Дизайнерът Том Форд се омъжи

Том Форд разкри, че е сключил брак с партньора си Ричард Бъкли.

Обратно в новината

Коментари - Дизайнерът Том Форд се омъжи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Маза на мумия

Аз съм толерантен човек, мисля, че всеки има право да живее живота си както намери за добре...но, за Бога, не ми ли стигаше конкуренцията на жените, та сега и мъжете се намесват....

Ще се сетиш ти, ще се сетиш! Защо казвам, че не ги долюбвам? Едно, че са конкуренция на жените и второ - вече всеки втори ми прилича на такъв.

В нашето село се настани едно такова "семейство"от Англия.Още не бяха родили.Бяха дошли в това забутано село на воля да се радват на любовта си.Дълго се чюдехме кой е мъжа,кой жената.Един ден местния кръчмар минава край нас и радостен ми казва:жената е Фреди,току що излезе с легена да простира

Развеселихте ме! :) И в нашия блок си имаме една такава двойка, само че жени. Не се напъваме да разберем коя какво е, т.к. и двете изглеждат еднакво - като момчета. И да вметна - нямаме хомофобия, никой не ги преследва, унижава, подиграва, но и те не парадират и не се натискат и мляскат пред погледите на всички!

Не искам да съдя и давам позиция 'за' или 'против' - нека минат още 15-тина години, когато ще може да се разбере доколко децата, отгледани от такива двойки могат самите те да създадат нормално семейство. Ако има определена тенденция и доказана психична травма, е задължително да се забрани отглеждането на деца от тези двойки. Иначе не съм против кой с какъв пол е решил да спи, стига да не афишира, парадира и натрапва хомосексулаността или хетеросексуалността си. Не ме интересува дали Драган спи с Петкан или Пенка. И ако обича Драган да не ми го натрапва - както аз не афиширам, не парадирам и не кълча гол задник на парада на омъжените с деца. Бих добавила и друго, че деля хората на добри и нетодтам, на кадърни и некадърни, и бих защитавала правата на хомосексуалните, ако са нарушени, като например равностоен достъп до работния пазар, на база качества и професионализъм, но също така съм твърдо против преференциалното назначаване на тези хора и окупация на определени работни места (изхождайки от наблюденията ми тук, в Северна Амерка).

ne moje da stane po-izvrateno ot tova

Повечето от вас, които сте плюли по кой за кого се бил омъжил, помислете, че какъвто и да е той е постигнал много повече от вас. Световно известен успял дизайнер + намерил е правилния човек до себе си. Айде сега проверете дали заплатата ви ще стигне да си купите обувки от този дизайнер и тогава продължете да коментирате. А докато си плюете по форумите хората се наслаждават на живота и са изградили кариера.

успехът не е измерител за морални категории а ако не знае ш келвин клайн ..ходеше с 20 годишен е като си много знаеш ако това е сина ти какво ще кажеш

Можеше да цензурирате коментарите, вместо да ги триете. Съдържат много истина и МОРАЛ! Значи ви притесни думата "п.", което доказва, че според вас това е обида ---> значи е грозно и неприемливо. Тях двамата обаче не ги обижда, затова са станали такива.

има два минуса, значи двама "п" са се обидили все пак :)

поздравления, дълъг и щастлив семеен живот!Single Man е един от любимите ми филми.

Всичко, което се случва навън /САЩ и Зап. Европа/ след 20 години идва и при нас. Нищо чудно след време и в България да станат възможни такива бракове. В Дания и някои други страни, вече учат първокласниците, че имат семейство. Най-скъпите думи мама и татко са заменени със семейство, защото при тях са ... еднополови семейства. Невероятно е, но е факт!

кът са обичат да се вземат....... ама дете да гледат ша ма извинават .... ко ще слуша от към тяхната спалня ..... разврат до дупка

Все ми е тая дали са хетеро или хомо, в моето легло няма да влязат, щом не са насилили никой да са живи и здрави.

Е не! Наистина не минава ден без гей-новина! И всички са едни такива приповдигнати, весели, оптимистични за светлото бъдеще!

Ми обичат се хората, кво да прайм. Като ги гледаш едно драаааго ти става, едно приповдигнато...

Пак "жени от другия пол" :)

Фон Клинкерхофен

Аз пък се радвам. Цъкайте ми минуси, плюйте ме колкото щете. Винаги съм била "за" за такива неща. Ако наистина се обичат, и ако имат съвест и се пазят от СПИНове и всякакви подобни, нека! Защо не. Това са свестни хора и могат да бъдат много добри и честни приятели именно защото са по-емоционални и чувствителни от "нормалните" злобари, егоисти, тесногърди и самовлюбени маси. Лично познавам такива хора и се гордея с това!

