', че ние българите не уважаваме и зачитаме хората ,които са допринесли поне малко да се гордеем , че сме българи си е наш проблем . Селянията(злобата) ни е титанична ." Не искам аз да съм добре , искам Вуте да е зле ".

Мика може и да е добро и умно момиче, но танците определено не и се отдават! Заслужено беше отстранена!

Аре спрете се малко с тая дрисла

Нищо лично ,но коя е Мика? хайде стига вече С какво са значими тия така наречени "звезди."На всички вече им писна да натрапват дъщери,жени,метреси ,знайни и незнайни . Защо си мислят че "простолюдието "е толкова просто.

Е, хайде сега........ Не ставай смешен/а/. Много добре знаеш коя е. Но последната състезателна вечер се държа много добре, въобще тя е едно усмихнато, възпитано момиче.

Да знаем , единствено , че е дъщеря на баща си , иначе аз не знам - журналистка ли е , певица ли е, танцьорка ли е, моделка ли е , каква е , айде да ни осветлиш, че ние простите не знаем.

ОТНОСНО ПРАВИЛАТА ?????КАКВИ ПРАВИЛА ?????? ТАЗИ НЕЛИ Е БИВША ГИМНАСТИЧКА - ВИДЯ СЕ ЧЕ ТЯ ВЛАДЕЕ ДОБРЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ПОХВАТИ СПОРТНИТЕ ТАНЦИ !!1 СЪПОСТАВЯНЕТО МЕЖДУ МИКА И ТАЗИ НЕЛИ - БЕШЕ МНОГО НЕЛЕПО И ЗЛОВЕЩО !!!!! НАЙ-ЗЛОВЕЩА ОТ ВСИЧКИ БЕШЕ ИЗКАЗВАНЕТО НА РАЕВА - С ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЗЛОБА! МИКА СЕ ДОКАЗА КАТО ЕДНО МНООГ МИЛО -ИНТЕЛИГЕНТНО-УМНО МОМИЧЕ - КОЕТО ПОКАЗА КАК СЕ ТАНЦУВА НА СЦЕНА - КАТО ПРЕДИ ТОВА НИКОГА НЕ СИ ТАНЦУВАЛ! ФАМИЛИЯ СИРАКОВИ ВЗЕ ДА ОМРЪЗВА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!! БРАВО НА МИКА СТОИЧКОВА - ТЯ ПОСТАВИ НА МЯСТО РАЕВА ! ДА Я ВИДИМ ТАЗИ НЕЛИ СРЕЩУ ДЕНКОВА !!!!! ДАЛИ ТЕЗИ КЛЬОЩАВИ КРАКА ЩЕ И ПОМОГНАТ????

От няколко седмици гледам "Денсинг Старс" и мога да кажа, че Мика ми направи много добро впечатление - оказа се едно много симпатично, скромно, позитивно, земно и чаровно младо момиче, което се опитва да излезе от сянката на известния си баща. По никакъв начин не забелязах Мика да се държи превзето и надуто в шоуто, ами напротив беше много естествна и лъчезарна. Пожелавам й късмет и да има много успехи в бъдещите си начинания.

Не мисля, че се справяше найзле в танците, в сравнение с другите участници, но все пак такива са правилата на шоуто. Относно това, че с нищо не е известна, тя не е показала че претендира за подобно нещо. В крайна сметка не е виновна, че е дъщеря на Христо Стоичков. Да е жива и здрава и дано намери своя най- добър път в живота.

Ути да не би по-добре да танцува? Пародия.................И ако и Вензи си тръгне преди Ути вече....ще си помислЯ,че всичко е предварително решено.