Не знаех че познанството с охлюви е повод за гордост!

Не на Педроинтеграцията! Какво правите на кухнята си е Ваша работа но не си показвайте хоботите на обществото

Не казвайте нищо !Просто се молете на Господа Бог-нашия Сеньор Който се намира на небето това да не се случва на нас и на нашите деца. -Исусе ,бъди милостив !

Това ли са "новините" ви? Опити за промиване на мозъците на хората, докато свикнат да слушат, че всяка втора сватба е на патологичните?

Отврат!

Стига бе хора, важното е младите да се обичат и да се гледат. Какво толкова.

Ами да се гледат, защо ние трябва да ги гледаме.

Третият пол в действие... Кога ли ще ни накаже Господ за гнусотиите, които търпим?

а "лорд" Минчев кога ще се омъжва?

С каква рокля е била булката?

Недейте така бре хора!Толкова е гаааадно!

докато хората си живеят живота,вие ги коментирате! не гледайте в чуждата чиния,или под чуждите завивки и бъдете щастливи!

Абе, умнико! не гледаме под чуждите завивки. Тези хора отгръщат широко завивките си и ни карат да гледаме какво правят.

ти не правиш ли същите неща?

Голяма новина,ужас,ще повърна.Гадост!!

ааааааа ще повърнааааааа!!!!!!!!!!!!!!!

Едно не мога да разбера. Случайно ли всички гейове имат синове?

не бе ти пък...как така случайно??? като попорастне и него ще включат,,,тройка ще им е по-весело.

ти с твоите деца така ли (ще) правиш?

Стига бе,така изведнъж....да не е била бременна булката.!?

8901

...На следващата сутрин дизайнерът е забелязан да влиза лежейки по корем на носилка в местната хирургична клиника...

Том е красавец, жалко, женската половина на света го е загубила...:)

no worries, ще го преживеем:)!

Дира мога да ги похваля с убийствени заглавия. Започваш да се смееш още от заглавието.

ето това си е гнусно, не мога да им се зарадвам някак си, две лезбийки иди дойди, но като си представя мъже как си го слагат в Д/то и някак си ..не е много ...естетично

Че спри да си представяш и всичко ще е ток :)

Лола, ти мъжът-жена ли го играеш?

Всъщност, какво друго може да направи един дизайнер освен да се омъжи?

да това и няколко милиарда от модна империя. ти нема как да знаеш шото не се продава в мола в софия.

Вчера чета за някакво момиче, на което социалните са му взели децата защото нямало пари да ги гледа. В същото време циганите са добре спонсорирани от държавата и нямат проблеми със социалните. Какъв е проблема на държавата да осигури пари тази жена да си отгледа децата? Такива случаи ще зачестяват , ще се отнемат деца от родители под различен предтекс, като изискуемите минимални условията за отглеждане на деца постоянно ще растат за целта в бъдеще. И тези деца ще се дават в социални домове или на хомодвойки, които да ги маргинализират по-лесно. Пълноценните индивиди са опасни за всяка тирания. От там тръгва всичко.

Това се нарича социален фашизъм!!

първо коментарът не е за тази статия. второ на жената никой не и е отнел децата, а тя доброволно е поискала те да бъдат временно настанени извън дома с цел да не се поставят в риск. Въпросните служители, си вършат задълженията с приоритетната мисъл за децата . Колко дена според тебе едно дете може да изкара без да може да му се сготви щото няма ток, или без да може да се изкъпе защото няма топла вода? Според тебе децата трябва да бъдат оставени гладни там само за да са при майката ? И не сте прави, че не се случва с циганите - техните деца също биват временно настанявани в приемни семейства или в центрове за деца в риск или в домове. Никога няма да приема, че едно дете е длъжно да гладува заради грешките на родителите си.

Нали за това е държавата. Да помага на наистина нуждаещите се , а не да плаща на социални паразити за изборният резултат на партията.

Типично изказване на предан служител на НПО - коктейл от клишета и неистини. По темата: Жалко, че вече са си родили дете, иначе би било интересно да проснат чаршафа :D

купувам 1000 бири,изпивам ги,връщам бутилките ....

:)))))

сладурчета :)

и с какво съм накърнила доброто име, казах една истина...